347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende çok severim gelip beni almasını falan tabi beni hiç işten gelip alamadı hahahha okuldan alırdı

yapar canım yapar... Benimki romantikleşti askere gidince

ya benmkı dogustan romantık 4.5 yılda neler neler yaptı bend eona yaptım tabide askerden gelnce sürprizim var demedi artı bide o sürpriz yapıcgnı bıle söylemez yapar belki bir planı vardır :)) bende 2 günlüğüne uludag ayarlıcam bı hafta sonu kacırayım onu basbasa ohhhh gel keyfm gelll

Benimki süprizi çok seven bi tip değildir o yüzden bana çok heyecan veriyor... ama ne zaman yapacağını falan sölemedi bekle ve gör dedi

Güzel haberlerini bekliyorum canımmmmm mesela bu hafta 1.2 kilo verdim gibi falannnnn benim bu hafta hedefim 1 kilo ama bakalım bugün spora gidebilecek miyimmmmm Bubble kardeşim senin ismin ne sakıncası yoksa :)

adım gözde canım :)
ayy keşke verebilsem keşkeee bu hafta iyileşemezsem benden yana pek ümit yok ama senden yana çok umutluyum inanıyorumm bu hafta vericeksin cnm

süpersinnn kocaman alkış sana bende az sonra markete gidip o gevreklerden alıcam bide activianın kahvaltı zamanı diye bi yogurdu var üstünde tahıl gevreği olan oda çok güzel tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:

Son 5 haftamız kaldıııııı zayıflamamız lazımmmmm

kızlarrr aşklarımız gelene kadar bu sayfa 2000 olurmu geçermi alayım yorumları :))) kendı kafamdaki istatistiğe göre 2500 olacak gibi görünüyorrr

Geçer bence canım. Son günler daha yoğun yazarız gibime geliyor.

pardon canım ben dün sanmıştım

Yok canikom bugün. Şimdi giyeceğim modelleri not ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlarrrrr ben yavaş yavaş çıkıyorum hazırlanayım .... 1.30da randevummmm.... Görüşmenın pozitif yada negatif geçtiğini benim açımdan nasıl olduğunu çıkınca telden yazarım... Dua edin... öpüldünüzzzzz

Son 5 haftamız kaldıııııı zayıflamamız lazımmmmm

ahahaha herkes kilomu aldı yaaa bakın kızlar ben 1.5 yıl once 47 kıloydum sonra bir cıktım 72 ye yavas yavas ındım 65 e smdı 65 kgyum nişanlım askere gdecegi zaman dedim üzüntüden bi 5 kg veririm cocuk askere gitti bende tık yok hala 65 im gittimi kglar dıo bana yooo dedim gayet duruolar cok komık yaaa geleyim her c.tesi-pazar saatlerce yürücez dıo hiç bşyin kalmıcak dıo bana ahaha nikaha kadar 10 kg vermem lazımmmmnasıl olcaksa yapıştı kglar ustume zaten o 7 kg nasıl verdım anlamadım :)))

canım çok duygusallaştılar yaa cidden üzüldüm benim aşkımda ço kgüzel sözler sölüyor hergün hattaha sabahta çok güzel şeler söledi ben bir odunluk yaptım :)))oda gülüyor yani giz o kadar güzel laflar ediyorum hiç üstünde durmuyorsun ben çok alışığım onun romantik tavırlarına unutuyorum bide

bizde gelince uludağ kartalkaya kartepe bunlardan birine gidecğuk bide şileye gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne olucak

benim aşkım çok süpriz yapar ama çocukcağız süpriz yapacağnd amuhakak benim tarafımdan bir aksilik çıkar yarım kalır o yüzden üzülüyorum hep elinde patlıyor yevrumun

Bende 64.9 Ben hiç zayıf olmadım hep balık etli ama 1 ay önce 66.5dım işte 1.5 kilo verdim ancak 1 ayda ama diyet yapamdan sadece sporla 1 haftadır diyette yapıyorum... hedefim 58 düğüne kadar canım gelene kadar da 62

gelinlik bakmayamı basladın ayyy ne güzell ben ne zaman bakıcam acaba ya:)) daha nıkah tarıhı almadık

Bizde almadık canım gelir gelmez alcaz hemen. Gelinliğimede bugün bakacağız aklımda kalmasın diye ben ona göre modelime karar verip diktireceğim ya da Amerika'dan getirteceğiz.

64,9 ne ya bende 64,3 65 e yuvarladm uyanık :))) o gelene kadar aslnda verebildgmi kar sayıorum ben hep zayftımda 1,5-2 senedir balık etliyim yakısmıo bana zayf hallerımı özledim minicik kıyafetler gyıodum artık bacagmdan gecmıolar vahh vahhh ama nikaha kadar verecegum da

Bizde almadık canım gelir gelmez alcaz hemen. Gelinliğimede bugün bakacağız aklımda kalmasın diye ben ona göre modelime karar verip diktireceğim ya da Amerika'dan getirteceğiz.

biz bakalım hazirana yer bulursak alıcaz daha öncesine yetişemeyiz çünkü:)) ben bi kaç gelinlik begendim bagdat cad. ordan bakıcam ve alıcam inşallah...senn içinde hayrlısı olsun çok güzel gelinlikler var bulursun aradgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…