347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada Gizcim St. Patrick'te Pronovias'ta, La Sposa da aynı.

St. Patrick Aries modeli de mutlaka.

canım alcanarla bunun arasında tül ve fransız danteli farkımı var alcanarda etek kısmı daha dağınık danteller st patrickte dahamı sık aceba st patrick ve alcanar ikiside sade ama sanırsam st patrick daha sade ve vücudunu daha güzel göstermiş çünkü alcanar bele yakın otururken st patrick totodan aşağıya iniyor gibi vuhuuu özellikle linktende baktım çok şık

hem drape hem dantel varmış ya uzaktan hiç belli olmuyo ama rengi daha kırık beyaz sanki diğerlerine göre ben mi yanlış görüyorum?

Canım tam aksine bu daha beyaza yakındı, aralarında beyaza en yakın model buydu ve üstü şahaneydi. Diğerleri kırık beyaz.

Gizem doğru tespit canikom. Alcanar belden bollaşıyor, St. Patrick Aries modelinde ise kalçadan bollaşıyor. Çok daha güzel duruyor kalçadan hafif kabaran modeller.

son bişey daha sorcam alcanar ın içinde tarlatan mı var yoksa kendi tüllerinin kabarıklığı mı bu ? ayyy galiba ben hiçbiyere bakmadan direkt gidip alcanar ı alcam kendimee

alcanarı neden sevdiğim belli oluyor dikkatli bakınca,ama cidden st patrick sana çok hoş olmuş benim belim ince üst kısmımda uzun st patrick büyük ihtimal olur yarım totoyu almasıda ayrıca şık yani cidden şu anda onu kendi üstümde düşündümde göğüs kısmıma estetik şart gibi geliyore :))))))))

işin özü dantelleri çok severim vee yakın fotosuna bakmadan dantelinin ne denli güzel oldğnu gördüm o yüzden st aries hoş olmuş kuzum alcanar sanırsam herkes onu alıyor ve biz çok görmeye alıştık, bak ben bu markayı modeli senden duydum ve yarın mercek altına alacağım

bide bildiğim bir yabancı site var sabah ordan aratıp dantelin yakın görüntüsüne bakıcam bulursamda buraya yazarım

Gözünaydın canımmmm

Giz hepsi aynı yerden çıkıyor. Bende Pronovias ve La Sposa duymuştum. İkisi de Barcelona aynı yerden geliyor ve sadece Vakko getiriyor. St. Patrick'te öyle 3'ü de aynı. Ha Pronovias, ha La Sposa, ha St. Patrick hepsi aynı.

Benimde vücut hatlarım çok düzgün yani her yerim orantılı geliyor o yüzden vücut hatlarımı belli eden modeller çok daha güzel duruyor üstümde. Göğüslerimde yapılı benim 85-90 takıyorum ama denediğim modeller hep 38 olduğu için doldurmadı diyebilirim.

Alcanar evet güzel ama çok tutulan bir model olduğu için her sene aynısı geliyormuş hiç bir yeri değişmeden. Çünkü zayıfına da yakışıyor, balık etlisine de şişmanına da. Taliplisi çok oluyor böyle olunca.

O siteyi bulursan bana da atarsan çok memnun olurum çünkü alamazsak ki fiyatlar gerçekten çok yüksek ben diktirmeyi düşünüyorum en azından tarzımı anladım. Balık modellerde yürümek çok kolay bir de bunu söylemeden geçemeyeceğim, hareketleri kesinlikle kısıtlamıyor gelinlikler çok hafif üzerinize elbise giymiş gibi ama kabarık modellerde yürümek gerçekten çok zor ben giyinme odasından çıkarken daha düşüyordum arka kuyruğun üstüne bastım ayağıma dolandı.

Son düzenleme:
Kızlarrrrr hepiniz Alcanar ı beğenmişsiniz kiiii ben teeee ilk konuştuğumuzda dedim Alcanar diye.... Kendime de ondan alasım var valla... Gelinlikçiye söyle alcanar diye yapsın valla

bende uyumaya gidiyorum tatlışlarrr hadi iyi gecelerrr hepinize
bu arada tae bo yaparken sağ dirseğimi incittim galiba ağrıyo ya uyuyımda geçsin

Kızlarrrrr hepiniz Alcanar ı beğenmişsiniz kiiii ben teeee ilk konuştuğumuzda dedim Alcanar diye.... Kendime de ondan alasım var valla... Gelinlikçiye söyle alcanar diye yapsın valla

Canım Alcanar şuan en güzel üstümde durmuş gözüken hem fikirim ama Aries'le düz dursaydım Aries derdiniz hepiniz %1000 eminim. Çünkü çok daha gösterişli bir model Giz'in dediği gibi popodan kabarıyor belden değil ve Alcanar her gelinlikçinin çok rahat dikebileceği, herkeste olan bir model. Eğer ki iddaalı bir vücuda sahipseniz zaten ne giyseniz üzerinizde güzel duruyor, Alcanar'ı her vücut tipinden insan tercih edebiliyor ama ince bir belin, güzel bir kalçan, küçük bir popon varsa tercih edilecek modeller denemiş görmüş biri olarak söylüyorum drape ve oturan modeller. Burdayım diyorsunuz içinde tüm zarifliğinizle.

Bu arada gördüğünüz tüm gelinlikler 38 beden yani benim bedenim değil, hepsi bana büyük. Arkadan 3 ayrı yerden kelepçelediler.

Son düzenleme:

canım tam uyucaktım gmailimi açtım taslaklarıma baktım veee siteye girip ariesi buldum

San Patrick Wedding Dresses [Aries] at BestBArieslPrices.com

San Patrick Wedding Dresses - Style Aries [Aries] : Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses and Prom Dresses at BestBridalPrices.com

Yani bana olmaz mı alcanar tarzı??? azıcık kalçam varrr maalesef... yada hangi modellere bakayım sence

Yani bana olmaz mı alcanar tarzı??? azıcık kalçam varrr maalesef... yada hangi modellere bakayım sence

canım alcanar bele oturuyor kalçayı kapıyor zaten normal bir gelinlikten farkı yok bu aires modelde yarım kalçadan aşağıya gidiyor her ikiside olur ki benimde kalçam var canım belimde ince o yüzden bu gelinliklerdeki bel kısmınıda beğendin üst bölgeyide ben straplez sevmem ama çok hoşlar yani

Hımmmm bende gidip deneyeceğim yaaaa ama azıcık daha sıkılaşmam lazım spor hocam 2.5-3 ayda vücudun iyice toparlar dedi.... şubat ta falan gitmeyi düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…