347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok geçmiş olsun canım. sen şimdi zayıflamayı düşünme bol bol vitamin topla iyileş sonra kilo verirsin daha 5 haftamız var canım :)

sağol canım inş biran önce düzelirimde hasta psikolojisi bile canımı sıkıyor. iyileşince sıkı sekilde devam ederım

hadi ya o kötü olmus neyse 1gün daha bekleyeceksin artık.zaten son gün nasıl gecer telasla mutlulukla anlamayız bile

347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU

10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ

İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60

2007hu: 64.2 Hedef : 58

Nena87: 63.5 Hedef: 60

Kilebek: 63 Hedef: 58

Giz08: 58 Hedef: 55

Bubble: 56.7 Hedef: 52

Szn80: 49 Hedef: 45
[FONT=&amp]
[/FONT]

aynen aynennnnn valla nereye gidek biz yawww canım ben dün yağ kas oranı gösteren tartı aldım daha gelmedi ama

gözükmeyecek desene nerdeyse ayyy ben 49 olsamm ahh ahh o günleri göreceğimi hiç sanmıyorum
bende görmüştüm öyle bir tartıda ne kadar doğru olur bilemedim almaktan vazgecmiştim.sen kullanda bizede haber edersin artık.ee her eve lazım valla

kızlarrrr makrom yapının 1+1 48 bin liraya dairesi var müşteri temsilcisiyle uzun uzun knuştum dedm 10 bin peşinat vereyim hazirandada 38 bin vereyim yani nikahtan sonra altınları bozdurunca olur dedi bana ehehe ama proje 2014 te bitio hem nakit almıs olucam hem borc ödemicem proje biter bitmzde kiraya veririm kiracıdan aldgm paraylada kendi evimin kirasını öderim nasıl fikir:)

amaaa öyle değilmi canım ben 45 kiloyu ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum bile herhalde ilkokul falandı

doğru diyosun ben 2 yıl önce 47diydim yani 47-50 arası cıkıp iniyodum sonra bi cıktım 60-70lere daha inemedim :)) nikaha kadar 55 olsam kafi

Tamam tatlım :) Akşama yemeğe misafirimiz var tatlı falan yaptık ama yemedim Anam içim gidiyor çok severim şerbetli tatlı ama kararlıyım yemiyorum ben şimdi spora gidiyorummmmm öpüldünüzzzz

SEZOOOŞŞŞ ericekmisin napıcaksınnnn 45 kilo ne yüzük kaşık kadar kalır vallahi :) ben 49 olsam bir an bile kilo vermeyi düşünmeden pastalara cipslere saldırırdım :))) böyle bi aç gözlü olduğum için şuan 56 kiloyum sanırım. :)

doğru diyosun ben 2 yıl önce 47diydim yani 47-50 arası cıkıp iniyodum sonra bi cıktım 60-70lere daha inemedim :)) nikaha kadar 55 olsam kafi

evet yaa alması ne kolayda vermesi ne zor yaa uğras dur

Aynen canım :) Ama tabi herkesin kendi vücudu.... Ben 45 olsam deli gibi yerim

tabiki birazda bünye meselesi senin dediğin gibi.evet bende aynı düşüncedeyim bende 45 olsam yerim de bu kafaylada olamam daha 45 olmadan yine yemeyi düşünüyorum

Geçen Zaman (%79)
123 gün, 17 saat, 50 dakika, 44 saniye
Kalan Zaman 35 gün, 7 saat, 9 dakika, 16 saniye

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım,ilaç içmeyi bende hiç sevmem ama ihmal etme ilaçlarını sevdiğin geldiğinde sapasağlam ol

merhaba morvent,öncelikle barışmanıza çok sevindim inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamazsınız...
çok çok geçmiş olsun Allah onu korumuş,şehit olan askerimizinde ailesine sabır versin Allah.çok zor olmalı onun için yanında bir arkadaşının şehit düşmesi inşallah çabuk atlatır etkisinde çok kalmaz ne diyim..
amiin inşallah hepimizi sağ salim kavuştursun Allah'ım.

tripliii bana cvp vermişsinde bulamadım nereye yazdgnı bende buradan karşılık veriyorum evet 1+1 küçük ama biz oturmayacagız kiraya vericez 1+1leri istanbulda kiralamak zor olmuo lüx bir site etrfnda üniv.hastane. ve yerler çok o yüzden kiracı olanda çıkar ortalama 750 den verebılıomus kiraya bence iyide bir para 1+1 için ileride belki dahada değerlendgnde 70-80 bine satabiliriz die düşündüm ben nişanlımla knustum görmeden bşy diemem dio ama o görene kadar daieler biticek %80 i satılmış c.tesiye randevu aldım gidip görücem projenn yapıldgı yeri en azından almadan son bir kez düşünmüş olurum nişanlım burda olsaydı karar vermesi daha kolay olurdu hyrlsı bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…