347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım onu en iyi inciçiçeği bilir gelince cevaplar hemen sorularını bildiğim başka uzun dönem yok burda çünkü

hoşgeldin canım aramızda uzun dönem yapan inci çiçeğimin nişanlısı var.. hepimiz kısayız... Ama o istediği yeri seçme benim bildiğim sadece sağlıkçılara çünkü kuzenim veteriner ona uzun çıktı sınavda ilk 5 istediği yeri seçti o da 3. oldu ankarayı seçti burda evine gitti geldi memur gibi... ama diğer bölümlerde var mı bilmiyorum inci sana yardımcı olur mesajını görünce

Askim ni arkadasindan tlfn bulmus kendini hattini takti msjlastik uzun zamandan snra msjlasmak cok keyf verdi bana,gecemde gunduzumde sensin artik dayanmak cok guc bir an once seni gormek istiyorum dedi gelde aglama ya cok kotu oldum pofff((

canım onu en iyi inciçiçeği bilir gelince cevaplar hemen sorularını bildiğim başka uzun dönem yok burda çünkü

görür demi sorumu çok cvp yazılıyoda takip etmesi sıkıntı şu beğeni sistemi işe yarıyor o yüzden birazda olsa349.dönemde de uzun dönem çok yok ya herkes gidicek ben tek başıma kalıcammmm

Askim ni arkadasindan tlfn bulmus kendini hattini takti msjlastik uzun zamandan snra msjlasmak cok keyf verdi bana,gecemde gunduzumde sensin artik dayanmak cok guc bir an once seni gormek istiyorum dedi gelde aglama ya cok kotu oldum pofff((

Canım da Fener in maçını izliyomuş iyi bari biraz keyfi yerine gelir kaç gecedir sabaha kadar santralde duruyor

giz bende çok gitmek istiyorum bir kez daha ankaraya ama gelme diyor zaten çok az kaldı gelicem diyor ama ben çok istiyorummmmmmm

gel gidelim duygucum yahu ne çıkar dicemde annecik artık gitme ankara çok soğuk her geldiğinde hasta oluyorsun dedi bende fenamı kilo veriyorum dedim yaahuuu bu angara beni hasta ediyor yazın bile yedi bitirdi 3 hafta hastaydım ben aşkım ise havasını sevmiş

dayancam hümeyra sen ve diğer kızlar gibi güçlü olucam yemin töreninden beri göremeyen arkadaşlar var doğru diyorsun

kızlarrr heyecan yaptım kuzenin sevgilisi düğün için bekliceksiniz dimi dedi bende bizim için izin alır yahu net tarih yok dedim heyecanlandım yaahuuuu birileri düğün diyor artık annemde soruyor gelsede bizde net kararlar alsak artık

görür demi sorumu çok cvp yazılıyoda takip etmesi sıkıntı şu beğeni sistemi işe yarıyor o yüzden birazda olsa349.dönemde de uzun dönem çok yok ya herkes gidicek ben tek başıma kalıcammmm

iyi dostluklar kurarsanız kimse yalnız bırakmaz seni biz inciçiçeğini yalnız bırakmıcaz nişanlılarımız gelince de sohbet etcez burda sende katılırsın bize

Cikin çıkın gelin kıiiiz :)

giz birlikte mi gitsek. ama benm sevgilim bir hata çıkıyor bir hafta çıkamıyor çarşıya..gelecek hafta yok çarşısı ondan sonraki hafta var ..

Hadi bakalım ne güzelllll Seninki de belli olsun valla Ece ben bi de inciçiçeciğinin belli zamanları seninki de belli olsun hayırlısıyla

iyi dostluklar kurarsanız kimse yalnız bırakmaz seni biz inciçiçeğini yalnız bırakmıcaz nişanlılarımız gelince de sohbet etcez burda sende katılırsın bize

teşekkürleruzun dönemden birileri olunca daha iyi anlayabiliriz diye demiştim yoksa hepinizle iyi anlaşırım diye ümit ediyorum, hiç bir paydamız olmasa bile askerlerimiz payda oluyor bizlere

dayan canım sabret biraz daha Allah'ın izniyle az kaldı..ne yemin töreni bak ben 10 ağustostan beri görmüyorum,çarşımızda yok..ama tek tesellimiz sevgimiz ve bu süreçte bu aşkımızın,sevgimizin kuvvetlenmiş olması.sabretmekten ve beklemekten başka çaremiz yok...

teşekkürleruzun dönemden birileri olunca daha iyi anlayabiliriz diye demiştim yoksa hepinizle iyi anlaşırım diye ümit ediyorum, hiç bir paydamız olmasa bile askerlerimiz payda oluyor bizlere

onlardan büyük payda mı var canım yaaa hepsi aynı dertleri çekiyolar. benimki bugün halıya basmayı özledimmmm diyo gel de üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…