nenacım çok yakışmışsınızz...
teşekkür ederm dyygcum aramzda boy farkı cok fazla :)) bide ben kglu olunca iice top gibi duruorum yannda herkes dıo zayfla onun giibi ince oldio üzülüyorum
üzülme canım.. boya takılma bizim çok fazla boy farkımız yok benimde boyum kısa değil aramızda bir kafa fark var.. kendide 85 kilonun üstünde bana laf atıyor birde
Çok sağolun kızlarrrrr....
Bu arada bugün benim iş görüşmem var dua edin hakkımda hayırlısı olsun
hahah ne güzel ya atışabilosunuz en azından ben ona sennde kılon var dıemıorum artı bıde askerde dahada vermiş garibim çiroza döndü :))
saçları dökülüyor, bu konuda çok hassas bende çok kızmıştım saçsız olucaksın diye nasıl kızdırmıştım.. bu konuda hassas olduğumu biliyorsun birşey deme kalbin kırılır diyor birde.. bende ısararla saçsız kalıcaksın dedim :=)
kızlar nişanlım ve ben bu gecen yaz ki halim yani şuandan biraz şişman olan halim o da fitt sırıtıomuyuz yorum yapsanızzza((Eki Görüntüle 574066
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,hep böyle sarılın birbirinize.
yazık ya etkilenıosa bsy deme erkekler o konuda hakikaten moralsiz oluolar bnmkınnde 1 tane beyazı cıkmıs gecen gun anlatıo sanırsınkı butun kafası beyazlamıs askm ben severm uzme kendnı dıorum ben sevmıorm dıo e be adam 28 yasındasn olcak okadar ama anlamıo lafff nerdeyse aglıcak
kızlaarr içimdeki çalışma azmi sönüük şuaaan yaaa :26:
ay evet yaaa az kaldı Allahın izniylee yakında 1 aydan düşüceezzboşverrrr sevgililerimiz gelince daha büyük şevkle çalışırız:)))
ay evet yaaa az kaldı Allahın izniylee yakında 1 aydan düşüceezz
hakikaten ya Allah kolaylık versin ya ben fazla okuyamıyorum onların orayıdaa yeni gönderiyolar moraller bozuuk haliylee ilk gittiği gözümde canlanıyoo suratım düşüyooo hööfffbitti sayılır aldecim şaka gibi bu dertte bitio 349lar için üzülüom şimdiden kızlar bizim ilk zamnlarmzdaki gibi heyecanlılar şaşkınlar zorlanıolar haliyle allah kolaylık versn zor günler onları beklio(((
hakikaten ya Allah kolaylık versin ya ben fazla okuyamıyorum onların orayıdaa yeni gönderiyolar moraller bozuuk haliylee ilk gittiği gözümde canlanıyoo suratım düşüyooo hööfff
nena tatlım çok yakışmışsınız maşallahh
humeyra hayırlı haberlerle bekliyoruz canım senii
triplii canım inşallah foto çekebilrsin merak ettim valla eminim bütün giydiğin modeller harika duracak sendee
az geriden takip ediyorum ama bende üniyee ilk gittiğimde 59 kiloydum okul bitti eve bi geldim ben 74 kilo olmuşummaşkım konyadan yuvarlasam izmire giderdin yani o kadar olmştun dio ama kenidsinnde benden aşağı kalır yanı yoktu birlikte şiştikk. şimdide 64-65 arası gidip geliyo ama 5 kilo versem süper olcak bide sıkılaşmayı becerebilirsem tadından yenmezz
saol inciciccegim benim kg konusunda 4-5 kişi ortalamamız tutuo bu demek oluoki sınavı başarıyla geçip kılo verecegiz :))) birbirimizi gazlamamız lazm :)) haydi uçup gitsin kilolarrrrrrrr
yaa benim mide küçüldüü yemede problem yok ama hareket yok bendeegöbek ve kalça sorunlu etlerim sıkı değil ve kemiklerim fena halde iri
spora yazılıcam hala erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?