347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bebekler eve gidiyoruz şuan fotoğraf çekmeme izin verdiler hatta o kadar beğendiler ki onlar çekti fotoğraflarımı. Hepsi güzel durdu, bu kötüydü dediğimiz hiç olmadı ve size şunu söyleyim kabarıkla yürümektense balıkla yürümek daha kolay çünkü çok hafif. Tül az.

Son düzenleme:
Gelince atacağım fotoğrafları. Bir çok markanın gelinliğini giydim bugün vakko'da allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu.

Resimler birazdan geliyor ama yüzümü gizliyorum arkadaşlar uğuru kaçmasın. Zaten facebooktan beni bilenler biliyor.

Önce hepiniz maşallah diyin lütfen.

Birazdan model isimleri ve fiyatlarıyla hepsini yükleyeceğim.

Son düzenleme:

tripliiii albümüüü bekliyorum provaniasın alcanar modelini denednmi eminim bütün gelinlkler harika durmuştur illla bana facebook açtıracanız haaaa nişan fotondan söz fotondan yüzünü biliyorum kiii

tripliiii albümüüü bekliyorum provaniasın alcanar modelini denednmi eminim bütün gelinlkler harika durmuştur illla bana facebook açtıracanız haaaa nişan fotondan söz fotondan yüzünü biliyorum kiii

Bebeğim Alcanar'ı da denedim ama favorimiz o değil. San Patrick Aries modeli. Alcanar herkesin üzerinde olduğu için kız tavsiye etmiyor kesinlikle.

Belki senin için saçı açık fotoğraflarımdan bir kaç tanesini yüzü açık paylaşabilirim.

kızlar selammm.bu aksam nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde.bunaldım resmen duvarlar üstüme geliyor sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy hadi bakalım merakla bekliyoruz fotoları,şimdi aralarında karar vermek kaldı desene..şimdiden maşallah diyim ben

tripli canım şuan işteyim ve çok merak ediyordum naptı diye... hemen koştum nete :=) fazla bişey kaçırmamışım allahtan

kızlar selammm.bu aksam nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde.bunaldım resmen duvarlar üstüme geliyor sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım aç camı derin derin nefes al güzel şeyler düşünmeye çalış bak azıcık kaldı gelmelerine, bu akşam korna sesleri geliyo yine 349lar gitmeye başladı....

1 numara çok istediğim Pronovias Urban modeli... 4.950 TL (Duvak Hariç) Burdaki duvağın fiyatı 2.000 TL.

2 numara La Sposa Detalle modeli... 4.900 TL

Bir kaç tane yüzü açık geliyor.

3 numara Pronovias Ugalde modeli... 5.590 TL

4 numara favorimiz San Patrick Aries modeli... 6.100 TL

5 numara Pronovias Alcanar modeli... 5.750 TL

Giz'im giyerken seni düşündüm. Senin için geliyor bu.

6 ve sonuncusu Pronovias Uceda modeli... 6.690 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…