kızlar benim düğün yeri falan ayarlandi zaten.. o geldikten 4 ay sonra oluyor zaten ceyizcm de alınacak bi büyük beyaz eşyalar kaldı.. onları da canimgelince birlikte sececegiz tencere supurge falan hepsi hazır canım gelene kadar ufak şeyleri hallettik.. benim arkadaşım 2 ay içinde nişan yapıp evlendi yetişiyor yani merak etmeyin... Mart sonu gibi evi tutarız zaten mayıs in sonunda düğün başında değil.. yetişeceğiz inşallah... gün almaya gelince öyle 6 ay 5 ay kisitlamasi yok git ben haftaya evlenmek istiyorum de evlen ama tabi bu sene ramazan 10 temmuz.olduğu evin mayıs haziran dolu olacak onu da bi kaç ay önceden ayirtmak lazım
ohh valla süpermiş hümeyracım ama biz programsız bir çiftiz hiç bi zaman bir programa uymamışızdır son anda farklı fikirler gelir onu uygularız haziran düşündük yer bulursak evlenrz bulamazsak kasmicam eylüle alıcam tarihi free free hazırlanırım napalım :))
neyse napalım ben aynen giderim üstüne bikaç gün doğan güneş sayarım napalım artık
evet canım eylül de güzel benim doğduğum ay çok severim kendilerinisiz ne zaman nişanlandınız???[/QUOTE
1 temmuz da sözlendim 15 temmuz da nişanlandım benmde dogum günüm 23 temmuz :)) gökhanla 13 eylül 2008 de flört etmeye başladık baktım 2013 13 eylulu hafta sonuna gelmıo kötü oldu o günde nikah yapaardm ne güzel ama eylül olursa muhtemelen ilk pazarı olucak öyle ortasını falan beklemicem yani :))
,mercicim nasılsın15 inde cıkmazdı zaten bnmkinin kagıdı gelelli 15 gün oldu bizde hep 15 ocak hesaplıoduk bi geldi 17si 16 sında biriliğinden cıkıo merkez bölüğe gidio 1 gece orda kalıo ve 17 si sabahı havalımanına bırakıolar sabah 10.30 binio 11.30 da da istanbulda olmuş oluo muhtemelen herkesin ki de böyle olacaktır die tahmin ediorum sende bnm gibi şafagın bitince 2 gün ekle şimdi atıorum 34 diosan 36 dicen hiç işine gelmez ben eklemedm son gün 2 fazla sayıcam dedm ama gecen şafağımı karıştırdım 1 gün ekledim aradı kaynadı bugune 34 dedim ama eski sistemime göre 33 olmam lazım vs. vs kafanı çok karıştırmim ben yaaa yarım saat sevglimle konustum şimdi agzım kulaklarımda ne yazdgmıda bilmıorum
evet canım eylül de güzel benim doğduğum ay çok severim kendilerinisiz ne zaman nişanlandınız???[/QUOTE
1 temmuz da sözlendim 15 temmuz da nişanlandım benmde dogum günüm 23 temmuz :)) gökhanla 13 eylül 2008 de flört etmeye başladık baktım 2013 13 eylulu hafta sonuna gelmıo kötü oldu o günde nikah yapaardm ne güzel ama eylül olursa muhtemelen ilk pazarı olucak öyle ortasını falan beklemicem yani :))
Benim doğumgünüm de yapın 6 eylülama cuma günü
,
Benim hesabım şöyle kızlar 17 ocak ta göreceğim yaa kaç kez yatıp kalkacağım 35 :))))) Bazıları 1 az söylüyor o zaman 16sında 0 oluyor sanki 0 olması bana yarıyor mu hayır 17si 0 olmalı ki o gün görelim....
canım benim mantığıma göre 16 sı 00 oluoo hani son günü geçırıo 17 si zaten sayılmıo hangi saatte gelirse gelsin o gün onu serbest bırakacakalr acaba yanlışmı düşünüorum
Son 4 haftaya giriyoruz. Hayal gibi geliyor onca zaman nasıl bekledik demi kızlar? Bizimkiler ocakta görevden düşüyor yani yatarak bekleyecekler inşallah.
Sen neden en son canım izin mi kullandınız?????
Bende sizin gibi artık evlilik tarihini falan düşünmek istiyorum.. Yarim yeni gitti askere ama :S daha 154 gün var.. İmrendim size şimdi hıh
90lar 80 ler bendde rahat geçtide şafak azaldıkça ben zorlanıyorum sizde de oluomu
bizide şafak çok sıkıştırıyo sevgilim iyice mız mız bebek gibi olmaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?