Canım ben aldım bileeeee :) http://www.markafoni.com/product/3105723/ bundan aldım :) bizim evdeki de sadece kilo gösteriyor şu an ki... bundan aldım şimdi kullanacağım bunu sonra da evime götüreceğim
Once eve al evlennce kendi evine gotur :))
güle güle kullan canım benimde tartım yok çeyizimde bende mi alsam acaba ya
KuzeyGuney vaktiiiii carsambba aksamlarimin vazgecilmezi
Canım ben aldım bileeeee :) http://www.markafoni.com/product/3105723/ bundan aldım :) bizim evdeki de sadece kilo gösteriyor şu an ki... bundan aldım şimdi kullanacağım bunu sonra da evime götüreceğim
alışkanlık meselesi canım ben çay kahve sevmem çayı sadece sabah kahvaltısında içerim mesela hiç canım çay çekti gibi bişey yaşamam
ayyyy hümeyra sen zaten paylaşmışsn bende sabah beri düşünüyordum tam bunlar gerekli bana die ama senin aldığınla diğeri arasında öyle büyük bir fark göremedm hangini alsam 25 tl lik çekimde var bilemedim ne yapsam acaba
bu arada güle güle kullan
sporumu yaptım banyomuda yaptım acaip iyi hissediyorum kendimi hümeyra tam tamına 48 kiloyum bakalım kilo verebilecekmiyim ekmek yemiyorum ama hala kilodayım nasıl oluyorr buuuu yahu
Owwww çeyizler hazırlanıyor kilolar veriliyorrrrr nasilsiniz askerleri gelmek uzere olan gelin adayları
bunu ben yazdım sandım çünkü bende çay kahve aramam hatta sabah kahvaltısında zoraki içerim tek çay günde oda kahvaltıda sonra biter yeşil çay kabuk tarçınla bir ara içtim şu sırada toz zencefil toz tarçınla içiyorum ama genel itibaryla bunları çoğu zaman katmıyorum bile :)))
nergizzzz nerede kızlarr merak ettim
bide sanırsam o tartılardan bende alacağummm
48 kilo musun ay ne güzel hedefe kaç yazayım canım????
iyiyiz canım sen nasılsın????
Al canım al bi de hedef kilonu söyle bakayım
Ben de iyi olmaya çalışıyorum iste hala çok zaman var gibi geliyo
ayyyy tabiside 48 değpilim 58 im inanamıyore nasıl bir deliliktir yanlış yazmışım çok pardon ayyyy 48 olursam ölürüm yahu 55 olsam kafi inanamıyore 48 korktum haaaaa
Ben de iyi olmaya çalışıyorum iste hala çok zaman var gibi geliyo
az kaldı az askerlerin de gelmesine bebişin de gelmesine az kaldı
sevdiceğimin kuzenide aralıkta 15 ay askere gitti kardeş gibiler vee sevdiceğin kuzenin sevgilisi benimkinin facesinden yazmış kıza üzüldüm bugün usta birliği belli olmuş kayseriymiş buna çok sevindim günübirlik gidip görcek oda belirszlklerden şikayet etmiş ahhh ahhhh burnumun direği acıyor şu 50 gün bana ne zor geldi kız dayanmayıp kütahyaya gitmiş acemlğnde kıyamam şimdide kuzen ciğerlerini iltihab kaptrmş hasta yatıyomuş 10 gün istiharat gelde bunu aşkıma söle çok üzülcek kıyamam
offfff acı çekiyorum resmen çok özledim ben onu herkes asker olmuş resmen herkes bir şikaette bir kez daha anakraya gidicem sanırsam dayanamıyorum kendimi yiyicem sınav çalşmam lazım çalşamıyorum izinde alamadm arkadaşn babası rahatsızlandı hastahanedelr arkadaşmda üzülüyorum önce can ötesi yok
ben biraz ders bakınayım burayı ve sizi çok seviyorum ben siz olmasanız bu şafak bitmezdi
sevdiceğimin kuzenide aralıkta 15 ay askere gitti kardeş gibiler vee sevdiceğin kuzenin sevgilisi benimkinin facesinden yazmış kıza üzüldüm bugün usta birliği belli olmuş kayseriymiş buna çok sevindim günübirlik gidip görcek oda belirszlklerden şikayet etmiş ahhh ahhhh burnumun direği acıyor şu 50 gün bana ne zor geldi kız dayanmayıp kütahyaya gitmiş acemlğnde kıyamam şimdide kuzen ciğerlerini iltihab kaptrmş hasta yatıyomuş 10 gün istiharat gelde bunu aşkıma söle çok üzülcek kıyamam
offfff acı çekiyorum resmen çok özledim ben onu herkes asker olmuş resmen herkes bir şikaette bir kez daha anakraya gidicem sanırsam dayanamıyorum kendimi yiyicem sınav çalşmam lazım çalşamıyorum izinde alamadm arkadaşn babası rahatsızlandı hastahanedelr arkadaşmda üzülüyorum önce can ötesi yok
ben biraz ders bakınayım burayı ve sizi çok seviyorum ben siz olmasanız bu şafak bitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?