Sağol canım bugünde geçti bitti valla gelinlikle. Bizimki de çatlıyor beni göremediği için kayınvalidem de görmesin uğuru kaçar damat düğün günü görmeli diyor bende onunla paylaşmazsam içim rahat etmiyor. Yarın annesini arayıp soracakmış nasıl oldu, hangisini beğendiniz falan diye.
Bütüün aksam uyumusum sımdı uyku gelmek bilmezz.
Tripliii maşallah güzel.Çok güzel olmuş hepsii çokk.
Günaydınlaar herkesee atsın şafağımız gelsin kavuşma günümüüzz hayırlısıylaaa
tripliii çok çok çookk güzel olmuşsun bebişiim yaa seçim yapmak gerçekteen çok zooorrr
herkese günaydınlar mutlu günler sevgililerimizle bol bol konuşacagımız zaman geçirmek dileğiyle:)))
2007hu iş görüşmen inşallah hyrlı sonuçlanır hepimiz senin adına çok seviniriz...
tripliii gelinlikler harika allah nazarlardan korusun hepsi yakışmış ben tercihte bulunmicam içine sinen neyse o olsun ama gizinde
paylastıgı model süpermiş ....
yakında bende paylaşıcam az daha zaman geçsin))
Bende göstermeyeceğim hehehehh kuaförden beni alırken görür artık
Canım ben dayanamayabilirim ama göstermesek daha iyi aslında surat ifadesini merak ediyorum.
Herkese iyi günler kızlarrrr
Şafak 36 Kars
Diyet grubuuuuuu herkes yazsın bu hafta başındaki kilosunu liste yapacağımmmmmm 17 aralık günü zayıflayana alkış var....
Bu arada kızlar ben size sonucumda bi problem olduğunu söylemiştimmm... şişliğim indi yaaa bu sabah tartıldım veeee 64.2 çıktım yaniiiii 2 gün önceden 700 gram az 2 günde 700 veremeyeceğime göre bu hafta ben 1 kilo vermişimmmmmmm :124::124::124::124:
tebrikler canım süpersin darısı başıma
Ben şuan 56.7 kiloyum canım hedef kilomda 52 (tabii haftaya kadar değil genel hedefim:))
evet tripliiicim biliyorum giz yakından paylastı ya model daha netti o yüzden dedim... bencede diktir daha uygun olur ben şahsen en fazla 3 bin yada 3500 veririm bide satın alıcam balayına ispanyaya gidioruz sade gelinlik alıcam orda plajda vs.. yerlerde gelinliğimle fotograf cekınıcem öyle projeler var aklımda güzel olcak 2013 hepimize ugurlu gelsin inşallah :))
2007hu bu arada bende sabah tartıldım 700 gr vermişim ama reglm bitmedi hala şişim 1 kg öyle cıkarsak 63,5 civarıyım sanırım :))))
evet tripliiicim biliyorum giz yakından paylastı ya model daha netti o yüzden dedim... bencede diktir daha uygun olur ben şahsen en fazla 3 bin yada 3500 veririm bide satın alıcam balayına ispanyaya gidioruz sade gelinlik alıcam orda plajda vs.. yerlerde gelinliğimle fotograf cekınıcem öyle projeler var aklımda güzel olcak 2013 hepimize ugurlu gelsin inşallah :))
2007hu bu arada bende sabah tartıldım 700 gr vermişim ama reglm bitmedi hala şişim 1 kg öyle cıkarsak 63,5 civarıyım sanırım :))))
Evet canım sağolsun yakından paylaştı modeli bende diktireceğim çok güvendiğim bir yere. Genel olarak 3.500'e dikiyor orası da biz de en fazla o kadar verebiliriz.
Evet canım sağolsun yakından paylaştı modeli bende diktireceğim çok güvendiğim bir yere. Genel olarak 3.500'e dikiyor orası da biz de en fazla o kadar verebiliriz.
Hedef kaç canım hemen listeye ekleyeyim
3.500 e dikiyorsa yine iyi canım hemen hemen yarı fiyatı gibi olacak
347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU
2007hu: 64.2 Hedef : 58
Bubble: 56.7 Hedef: 52
Nena87: 63.5 Hedef: 60
lannn en az ben mi veriyorum çok pis gaza geldim 60 dedim ama daha çok vereceğum da :)))
tamammm daha çok yazalım o zamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?