347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

diyet günü yaptığımız için burda gramlarla konuşuyoruz Nasıl oldu peki canım 47den 72ye nasıl çıktın ben o kadar çok bi değişim yaşamadım... max 80 oldum ama son 3-4 senedir 65-70 arasıydım hep ama son noktayı 1.5 ay önce koyarak spora yazıldım.. zayıflamışsın biraz diyen var ama ben şok etki istiyorum düğünde beni 4 5 aydır görmeyen insanlar şok olsun 160 günüm var bunu yapmak için

Benim modellerim belli canım. Alcanar, Dagen ve Urban. Bugün deneyip karar vereceğim. Ona göre diktirteceğim.

bunu daha önceden beğenmiştim.. gelinlik arşivimde aynsı vardı ... çok şık canım bence balık modelden vazgeçmelisin..

Çok sade ve şık canım ya bende Alcanar ve Dagen'e yoğunlaştım zaten. Kayınvalidem balıkta rahat oynayamayacağımı düşünüyor. Benim nişanlığım tam balıktı zaten ve gerçekten hareketleri kısıtlıyor, bu paylaştığım modellerde eteğini toplayıp oynayabiliyorsun.

balık modellerde çok şık duracaktır üzerinde ama gelinlik diyince insanın aklına kabarık model geliyor yıllardır öyle alışılagelmiş..oyun oynmayıı bir kenara bıraktım.. dış mekan fotolarında o gelinliğin eteğini yere uzanıp açıcaksın çimlerin üzerine çok hoş görüntüler çıkıyor

bende katılıcam sizin diyet gününüze belki gaza gelir 5 kg birden veririm... ya ben nasıl cok kg aldm bılmıorm 47-50 kg arasıydm hep bir gün bi baktm 54 olmusum çok öenmsemedm nasılsa veririm die ama yememden kesmıorum mide genişlemiş ne bulursam yıorum doymuorum falan sonra bi gün bi baktm 58 olmusum herkes işte naptın kendıne intiharmı edıosun ne bu halin demeye basladı popo buyudu bacaklar kalınlastı ama durduramıorum kendmı sürekli ellerm dolu yıorum internette gezerken parafinli korse buldum popo bacak incelten tuttum sipariş verdm 1,5 ay gydm 53 kg ındım ohhh rahatladm devam etmedm gymeye o korseler mıdeyı falan sıkıo açlık hissin olmuodu tabi korseyi çıkarnca mide yine genişledi 53 ten kısa süre sonra 60 oldum e dkkat etmedm hareket etmedm 65 oldm en son bı bakmıstım 72,6 mı neydi şaka gibi ama şimdi rahatm en azndan daha rahat hareket edıorum 47 ye inemem belki ama 55 olsam kafi bu saatten sonra :)))

Katil canım 17 aralık pazartesi sabah tartı günümüz herkes kaç gram verdiğini
ne yaptığını yazıyor pazartesi sabahları.. Gidebilirsen spor salonuna gidemezsen burda paylaştığımız videolardan indirip evde yapıyorsun

hmm süpermiş aynen yapıcam kaldır bacakları indir bacakları aldır kolları ındır kolları sonraaa bırazda mekık yemegede dikkat bak söylemesi kolay ve kulaga hos gelıoda mesele yapmakta bakalım nasıl yapacam

bende sevgilimle tanıştığımda 57 kiloydum şimdi oldum 64 dün konuşuyoruz kilo verdin mi vermedim dedim.. kızdım kızdım okadarda cocuğa sen kendine bak dedim önce :=) ama vermem lazım..

bende sevgilimle tanıştığımda 57 kiloydum şimdi oldum 64 dün konuşuyoruz kilo verdin mi vermedim dedim.. kızdım kızdım okadarda cocuğa sen kendine bak dedim önce :=) ama vermem lazım..

ya banada habire soruo bide bilio kolay veremıorum psikolojmle oynuo çakacam suratına 2 tane :))) dedm ona bnmle tanstgnda manken gıbıydm kılo aldysam sorumlusu sensın ne yemek ıstedıysem aldı almasaymıs ehehe

ya banada habire soruo bide bilio kolay veremıorum psikolojmle oynuo çakacam suratına 2 tane :))) dedm ona bnmle tanstgnda manken gıbıydm kılo aldysam sorumlusu sensın ne yemek ıstedıysem aldı almasaymıs ehehe

beğenmiyorsan almazsın git kendine manken bul dedim :) kendine bakmadan bana söylüyor bana bunu bir daha söyleme çok kızarım ben böyle şeye..

kızlar nişanlım ve ben bu gecen yaz ki halim yani şuandan biraz şişman olan halim o da fitt sırıtıomuyuz yorum yapsanızzza ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…