347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım günde 5 6 defa arıyorum ama konuşacak bişey yok sadece sesini duymak için

canım çok yakışmış hepsi ama 5 numara çok güzelmiş bizde nikahmı tazelesek ya canım çekti

347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU

10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ

2007hu: 64.2 Hedef : 58

Bubble: 56.7 Hedef: 52

Nena87: 63.5 Hedef: 60

Szn80: 49 Hedef: 45

Tablet pc den griorum online arkdslarmi goremiyorum napiosunuz kizlar kimler var knustunuzmu sevgililernzle bakim

Tablet pc den griorum online arkdslarmi goremiyorum napiosunuz kizlar kimler var knustunuzmu sevgililernzle bakim

ben burdayııım
biz daha konuşamadık bugün,hergün sabah 7 akşam 7 cezaevi kapısında oluyor o sırada arama imkanı yok.akşamda ayrıca iki saat nöbet tutuyor aramadığına göre 19-21 nöbetinde inşallah 21 den sonra arar sevgilim..sen konuştun mu?

Konustum ya gunde en az 10defa knusuyorum smdi yine ariorumda hatlar mesgul oluo bu saatte mesaisi bitmeden knusym dedm erkenden yatio dinlenio

canım bu videolar çok iyi geldi karnımdaki şişkinlik 15 dakka hareket yaparak özelikle 1. videonun ilk 15 dakkasını yaptım bazı hareketleri salsa çaça gibi dans ederek yaptım kendimi eğlendirdim :) yaptımmmı hareket ettim hemde yemek yedim 15 dakka sonra hemen yaptım şimdide duşa gircem

pazartesinden itibarende eve yürüyerek çıkıcam eve gelince sporumu yapıp bide koşuya çıkcam sırf zayıflamak içinde değil sağlıklı yaşamak için

hümeyra ben tartılıp sana kilomu söelrim canım ama bizim tartı öyle kalori felan göstermyor ben şimdi markafonin fakir kampanyasından bir tartı alayım orda ideal kilo felan hesaplama özelliği varmış alayım çeyizime yada evde dıursun

Komanda geliyor az kaldı..

Hâlâ Çanakkale - Bozcaada'da askerlik yapan arıyorum.. Yok muuuu ???

canım benimki çanakkale'de ama merkezde bozcaada da değil.

Bende göstermeyeceğim hehehehh kuaförden beni alırken görür artık

biz beraber gitcez gelinlik bakmaya çünkü ben en çok onun zevkine güveniyorum hatta biz ilk beraber gidelim aklımda bikaç şey oluştuktan sonra annemlerle gideriz diye düşündüm

Canım ben aldım bileeeee :) http://www.markafoni.com/product/3105723/ bundan aldım :) bizim evdeki de sadece kilo gösteriyor şu an ki... bundan aldım şimdi kullanacağım bunu sonra da evime götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…