347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohh valla süpermiş hümeyracım ama biz programsız bir çiftiz hiç bi zaman bir programa uymamışızdır son anda farklı fikirler gelir onu uygularız haziran düşündük yer bulursak evlenrz bulamazsak kasmicam eylüle alıcam tarihi free free hazırlanırım napalım :))

evet canım eylül de güzel benim doğduğum ay çok severim kendilerini siz ne zaman nişanlandınız???

neyse napalım ben aynen giderim üstüne bikaç gün doğan güneş sayarım napalım artık

mercicim nasılsın 15 inde cıkmazdı zaten bnmkinin kagıdı gelelli 15 gün oldu bizde hep 15 ocak hesaplıoduk bi geldi 17si 16 sında biriliğinden cıkıo merkez bölüğe gidio 1 gece orda kalıo ve 17 si sabahı havalımanına bırakıolar sabah 10.30 binio 11.30 da da istanbulda olmuş oluo muhtemelen herkesin ki de böyle olacaktır die tahmin ediorum sende bnm gibi şafagın bitince 2 gün ekle şimdi atıorum 34 diosan 36 dicen hiç işine gelmez ben eklemedm son gün 2 fazla sayıcam dedm ama gecen şafağımı karıştırdım 1 gün ekledim aradı kaynadı bugune 34 dedim ama eski sistemime göre 33 olmam lazım vs. vs kafanı çok karıştırmim ben yaaa yarım saat sevglimle konustum şimdi agzım kulaklarımda ne yazdgmıda bilmıorum

,

Benim hesabım şöyle kızlar 17 ocak ta göreceğim yaa kaç kez yatıp kalkacağım 35 :))))) Bazıları 1 az söylüyor o zaman 16sında 0 oluyor sanki 0 olması bana yarıyor mu hayır 17si 0 olmalı ki o gün görelim....

canım benim mantığıma göre 16 sı 00 oluoo hani son günü geçırıo 17 si zaten sayılmıo hangi saatte gelirse gelsin o gün onu serbest bırakacakalr acaba yanlışmı düşünüorum

canım benim mantığıma göre 16 sı 00 oluoo hani son günü geçırıo 17 si zaten sayılmıo hangi saatte gelirse gelsin o gün onu serbest bırakacakalr acaba yanlışmı düşünüorum

Valla ben kaç kere yatıp kalkacağıma bakıyorum Ankara onsuz 35 gece daha yalnız uyuyacak :) Herkesin hesabı başka tabi

Bende sizin gibi artık evlilik tarihini falan düşünmek istiyorum.. Yarim yeni gitti askere ama :S daha 154 gün var.. İmrendim size şimdi hıh

Son 4 haftaya giriyoruz. Hayal gibi geliyor onca zaman nasıl bekledik demi kızlar? Bizimkiler ocakta görevden düşüyor yani yatarak bekleyecekler inşallah.

Son 4 haftaya giriyoruz. Hayal gibi geliyor onca zaman nasıl bekledik demi kızlar? Bizimkiler ocakta görevden düşüyor yani yatarak bekleyecekler inşallah.

4-3-2-1 rabbime şükür bugünleride gördük daha dün 8 hafta dediğimi hatrlıorum yaaa iyi oldu bitsede gelseler artık bnmki şimdiden görevini salacak ya hazırlıkları yapmaya başladı yaşasınnn bu arada facebooktanda beni eklemek isteyen ekleyebilir nena islamoğlu

kızlar selamlar ben geldim.2gündür hastanedeydim serumlar falan derken bu sabah evime geldim yatağımı bile özledim.işyerinde rahatsızlanınca hastaneye götürdüler.bende normalde kansızlık var ciddi boyutta doktorlarda ilk basta bunu söyledi yine.ama sonradan yapılan tahliller sonucu kanımda mikrop varmıs serum falan yedim 2 gündür bundan sonrada ilaç tedavisi verdiler bir poset ilaçla eve geldim maalesef.

HÜMEYRAAAAAAA ben hastanedeyken doktorda tartıldım 63kilo cıktımmmhala bunun sokundayım serumlardanmı bilemedim.sen benide ekle canım listeye.ama doktor kesinlikle kepek ekmek yemeyeceksin yediklerine dikkat et dedi kansızlık nedeniyle.artık spora yükleneceğim bende.

sevdiceklerimiz dönüş tarıihleri konusulmus cok fazla gerideki sayfalara bakamadım da kızlar benmki 18 ocak sabahı cıkacak.ee zaten istanbulda olduğu için ben gidip askeriyenin cıkısından almayı düşünüyorum onu

Bende sizin gibi artık evlilik tarihini falan düşünmek istiyorum.. Yarim yeni gitti askere ama :S daha 154 gün var.. İmrendim size şimdi hıh

bizde 345. lere imreniyodukk onların topiğe bakıp bakıp üzülüyodukk sıra sizede gelicek 4 ay sonra bizim yerimizde sizler olucaksınız ve 351ler sizlere özenicekler :))

bizide şafak çok sıkıştırıyo sevgilim iyice mız mız bebek gibi olmaya başladı :)

ya bubblecım sen ne diyosun bizimki bebeğide geçti her aradgmda bir yakarış ya böyle eritemezler şafağı ama geçmio,sıkıldım,çatladım patladım ofluyo pofluo e o böyle yaptıkça ben yerimde duramıorum üzüntğden en sonunda bagırdım yani yapmak zorundalar yani ağlamaya zırlamaya gerek yok bu elbet olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…