selam kızlarrr....ooo sporlar kilo muhabbetleri almıs gitmiş basınıbende şimdi eve geldim hava cok güzeldi yürüyeyim dedim bahane ile hareket etmiş olurum yoksa bütün gün işte otur otur totomuz büyüdü
nena masallah canım cok tatlı cıkmıssınız.
iyi yaptın yürüdün bende aksam bı 40 dkka civarı yürücem iyi olur totomuz büyümez hem ayrıca çok teşekkür ederm hafif tombişim ama yinede idare ederim heralde :)))
kız sacmalama neren tombiş aaa sendeemasallahın var ahh yürümeye zamanım olsa cok severim de işten gec cıkınca zaman kalmıyormi spora
bnm hafta sonlarım bosta onlada spormu yapıcam dıorum bu aralar cok tembel oldum nısanlım burdayken vırtvırt gezıodum şimdi o yok iice koyverdim hemencik spor en acilindennnn :)))
bide kış geldiyaa havalar soğuk iyice eve kapanıyoruz evde de oydu buydu derken kalıyor spor.o birsey değilde bizimkiler askerde spor yapıp zayıflıyor biz hala yerimiz sayıyoruz.
hakikaten yaaa :)) bnmkı zaten zayıf fiziği yerinde bide 3-4 kg daha verdim dio utanmadan her gün kg muhabbeti bana dioki aşkım sen abartılı yemiosun neden vermiosn ben ona kac zamandr 65 im dıorum bugunde dedim bu sefer hani 64 tün dio bana hey allahım ya bıktım kglardan en sonunda kapaçeneni dedim begenmiosan beğenen çok dedim kızdırdım:))) kim beğeniomuş seni benden başkası begenemez dio allahım uzun zamandır konusmayınca konusulcak bsyde bulunmuo cabucak bitsin bu askerlik burdayken kg k si konusulmuodu beeee
kilebekcim işin komiği o askere gidince üzüntüden eririm diodum herkes umutluydu benden :))) 1 kg bile vermedm hatta pardon 1.5 kg vermiştim şimdi geri aldım :))
hakikaten yaaa :)) bnmkı zaten zayıf fiziği yerinde bide 3-4 kg daha verdim dio utanmadan her gün kg muhabbeti bana dioki aşkım sen abartılı yemiosun neden vermiosn ben ona kac zamandr 65 im dıorum bugunde dedim bu sefer hani 64 tün dio bana hey allahım ya bıktım kglardan en sonunda kapaçeneni dedim begenmiosan beğenen çok dedim kızdırdım:))) kim beğeniomuş seni benden başkası begenemez dio allahım uzun zamandır konusmayınca konusulcak bsyde bulunmuo cabucak bitsin bu askerlik burdayken kg k si konusulmuodu beeee
ben ilk acemi birliği bittiğinde sok oldum canımtam 8kilo vermiş göbek falan kalmayınca yandım kızım dedim kendi kendime bende aynısını düşünmüştüm nasıl olsa sıkıntıdan üzüntüden gider diyordum da vallahi henüz doğru düzgün giden yok. o seni kızdırmaya calısıyor desene tabi o gelene kadar sen zayıflayınca sok olur artık
gitmio gitmio üzüntüyle alakalı değilmiş demekki o gelene kadar ben zayıflayımda şoka mi girio başka bşyemi girio bilemicem ama nikaha kadar 10 kg vermem lazımmm :)))
aynen öyle kimisi sıkıntılı dönemlerde yemek yiyemezmiş valla bende hiç öyle birsey olmadıı
yaparsın canım yaparsınnn canın gelince seni daha çok beğeneceğini düşünhmm süpermiş aynen yapıcam kaldır bacakları indir bacakları aldır kolları ındır kolları sonraaa bırazda mekık yemegede dikkat bak söylemesi kolay ve kulaga hos gelıoda mesele yapmakta bakalım nasıl yapacam
bende sevgilimle tanıştığımda 57 kiloydum şimdi oldum 64 dün konuşuyoruz kilo verdin mi vermedim dedim.. kızdım kızdım okadarda cocuğa sen kendine bak dedim önce :=) ama vermem lazım..
biz kızlar hepimiz aynımıyız bend eöyle diyorum vallaaa
hg sen giz için üye olmuşsun ama bende mebsci olarak cvp vereyim dedim ... mebs okulu mükemmel rahat bir yer sabah erken içtima var öğlen 2 ye kadar bi yogun oluolar sonra aksama kadar bomboş takılıolar heleki mebs okulunu görsen bu kadar mı harika bir yer olur ferah bir yer bildiğin okul 1 ay boyunca ogrenecegı tek sey yürüyüş yapmak her yere 100 erli mi 200 erlimi ne gidiolar nişanlım öyle anlatıodu için rahat olsun şanslısınız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?