347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hepsi çoooook güzel,çok yakışmış sana canım maşallahçok güzel bir gelin olacaksın..
bunlardan en çok hangisini beğendin?

eceeee bu gelinlikler sende harika durmuş san patrick aries özelllikle on numara maşallah sana alcanar gibi diğer beğendiğim ucedada harika durmuş yani şu anda kendi gelniliğimi bulmuş gibi sevindim ucedayıııııı bana getirrrrrrr yada alcanarııı çok çok güzel yahuuu

canım maşallah hepsi çoook yakışmış
san patrick çok güzel ama ben alcanarıda çok yakıştırdım sana. maşallah

triplii canımmm masallahhhh hepsi cok güzel cok zarif olmussun.ama benim sahsi fikrim

5 numara Pronovias Alcanar modeli fiziğine cok uymus ben en cok onu beğendm canım üzerindee

hepsi de çok yakışmış canım...

Duygu'm çok teşekkür ediyorum kuşum. Sana da çok yakışacaktır eminim.

hepsi çoooook güzel,çok yakışmış sana canım maşallahçok güzel bir gelin olacaksın..
bunlardan en çok hangisini beğendin?

Canım St. Patrick gerçekten görülmeye değer bir gelinlik. Hatta ordakilerinde favorisiydi, bana gösterdiklerinde işte bu dedik. Çok özel bir gelinlik. Eğer gittiğiniz Vakko Wedding'te varsa mutlaka sorun ve varsa görmenizi isterim. Keşke yan durmasaymışım, önünü görmenizi isterdim.

tiripliii canım harikasın yaa maşallahhh nazar değmesinn
hepsi çok yakışmışşş

Canım benim sağolasın. Daha güzelleri hepinizin olsun.

Canım aslında fotoğraflarda kalın çıkmışım normalde 38 beden denediklerim ve arkalarından kelepçelediler hep 36 ellerinde olmadığı için. Yakından çok daha güzeldi.

St. Patrick görürsen Alcanar'dan vazgeçersin Gizem'im. Gör derim onu. Kalçadan kabarıyor, gelinlikte drape, dantel herşey var yok yok. Ve Vakko gelinliklerin üzerine çok güzel taş çalışıyor resimlerdeki br modelde sanıyorum 2. giydiğimde taş var üzerimde ve gerçekten çok daha hoş oluyor gelinlik.

ayyy hepsi muhteşemmm tü tü tü tü maşallahhhh
alcanar çok güzel olmuş yaaaa

Canım benim sağolasın kuzum. Darısı başınıza muhteşem bir duygu ama Vakko bu işte bir numara. İnsanlar hiç mi sıkılmadan giydirirler. Bunu da gör, bunu da giy diye pervaneler etrafımda. Gerçekten hakkını veriyorlar yaptıkları işin.

Son düzenleme:
Triplii canım fotolar birbirinden güzel.
Ben en çok alcanar ve ucedayı yakıştırdım sana

Son düzenleme:
canım maşallah hepsi çoook yakışmış
san patrick çok güzel ama ben alcanarıda çok yakıştırdım sana. maşallah

triplii canımmm masallahhhh hepsi cok güzel cok zarif olmussun.ama benim sahsi fikrim

5 numara Pronovias Alcanar modeli fiziğine cok uymus ben en cok onu beğendm canım üzerindee

Tripli canım hepsi çok güzel yakışmış, ben en çok 5. yi beğendim :44:

5 numara gerçekten harikaa kızlarrr bende çok beğendim onuu

Triplii canım fotolar birbirinden güzel.
Ben en çok alcanar ve ucedayı yakıştırdım sana

insallah canımm

bende 5 numara Pronovias Alcanar modelini cok yakıstırdım cnm

Alacanar'ı çok beğendiğinizi biliyorum ama ben St. Patrick'i görmenizi isterdim en beğendiğimiz gelinlikti, denetenlerinde favorisiydi ama yan durmuşum keşke durmasaymışım o zaman fikriniz değişebilirdi.

canım çok çok güzel görünüyorsun gelnilikler harika olmuş st patrick olabilir tercihin oda çok şık duruyor provaniasa gititğimde ilk bakacağım model o oluca sırasıyla alcanar ve uceda zaten ucedaya büyük hayrandım şimdi bunlar sende çok şık durmuş :)))) diğer balıklarda hoş çok beğendim canım ve bende gideceğim

ece kesinlikle bu gelinliklerden birini almalısın borçla harçla evlenmiyorsanız alll canım bu çocuğuna miras bilem kalır bir balayı bide gelinliğe acımıcam çok pis provaniasa gidesim var şimdi

sonuna kadar katılıyorumm

Bebeğim St. Patrick bu. Git ve gör diyorum canım tek üzüntüm niye yan durmuşum.

Pictures of aries bridal dress San Patrick 2013 Collection.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…