Bende çok severim gelip beni almasını falan tabi beni hiç işten gelip alamadı hahahha okuldan alırdı
yapar canım yapar... Benimki romantikleşti askere gidince
ya benmkı dogustan romantık 4.5 yılda neler neler yaptı bend eona yaptım tabide askerden gelnce sürprizim var demedi artı bide o sürpriz yapıcgnı bıle söylemez yapar belki bir planı vardır :)) bende 2 günlüğüne uludag ayarlıcam bı hafta sonu kacırayım onu basbasa ohhhh gel keyfm gelll
Güzel haberlerini bekliyorum canımmmmm mesela bu hafta 1.2 kilo verdim gibi falannnnn benim bu hafta hedefim 1 kilo ama bakalım bugün spora gidebilecek miyimmmmm Bubble kardeşim senin ismin ne sakıncası yoksa :)
Diyet demişken yazayım dedim. hafta sonundan bu yana 400 gr gitmiş benden. cumartesi günü tartılmıştım bi de bugün tartıldım 400 gr eksilmiş.
özel yaptığım bişi de yok sadece ekmeği azalttım. bi de gideceğim yerlere yürüyorum ben. bugün de tahıllı gevrek aldım çok severim o da tok tutuyor.
Canım 16:00'da benim randevum. 15:00'de çıkacağız evden. Çok heyecanlıyım.
adım gözde canım :)
ayy keşke verebilsem keşkeee bu hafta iyileşemezsem benden yana pek ümit yok ama senden yana çok umutluyum inanıyorumm bu hafta vericeksin cnm
süpersinnn kocaman alkış sanabende az sonra markete gidip o gevreklerden alıcam bide activianın kahvaltı zamanı diye bi yogurdu var üstünde tahıl gevreği olan oda çok güzel tavsiye ediyorum :)
kızlarrr aşklarımız gelene kadar bu sayfa 2000 olurmu geçermi alayım yorumları :))) kendı kafamdaki istatistiğe göre 2500 olacak gibi görünüyorrr
pardon canım ben dün sanmıştım
Son 5 haftamız kaldıııııı zayıflamamız lazımmmmm
benı almaya gelsın valla en azından bır sure az özlem gidereym butun gun calısıorum göremicem barı sabah aksam göreyim o da dıo zaten benm hıc ısım yoktu senı hergun cocuk gıbı bırakırım aksamda alamaya gelırım dıo ama o bana kıyamaz gelir ben demesemde gelir her sefernde bu ayrılıgın cok uzun geldnı ve artık ozlemin acı verdgnden bahsedıo hele dun bı sekıld etlfn bulmus arkdsından msj atıo aynen aktarıyorumher gün masmavi gökyüzüne bakıyorum bembeyaz bulutların arasından belki senin yüzünü görebilirim die heyecanlanıyorum dio kıyamam yaaaaa çok kötü oldum öyle dediğinde ya
Kızlarrrrr ben yavaş yavaş çıkıyorum hazırlanayım .... 1.30da randevummmm.... Görüşmenın pozitif yada negatif geçtiğini benim açımdan nasıl olduğunu çıkınca telden yazarım... Dua edin... öpüldünüzzzzz
iş görüşmesine
ahahaha herkes kilomu aldı yaaa bakın kızlar ben 1.5 yıl once 47 kıloydum sonra bir cıktım 72 ye yavas yavas ındım 65 e smdı 65 kgyum nişanlım askere gdecegi zaman dedim üzüntüden bi 5 kg veririm cocuk askere gitti bende tık yok hala 65 im gittimi kglar dıo bana yooo dedim gayet duruolar cok komık yaaa geleyim her c.tesi-pazar saatlerce yürücez dıo hiç bşyin kalmıcak dıo bana ahaha nikaha kadar 10 kg vermem lazımmmmnasıl olcaksa yapıştı kglar ustume zaten o 7 kg nasıl verdım anlamadım :)))
dualarım seninle canım.. inşallah olumlu geçer..
hayırlıysaa olsun canm güzel haberlerini bekliyoruuzz iinşallaah Allah yardımcın olsuniş görüşmesine
gelinlik bakmayamı basladın ayyy ne güzell ben ne zaman bakıcam acaba ya:)) daha nıkah tarıhı almadık
Bende 64.9Ben hiç zayıf olmadım hep balık etli ama 1 ay önce 66.5dım işte 1.5 kilo verdim ancak 1 ayda ama diyet yapamdan sadece sporla 1 haftadır diyette yapıyorum... hedefim 58 düğüne kadar canım gelene kadar da 62
hayırlıysaa olsun canm güzel haberlerini bekliyoruuzz iinşallaah Allah yardımcın olsun
Bizde almadık canım gelir gelmez alcaz hemen. Gelinliğimede bugün bakacağız aklımda kalmasın diye ben ona göre modelime karar verip diktireceğim ya da Amerika'dan getirteceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?