canım tam uyucaktım gmailimi açtım taslaklarıma baktım veee siteye girip ariesi buldum
San Patrick Wedding Dresses [Aries] at BestBArieslPrices.com
San Patrick Wedding Dresses - Style Aries [Aries] : Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses and Prom Dresses at BestBridalPrices.com
Giz süpersin bebişim. Çok teşekkür ederim. Paylaşalım hemen Aries'in büyük halini.
caqnım bu siteden kumaş olsun çoğu ayrıntıya bakabilirsin gelinliklerde normalde dantel örneğininde ayrı bir fotosu olurdu çok yakın planda ama bu modelde göremedim
forumda minenes var ben onun paylaşımlarından hep fikir öğrendim bu konuda meraklı olduğum için girip onun yorumlarını okuya okuya bide o hep bu siteden bakar detaylara
sen diğer modelleride karıştıtrsın diktirirken büyük baskıyla felan gidersiniz canım
sen bu gelinliği rahat 3000 diktirirsin
Gizem in verdiği linklerden baktım bilgisayarıma kaydettimmmmm.... ikisi de çok güzel canım.... fiyat konusunda ne dedi kayınvaliden peki??? Bunlar bayağı pahalı kaçar canımın ailesine
Canım Gizem'in verdiği linkteki St. Patrick Aries. Bugün herkesin wooowww dediği model. Daha çıkmadan karşılarına işte bu dedim ben gelinliğimi buldum. Kayınvalidem bir şey demedi canım ben dedim çok pahalı diye. 6.100 fiyatı nakitte peşin alırsan %10 indirim uygulanıyor. Kıyamam o kadar para vermelerine ben. Duvaklarda dahil değil zaten beğendiğim duvaklar hep 2.000 civarı. Diktireceğim aynısını ya da getirteceğim.
Anladım canım hadi bakalım hayırlsı olsun
Bu arada ben yatıyorum kızlar öpüyorum hepinizi.
Düşlediğimiz beğendiğimiz gelinlikler bizim olsun inşallah.
Günaydınnnn kızlar
ŞAFAK:38 Kayserii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?