347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynen canım off geçmiyo of geçmiyo diyip duruyo böyle derlerse tabi geçmez boş yere kendilerine sıkıntı yapıyolar. İzine geldiği gün daha dün gibi ama onun üstünden bile 1 ay geçmiş. böyle söyleyince evet haklısın diyo 5 dk sonra yine geçmiyo diyo :))

Selam fıstıklarr

keyifler nasıl ? benden iyiliz çok şükür , Polatlı Topçu ve Füze okulu sonunda astı teskere kağıtlarını , biz 17si sabahı hesap ederken , 18i sabah çıktı şansımıza , yani şafak için birde doğan güneş ekleyecektim ama ben buldum çözümü , 17sis sabah Poaltlıda olacağım , çarşıya çıkacak sevdiceğim zati , akşam bırakacam onu , gece 12 de nizamiyede olacağım inşAllahhh

gidip emanetimi ellerimle alacağımm , ooff canım kocaammm ,çookk özlediimmm :26::26::26::26:

17si gece orda kalırız , 18i sabah Ankaraya geçeriz , otobüs akşam 9da , aslında aklımda arabayla gitmek var ama mesafe az değil , bayan başıma sıkıntı olabilirr , 18i akşam ordan çıkarsak 19u sabahı evimizdeyiz , aşkımın en son 14 temmuzda ayrıldığı evimizdeee

ve bu artık son ayrılığımız olsunn

geçmiş olsun canım , dikkat et kendinee

buarada ŞAFAK : 35 - İZMİR

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundan silah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi

Şafak sıkıştırması bizde de var önceden 2 ay bi geçse diyordu şimdi ne bu böyle 34 şafak bi otuzları bitiremedik diyor vel hasıl bitmeden rahata ermek yok.. Şafak 10 olsa neden 1 değil der

Ay inanmıyorum morvent istemiyoruz topikçe böyle haberler almak biz. Uzak olsun sevdiklerimizden tüm askerlerimizden. Geçmiş olsun çok. Barıştığınıza da çok sevindim. Allah yaşatmasın bir daha.

Kızlar uzun zamandır sorucam ya şeymaaa nerelerde? Abisi nişanlıydı askerdeydi hiç girmiyor uzun zamandır. Lego kayıplarda. Bu aralar nikitam da yok. Nerdesiniz kızlar?

hoşgeldin canımm. barışmanıza çok sevindim gerçektenn
çok çok geçmiş olsun allah korusunn canım
allah sağsağlim kavuşmayı nasip etsin hepimizedee

ah canım benim yaa çok geçmiş olsun bende diyorum bu kız nerde diye hatta yazdım kilebekim nerdesin diyeeee.... hedef in kaç canım

Ya herkese mi aynı oldu 17 Ocak beklerken bugün bi an 18 ocak oldu.... bende normal devam edip son günü şafaktan doğan güneş yapacağım azaltmayı içim el vermiyor

selam kızlar ben geldim ders çalıştım biraz ara vereyim dedim sabahtan beri mesajlaşıyorum canımla çok mutlu oldum ya bizimki terhis kağıdı geldimi daha bilmiyo ama 18 olur diyor bizdede ben çocuk gibi oluyorum zaman geçmiyo diye ama gerçekten 3 lü rakamlar bitmedi gitti şu haftada geçseydi

canım barıştığınıza sevindim bende inşallah öyle kötü günler yaşamazsınız bi daha çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım

arar canım ilk zamanlar bizde öyleydik fırsat bulduğu ilk an arar benim eşimde ilk on gün samsunda kalmıştı ordan dağıtım oldu

herkese ayrı ayrı tşk ederim kızlarrr
Canımdan şimdi mesaj geldi "Alaydan yazı gelmiş 18inde çıkacağız" ağlamak istiyorum

Ben aslında demiştim canım bircoğu 18ocakta cıkacak demiştim hatta herkesin safakları arasında fark olunca sasırmıstım da.ben en bastan beri 18 ocak diye hesaplıyorum o yüzden.

ah canım benim yaa çok geçmiş olsun bende diyorum bu kız nerde diye hatta yazdım kilebekim nerdesin diyeeee.... hedef in kaç canım

gördüm gördüm bana seslendiğiniilaçları kullanırken pek zayıflayacağımı sanmıyorum ama sen yaz hedefe 58 canım.

Canım bize komutan söyledi 17sinde gideceksin diye kızlar 15 ine sayıyorlardı... canım da ya 17 ya 18 diyordu komutan 3 gün önce 17 dedi bizde öyle deyince herhalde kesinleşti dedik bugün yok 18 demiş... bence bugün herkese yazı gitti

çok geçmiş olsun canım. sen şimdi zayıflamayı düşünme bol bol vitamin topla iyileş sonra kilo verirsin daha 5 haftamız var canım :)

347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU

10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ

İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60

2007hu: 64.2 Hedef : 58

Nena87: 63.5 Hedef: 60

Kilebek: 63 Hedef: 58

Giz08: 58 Hedef: 55

Bubble: 56.7 Hedef: 52

Szn80: 49 Hedef: 45

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…