çok geçmiş olsun canım. sen şimdi zayıflamayı düşünme bol bol vitamin topla iyileş sonra kilo verirsin daha 5 haftamız var canım :)
Canım bize komutan söyledi 17sinde gideceksin diye kızlar 15 ine sayıyorlardı... canım da ya 17 ya 18 diyordu komutan 3 gün önce 17 dedi bizde öyle deyince herhalde kesinleşti dedik bugün yok 18 demiş... bence bugün herkese yazı gitti
sezen 49kilodan 45 mi istiyorsun
Allahım ben nerelere gideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen aynennnnn valla nereye gidek biz yawww canım ben dün yağ kas oranı gösteren tartı aldım daha gelmedi ama
sezen 49kilodan 45 mi istiyorsun
Allahım ben nerelere gideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kilebekcim alemsin yaaa ama haikaten sezen gözükmeyecek45 ne ya bence bizi gaza getırıo iyi taktik
amaaa öyle değilmi canım ben 45 kiloyu ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum bile herhalde ilkokul falandı
amaaa öyle değilmi canım ben 45 kiloyu ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum bile herhalde ilkokul falandı
gözükmeyecek desene nerdeyseayyy ben 49 olsamm ahh ahh o günleri göreceğimi hiç sanmıyorum
bende görmüştüm öyle bir tartıda ne kadar doğru olur bilemedim almaktan vazgecmiştim.sen kullanda bizede haber edersin artık.ee her eve lazım valla
347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU
10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ
İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60
2007hu: 64.2 Hedef : 58
Nena87: 63.5 Hedef: 60
Kilebek: 63 Hedef: 58
Giz08: 58 Hedef: 55
Bubble: 56.7 Hedef: 52
Szn80: 49 Hedef: 45
[FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT]
doğru diyosun ben 2 yıl önce 47diydim yani 47-50 arası cıkıp iniyodum sonra bi cıktım 60-70lere daha inemedim :)) nikaha kadar 55 olsam kafi
Aynen canım :) Ama tabi herkesin kendi vücudu.... Ben 45 olsam deli gibi yerim
SEZOOOŞŞŞ ericekmisin napıcaksınnnn 45 kilo ne yüzük kaşık kadar kalır vallahi :) ben 49 olsam bir an bile kilo vermeyi düşünmeden pastalara cipslere saldırırdım :))) böyle bi aç gözlü olduğum için şuan 56 kiloyum sanırım. :)
kızlar selamlar ben geldim.2gündür hastanedeydim serumlar falan derken bu sabah evime geldim yatağımı bile özledim.işyerinde rahatsızlanınca hastaneye götürdüler.bende normalde kansızlık var ciddi boyutta doktorlarda ilk basta bunu söyledi yine.ama sonradan yapılan tahliller sonucu kanımda mikrop varmısserum falan yedim 2 gündür bundan sonrada ilaç tedavisi verdiler bir poset ilaçla eve geldim maalesef.
HÜMEYRAAAAAAA ben hastanedeyken doktorda tartıldım 63kilo cıktımmmhala bunun sokundayım serumlardanmı bilemedim.sen benide ekle canım listeye.ama doktor kesinlikle kepek ekmek yemeyeceksin yediklerine dikkat et dedi kansızlık nedeniyle.artık spora yükleneceğim bende.
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundansilah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?