yazma yazma emin olamadım şimdi ehehe bnm metabolizma yavaş çalışıo 60 iyi olabilir bnm için... he bak ne dicem şuan dogadan formun portakal aromalı yeşilçayını içiorum çok güzel tadı tavsiye edilir :))
Bende yeşil çay aldım zaten evde otu var doğal da yapacağım artık içeceğim mevburrrr
dogal bnde aldım evde var ama fırsat bulamıorum aklıma gelmıo sabahtan aksama kdar calısıorum iş yerne dogadan aldm daha pratık
Tabi canım ben pek sevmiyorum tadını o yüzden yanında galeta falan yerken içiyorum ikinci ara öğünüm de :) şimdi 1 mandalina yiyeceğim
tadını sevmıosan içine limon kabugu atabilirsn tadını değiştirio ve lezzetli oluo bende ara ogun olarak 3 tane badem yedim:))
kabuk tarçin da hoş bi tat veriyor hele sade yeşil çay çok sert yaaa
sert evet herkes içemiyo ben içiorum sıkıntı yok ben her şeyi sert içtiğim için kahve çeşitleri çay çeşitleri hep acı acı içerim
eline sağlık canım artık buraya bakıp gaza geliriz :)) bide klebek ve giz de diyet yapıyodu sanırım kızlarrr bunu görünce sizde yazın kilonuzu :))347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU
2007hu: 64.2 Hedef : 58
Bubble: 56.7 Hedef: 52
Nena87: 63.5 Hedef: 60
ay yok ben çay kahve sevmem zaten normal kahve özellikle içeyim başıma ağrı girer çayı da açık severim ben çay kültürüm yok yani
eline sağlık canım artık buraya bakıp gaza geliriz :)) bide klebek ve giz de diyet yapıyodu sanırım kızlarrr bunu görünce sizde yazın kilonuzu :))
sade acı kahve inanılmaz tok tutuyo acıktıkça içiyorum tavsiye edilir :)))
Kızlar 12.12.2012 yaaa herkes deli gibi evleniyor.... Tvde canlı yayınlar da dolu kişiler var... Evlilik okulu varmış yaaa bizde gitsek acaba eğitime evlenmeden danışmana falan
saba' yı mı izliyorsun canımm bende bakıyodum şimdi oraya
milleti 12.12.12 çılgınlığı sarmışş, darısı bizlerin başına inşallahhhh
amin canım benim... ama şimdi hazırlanıp spora gideceğim dönüşte görüşürüzzzzz... bu arada yaz sende kilonu ve hedefini zayıflama gurubuna geleceksen
ben buralardayım canm çalışıyorum ama girmeden de duramıyorummsevdiceğim aradı konuşcak bişey bulamadık dedim ne sıradan hayatımız var anlatcak hiçbişey yokmuuşş hakket diyoo bi durgunlaşmışıızzz size de oluyo mu
selam ben bilmem ama annem bilirben güzel yerim ama
Kızlar spora falan gittim geldim yeşil çay içtim aman tadı da bi acı ki neyse dayanacağım günde 1 bardak içeceğim artık yanında büskivi yedim de öyle gitti acılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?