347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar
Ben şafak saymayı bıraktım 2013 yılı olsun o zaman saycam

Bende göstermeyeceğim hehehehh kuaförden beni alırken görür artık

Herkese iyi günler kızlarrrr

Şafak 36 Kars

Diyet grubuuuuuu herkes yazsın bu hafta başındaki kilosunu liste yapacağımmmmmm 17 aralık günü zayıflayana alkış var....

Bu arada kızlar ben size sonucumda bi problem olduğunu söylemiştimmm... şişliğim indi yaaa bu sabah tartıldım veeee 64.2 çıktım yaniiiii 2 gün önceden 700 gram az 2 günde 700 veremeyeceğime göre bu hafta ben 1 kilo vermişimmmmmmm
:124:
:124:
:124::124:

Bütüün aksam uyumusum sımdı uyku gelmek bilmezz.
Tripliii maşallah güzel.Çok güzel olmuş hepsii çokk.

Sende çok güzelsin canım benim. Gelinliğin yakışmadığı gelin yok ki çok masum, saf temiz bir şey o.

Günaydınlaar herkesee atsın şafağımız gelsin kavuşma günümüüzz hayırlısıylaaa
tripliii çok çok çookk güzel olmuşsun bebişiim yaa seçim yapmak gerçekteen çok zooorrr

Canımcım çok teşekkür ederim. Gelinlikler de çok güzel. Hani diyorlar ya katologtakiler gibi değil diye öyle değil elleyince anlıyorsunuz dantel kumaş farkını. Gerçekten çok kaliteli sadece katologtakiler çok düzgün duruyor, orda giydiklerinizin ise kuyrukları falan kırışık duruyor ama genel olarak katologtaki güzellikleriyle birebir aynılar.

Nenacım Giz'in benim için bulup paylaştığı gelinlik benim giydiğim 4 numaralı gelinlik bana orda en çok yakışan gelinlikti. Ben onu diktirmeyi düşünüyorum çünkü fiyatı duvaksız 6.100'dü. Duvaklarda 2000 tl civarı ve üzerine taş işlemesi istiyorum ben mesela 2. giydiğimde küçücük taşlar vardı, onunda işlemesini yapıyorlar orda ve yine maliyet artıyor. Ben diktirmeye karar verdim o yüzden. Çünkü 9 binden aşağı patlamayacak.

Bende göstermeyeceğim hehehehh kuaförden beni alırken görür artık

Canım ben dayanamayabilirim ama göstermesek daha iyi aslında surat ifadesini merak ediyorum.

tebrikler canım süpersin darısı başıma
Ben şuan 56.7 kiloyum canım hedef kilomda 52 (tabii haftaya kadar değil genel hedefim :))

evet tripliiicim biliyorum giz yakından paylastı ya model daha netti o yüzden dedim... bencede diktir daha uygun olur ben şahsen en fazla 3 bin yada 3500 veririm bide satın alıcam balayına ispanyaya gidioruz sade gelinlik alıcam orda plajda vs.. yerlerde gelinliğimle fotograf cekınıcem öyle projeler var aklımda güzel olcak 2013 hepimize ugurlu gelsin inşallah :))

2007hu bu arada bende sabah tartıldım 700 gr vermişim ama reglm bitmedi hala şişim 1 kg öyle cıkarsak 63,5 civarıyım sanırım :))))

Hedef kaç canım hemen listeye ekleyeyim

Evet canım sağolsun yakından paylaştı modeli bende diktireceğim çok güvendiğim bir yere. Genel olarak 3.500'e dikiyor orası da biz de en fazla o kadar verebiliriz.

Evet canım sağolsun yakından paylaştı modeli bende diktireceğim çok güvendiğim bir yere. Genel olarak 3.500'e dikiyor orası da biz de en fazla o kadar verebiliriz.

3.500 e dikiyorsa yine iyi canım hemen hemen yarı fiyatı gibi olacak

ya bence 3000-3500 bir gelinlik için ideal fazlasını verebilicek olsamda vermem ben açıkçası bana bu fiyatın üzerindekiler çok gelio he çok çok zengin olsam bakmam fiyatına o ayrıda ben zaten onun üzerinde alamam yani sende gayet mantıklı düşünmüşsün aferin kız sana :)))

Hedef kaç canım hemen listeye ekleyeyim

hedef belirlemedim ya dur 2 gün sonra şişim iner net kg yazım sonrada askerim gelene kadarki hedefimi söylim şimdi net kg bilemedm reglm bi bitsin ama 63,5 olmam gerekıo hedefimede asker gelene kadar 60 yaz ya veririm ben bu azimle :)

3.500 e dikiyorsa yine iyi canım hemen hemen yarı fiyatı gibi olacak

dikerler dikerler de kalitesi vakko gibi olmaz aman olmasa ne olcak zaten 1 defa giyicek istediği model içine sinsin kaliteside önemli tabi ama olmuosa olmaz yani he belkide çok kaliteli yaparlar onu bileemem :))) vakko da zaten ederi 3 bin civarıdır 2 katına sattıgı seyın yarısı markası zaten 3 bin gelinlikse 3 bin de vakko oluşudur bu hep böyle ben 3tane bluz almıstım aynı model farklı renklerde 3 yıl önce bi dünya para bayılmıstım makinaya gire cıka pazar malına döndü en sonun da :))) keşke elimde yıkasaydım onları hep

tamammm daha çok yazalım o zamannnnn

yazma yazma emin olamadım şimdi ehehe bnm metabolizma yavaş çalışıo 60 iyi olabilir bnm için... he bak ne dicem şuan dogadan formun portakal aromalı yeşilçayını içiorum çok güzel tadı tavsiye edilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…