ben buralardayım canm çalışıyorum ama girmeden de duramıyorummsevdiceğim aradı konuşcak bişey bulamadık dedim ne sıradan hayatımız var anlatcak hiçbişey yokmuuşş hakket diyoo bi durgunlaşmışıızzz size de oluyo mu
1 numara çok istediğim Pronovias Urban modeli... 4.950 TL (Duvak Hariç) Burdaki duvağın fiyatı 2.000 TL.
Eki Görüntüle 574621 Eki Görüntüle 574645
2 numara La Sposa Detalle modeli... 4.900 TL
Eki Görüntüle 574649 Eki Görüntüle 574650
Bir kaç tane yüzü açık geliyor.
3 numara Pronovias Ugalde modeli... 5.590 TL
Eki Görüntüle 574653 Eki Görüntüle 574657
4 numara favorimiz San Patrick Aries modeli... 6.100 TL
Eki Görüntüle 574660
5 numara Pronovias Alcanar modeli... 5.750 TL
Giz'im giyerken seni düşündüm. Senin için geliyor bu.
Eki Görüntüle 574666
6 ve sonuncusu Pronovias Uceda modeli... 6.690 TL
Eki Görüntüle 574668
ben içemiyorum onu ya 5 i bir arada var doğadan onu içiyorum bu arada bende 45 kilo olmak istiyorum eve geçeyim hemen spora başlayacağım inşallah
şu an kilon kaç sezen??? Hedef 45 şimdi ki kaç?
49 kiloyum ama şu an vermek için hiçbirşey yapmıyorum
hımm listeye yazmayayım mı o zaman
kabuk tarçin da hoş bi tat veriyor hele sade yeşil çay çok sert yaaa
aaa çok mu sert ben hep sade içerim yeşil çayı günde 3 koca fincan içerim şekersiz sade
Tablet pc den griorum online arkdslarmi goremiyorum napiosunuz kizlar kimler var knustunuzmu sevgililernzle bakim
Tablet pc den griorum online arkdslarmi goremiyorum napiosunuz kizlar kimler var knustunuzmu sevgililernzle bakim
ben burdayııım
biz daha konuşamadık bugün,hergün sabah 7 akşam 7 cezaevi kapısında oluyor o sırada arama imkanı yok.akşamda ayrıca iki saat nöbet tutuyor aramadığına göre 19-21 nöbetinde inşallah 21 den sonra arar sevgilim..sen konuştun mu?
ben burdayııım
biz daha konuşamadık bugün,hergün sabah 7 akşam 7 cezaevi kapısında oluyor o sırada arama imkanı yok.akşamda ayrıca iki saat nöbet tutuyor aramadığına göre 19-21 nöbetinde inşallah 21 den sonra arar sevgilim..sen konuştun mu?
ben konuştum
Komanda geliyor az kaldı..
Hâlâ Çanakkale - Bozcaada'da askerlik yapan arıyorum.. Yok muuuu ???
Bende göstermeyeceğim hehehehh kuaförden beni alırken görür artık
canım bu videolar çok iyi geldi karnımdaki şişkinlik 15 dakka hareket yaparak özelikle 1. videonun ilk 15 dakkasını yaptım bazı hareketleri salsa çaça gibi dans ederek yaptım kendimi eğlendirdim :) yaptımmmı hareket ettim hemde yemek yedim 15 dakka sonra hemen yaptım şimdide duşa gircem
pazartesinden itibarende eve yürüyerek çıkıcam eve gelince sporumu yapıp bide koşuya çıkcam sırf zayıflamak içinde değil sağlıklı yaşamak için
hümeyra ben tartılıp sana kilomu söelrim canım ama bizim tartı öyle kalori felan göstermyor ben şimdi markafonin fakir kampanyasından bir tartı alayım orda ideal kilo felan hesaplama özelliği varmış alayım çeyizime yada evde dıursun
Canım ben aldım bileeeee :) http://www.markafoni.com/product/3105723/ bundan aldım :) bizim evdeki de sadece kilo gösteriyor şu an ki... bundan aldım şimdi kullanacağım bunu sonra da evime götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?