Sıkıldım, bunaldımmmmm avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
beraber yapalım onu canım al bendende o kadar
O kadar günleri geçirdik de saatler saniyeler geçmiyor sanki
Gelince atacağım fotoğrafları. Bir çok markanın gelinliğini giydim bugün vakko'da allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu.
Resimler birazdan geliyor ama yüzümü gizliyorum arkadaşlar uğuru kaçmasın.Zaten facebooktan beni bilenler biliyor.
Önce hepiniz maşallah diyin lütfen.
Birazdan model isimleri ve fiyatlarıyla hepsini yükleyeceğim.
tripliiii albümüüü bekliyorum provaniasın alcanar modelini denednmi eminim bütün gelinlkler harika durmuştur illla bana facebook açtıracanız haaaa nişan fotondan söz fotondan yüzünü biliyorum kiii
selam kızlar aranızda içli köfte bilen varmı
Bebekler eve gidiyoruz şuan fotoğraf çekmeme izin verdiler hatta o kadar beğendiler ki onlar çekti fotoğraflarımı. Hepsi güzel durdu, bu kötüydü dediğimiz hiç olmadı ve size şunu söyleyim kabarıkla yürümektense balıkla yürümek daha kolay çünkü çok hafif. Tül az.
ayy hadi bakalım merakla bekliyoruz fotoları,şimdi aralarında karar vermek kaldı desene..şimdiden maşallah diyim ben
tripli canım şuan işteyim ve çok merak ediyordum naptı diye... hemen koştum nete :=) fazla bişey kaçırmamışım allahtan
kızlar selammm.bu aksam nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde.bunaldım resmen duvarlar üstüme geliyor sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yükleniyor şuan resimler...
kızlar selammm.bu aksam nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde.bunaldım resmen duvarlar üstüme geliyor sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?