347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Giz süpersin bebişim. Çok teşekkür ederim. Paylaşalım hemen Aries'in büyük halini.

caqnım bu siteden kumaş olsun çoğu ayrıntıya bakabilirsin gelinliklerde normalde dantel örneğininde ayrı bir fotosu olurdu çok yakın planda ama bu modelde göremedim

forumda minenes var ben onun paylaşımlarından hep fikir öğrendim bu konuda meraklı olduğum için girip onun yorumlarını okuya okuya bide o hep bu siteden bakar detaylara

sen diğer modelleride karıştıtrsın diktirirken büyük baskıyla felan gidersiniz canım

sen bu gelinliği rahat 3000 diktirirsin

Gizem in verdiği linklerden baktım bilgisayarıma kaydettimmmmm.... ikisi de çok güzel canım.... fiyat konusunda ne dedi kayınvaliden peki??? Bunlar bayağı pahalı kaçar canımın ailesine

şafak 35 İzmire selam yola devam hayde bugünüde gelinlikle yedik kızlar güzel ayın 17 si gibide ne giyincez olaylarına girersek biter bu şafak

Giz minnettarım sana annemde yanımda öpücüklerini yolluyor. Gerçekten çok mutlu oldum şuan diktirmem çok kolaylaştı. Minenes gerçekten çok iyi anlıyor bu işten. Birde ben kırık beyazdan ziyada beyaz düşünüyordum ve beyaza en yakın modelde buydu, üstümde güzel duranda buydu. Bunu alıp kaçıyordum da hava yağmurluydu bugün İzmir'de ve Wedding'te en üst kattaydı takılıp düşmekten korktum alıp kaçamadım.

Gizem in verdiği linklerden baktım bilgisayarıma kaydettimmmmm.... ikisi de çok güzel canım.... fiyat konusunda ne dedi kayınvaliden peki??? Bunlar bayağı pahalı kaçar canımın ailesine

Canım Gizem'in verdiği linkteki St. Patrick Aries. Bugün herkesin wooowww dediği model. Daha çıkmadan karşılarına işte bu dedim ben gelinliğimi buldum. Kayınvalidem bir şey demedi canım ben dedim çok pahalı diye. 6.100 fiyatı nakitte peşin alırsan %10 indirim uygulanıyor. Kıyamam o kadar para vermelerine ben. Duvaklarda dahil değil zaten beğendiğim duvaklar hep 2.000 civarı. Diktireceğim aynısını ya da getirteceğim.

Anladım canım hadi bakalım hayırlsı olsun

Anladım canım hadi bakalım hayırlsı olsun

Sağol canım bugünde geçti bitti valla gelinlikle. Bizimki de çatlıyor beni göremediği için kayınvalidem de görmesin uğuru kaçar damat düğün günü görmeli diyor bende onunla paylaşmazsam içim rahat etmiyor. Yarın annesini arayıp soracakmış nasıl oldu, hangisini beğendiniz falan diye.

Bütüün aksam uyumusum sımdı uyku gelmek bilmezz.
Tripliii maşallah güzel.Çok güzel olmuş hepsii çokk.

Günaydınlaar herkesee atsın şafağımız gelsin kavuşma günümüüzz hayırlısıylaaa
tripliii çok çok çookk güzel olmuşsun bebişiim yaa seçim yapmak gerçekteen çok zooorrr

herkese günaydınlar mutlu günler sevgililerimizle bol bol konuşacagımız zaman geçirmek dileğiyle:)))

2007hu iş görüşmen inşallah hyrlı sonuçlanır hepimiz senin adına çok seviniriz...

tripliii gelinlikler harika allah nazarlardan korusun hepsi yakışmış ben tercihte bulunmicam içine sinen neyse o olsun ama gizinde
paylastıgı model süpermiş ....

yakında bende paylaşıcam az daha zaman geçsin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…