çok geçmiş olsun canım,ilaç içmeyi bende hiç sevmem ama ihmal etme ilaçlarını sevdiğin geldiğinde sapasağlam ol
347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU
10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ
İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60
2007hu: 64.2 Hedef : 58
Nena87: 63.5 Hedef: 60
Kilebek: 63 Hedef: 58
Giz08: 58 Hedef: 55
Bubble: 56.7 Hedef: 52
Szn80: 49 Hedef: 45
[FONT=&]
[/FONT]
kızlar ben yanlışlıkla erkek arkadaşımın face inden bir sayfayı beğendim ama sonra hemen beğenmekten vazgeçi tıkladım.ben face kullanmadığım için bilmiyorum..şimdi arkadaşları ana sayfasında bunu beğendiğini görecek ya ama beğenmekten vazgeçtim silinmişmidir anasayfadaki bildirimlerden?yoksa millet kendi ana sayfasında gezerken önce bu sayfayı beğendi sonrada vazgeçti mi yazar,ya da o an gören gördü sonradan bakanlar böyle bir bildirim görmez mi?
çok karışık oldu ama anlatabildiysem cevap bekliyorum...
ayyy en tombilik benim listenin başında kalmışımm
işin kötüsü vermek için bişeyde yapmıyorum dahaa bugün acayip yedim galiba midem patlıcak şimdii
yok canım eğer beğenmekten vazgectiysen öyle beğendi sonradan vazgecti fiye bir sey yazmaz merak etme.erkek arkadasının profiline gir ordan sayfasına düştüyse iletiyi zaman tünelimde gizle dersen bişeycik olmaz
onun profilinde çıkmıyor zaten beğenilerindede yok..sadece ben beğendiğim anda bildirim gitmiştir yani o an face de olanlar anasayfada bunu görmüştür dimi ben vazgeçi tıklayıncada kaybolmuştur tamamen diye umuyorum,yoksa şu an face e girenler ana sayfalarına baktıklarında 1 saat önce beğendi diye çıkar mı?
benim bildiğim cıkmaz canım
sevgilim onun face ine girdiğimi biliyor onda sorun yokta kendisi hiç nete giremiyor millet girdi sanacak
bende face kullanmam canım normalde ama canım sıkılınca sevdiceğiminkini acar bakarım malum ortak arkadaslara falan bakmak için.hatta bazen ondan cok kullanırım onunkini
ııııyyyğğğ haberlerde gördünüz mü balıklı çiğ köfte ve içli köfte yapıyorlarmışş,balığı çok severim ama bu çok gereksiz bence
ııııyyyğğğ haberlerde gördünüz mü balıklı çiğ köfte ve içli köfte yapıyorlarmışş,balığı çok severim ama bu çok gereksiz bence
bende hiç açmadım gerek duymadım,onunkine giriyorum arada sıkılınca,seninki kadar olmasada
ayy bende gördüm hiç hoş olmamış bencee.
balık balık gibi yensin ne o ölee
evet demekki aynı yeri izliyormusuz balıkla çiğköftemi olurmus dedim bende :)
hepimizde aynı yeri izliyormuşuz
ama napayım ben cok girmiyorum sevdiceğim az giriyor
işin kötüsü vermek için bişeyde yapmıyorum dahaa bugün acayip yedim galiba midem patlıcak şimdii
Bi farkımız yok canım 1 kilodan ne olur aynı sayılırız
gel gel tatlıyıda ben ısmarlıyayım bugun evde sıkıntıdan Sultan Sarması yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?