ya bubblecım sen ne diyosun bizimki bebeğide geçti her aradgmda bir yakarış ya böyle eritemezler şafağı ama geçmio,sıkıldım,çatladım patladım ofluyo pofluo e o böyle yaptıkça ben yerimde duramıorum üzüntğden en sonunda bagırdım yani yapmak zorundalar yani ağlamaya zırlamaya gerek yok bu elbet olacaktı
kızlar selamlar ben geldim.2gündür hastanedeydim serumlar falan derken bu sabah evime geldim yatağımı bile özledim.işyerinde rahatsızlanınca hastaneye götürdüler.bende normalde kansızlık var ciddi boyutta doktorlarda ilk basta bunu söyledi yine.ama sonradan yapılan tahliller sonucu kanımda mikrop varmısserum falan yedim 2 gündür bundan sonrada ilaç tedavisi verdiler bir poset ilaçla eve geldim maalesef.
HÜMEYRAAAAAAA ben hastanedeyken doktorda tartıldım 63kilo cıktımmmhala bunun sokundayım serumlardanmı bilemedim.sen benide ekle canım listeye.ama doktor kesinlikle kepek ekmek yemeyeceksin yediklerine dikkat et dedi kansızlık nedeniyle.artık spora yükleneceğim bende.
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundansilah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundansilah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi
Kızlar uzun zamandır sorucam ya şeymaaa nerelerde? Abisi nişanlıydı askerdeydi hiç girmiyor uzun zamandır. Lego kayıplarda. Bu aralar nikitam da yok. Nerdesiniz kızlar?
evet canım izin kullandı 3 gün uzadı oyüzden.
20si gecesi yada 21 sabahı çıkacak. Ama uçakla geliyor oyüzden 21i sabat 8de yanımda olacak büyük ihtimal
kızlar selamlar ben geldim.2gündür hastanedeydim serumlar falan derken bu sabah evime geldim yatağımı bile özledim.işyerinde rahatsızlanınca hastaneye götürdüler.bende normalde kansızlık var ciddi boyutta doktorlarda ilk basta bunu söyledi yine.ama sonradan yapılan tahliller sonucu kanımda mikrop varmısserum falan yedim 2 gündür bundan sonrada ilaç tedavisi verdiler bir poset ilaçla eve geldim maalesef.
HÜMEYRAAAAAAA ben hastanedeyken doktorda tartıldım 63kilo cıktımmmhala bunun sokundayım serumlardanmı bilemedim.sen benide ekle canım listeye.ama doktor kesinlikle kepek ekmek yemeyeceksin yediklerine dikkat et dedi kansızlık nedeniyle.artık spora yükleneceğim bende.
Selam fıstıklarr
keyifler nasıl ? benden iyiliz çok şükür , Polatlı Topçu ve Füze okulu sonunda astı teskere kağıtlarını , biz 17si sabahı hesap ederken , 18i sabah çıktı şansımıza , yani şafak için birde doğan güneş ekleyecektim ama ben buldum çözümü , 17sis sabah Poaltlıda olacağım , çarşıya çıkacak sevdiceğim zati , akşam bırakacam onu , gece 12 de nizamiyede olacağım inşAllahhh
gidip emanetimi ellerimle alacağımm , ooff canım kocaammm ,çookk özlediimmm :26::26::26::26:
17si gece orda kalırız , 18i sabah Ankaraya geçeriz , otobüs akşam 9da , aslında aklımda arabayla gitmek var ama mesafe az değil , bayan başıma sıkıntı olabilirr , 18i akşam ordan çıkarsak 19u sabahı evimizdeyiz , aşkımın en son 14 temmuzda ayrıldığı evimizdeee
ve bu artık son ayrılığımız olsunn
geçmiş olsun canım , dikkat et kendinee
buarada ŞAFAK : 35 - İZMİR
Merhaba kızlaaaaar :)
Buraya bir bakiyim dedim kıskandım ne güzel konuşabiliyosunuz sevdiceğinizle. ben 349lardanım sevgilim şuan samsun sahra sıhhiyede. dün gitti ama hiç aramadı. kötü rüyalar gördüm sürekli uyanıp telefona baktım. Herkes arıyor neden uğur aramadı annesini de aramamış
Canımdan şimdi mesaj geldi"Alaydan yazı gelmiş 18inde çıkacağız" ağlamak istiyorum
ah canım benim yaa çok geçmiş olsun bende diyorum bu kız nerde diye hatta yazdım kilebekim nerdesin diyeeee.... hedef in kaç canım
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım , dikkat et kendinee
herkese ayrı ayrı tşk ederim kızlarrr
Ben aslında demiştim canım bircoğu 18ocakta cıkacak demiştim hatta herkesin safakları arasında fark olunca sasırmıstım da.ben en bastan beri 18 ocak diye hesaplıyorum o yüzden.
gördüm gördüm bana seslendiğiniilaçları kullanırken pek zayıflayacağımı sanmıyorum ama sen yaz hedefe 58 canım.
herkese ayrı ayrı tşk ederim kızlarrr
Ben aslında demiştim canım bircoğu 18ocakta cıkacak demiştim hatta herkesin safakları arasında fark olunca sasırmıstım da.ben en bastan beri 18 ocak diye hesaplıyorum o yüzden.
gördüm gördüm bana seslendiğiniilaçları kullanırken pek zayıflayacağımı sanmıyorum ama sen yaz hedefe 58 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?