Selam kızlar sevgilimin nöbeti vardı yine uzun uzun sohbet ettik iyi geldi.
hoşgeldin canımm
ne güzel uzun uzun sohbet ediyosunuzz. biz 10 dakikadan sonra konuşacak bişey bulamıyoruzz sürekli naptın falan :))
yaa iki gündür bu 349lar yüzünden telefonda konuşamıyoruz çok sinirim bozuldunormalde bikere öğlen bikere akşam arıyodu herbirinde 20-25 dk konuşuyoduk 2 gündür sadece akşam arıyo oda 5 dk konuşabiliyoruz. heryeri işgal ettiler. geldiler diye seviniyoduk ama vazgeçtim evlerine geri dönsünler (
ya ne bileyim biz o kadar sohbet ediyoruz ki bi saat sonra telefon otomatik kapanıyor tekrar arıyor4 saatlik nöbette 3 saat kesin konuşuyoruz o 1 saatte ara ara mola oluyor
ohhh ne güzel özledim valla ben uzun uzun konusmayı
hadi ya kötü olmus.benim sevdiceğimin olduğu yerde acemilik yapanlar yok sadece usta olanlar var o yüzden rahatlar.söyle düşün canım onlar geldiğine göreeee bizimkilere yol gözüktü
maşallah vallaa
bizde eskiden saatlerce konuşurdukk. eskidik galibaa
ben evdeyim bütün gün yaptığım değişik bişey yok anlatacak. oda orayla ilgili hiçbişeyden bahsetmediği için konuşmalarımız az sürüyo
benim sevgilimde aradı şimdi 15 dk konuştuk.çooook özledim yaa canım benim sesi çok iyi geliyordu gülüşüp durduk
sezen 49kilodan 45 mi istiyorsun
Allahım ben nerelere gideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kilebekcim alemsin yaaa ama haikaten sezen gözükmeyecek45 ne ya bence bizi gaza getırıo iyi taktik
Tamam tatlım :) Akşama yemeğe misafirimiz var tatlı falan yaptık ama yemedimAnam içim gidiyor çok severim şerbetli tatlı ama kararlıyım yemiyorum ben şimdi spora gidiyorummmmm öpüldünüzzzz
SEZOOOŞŞŞ ericekmisin napıcaksınnnn 45 kilo ne yüzük kaşık kadar kalır vallahi :) ben 49 olsam bir an bile kilo vermeyi düşünmeden pastalara cipslere saldırırdım :))) böyle bi aç gözlü olduğum için şuan 56 kiloyum sanırım. :)
ııııyyyğğğ haberlerde gördünüz mü balıklı çiğ köfte ve içli köfte yapıyorlarmışş,balığı çok severim ama bu çok gereksiz bence
yaa iki gündür bu 349lar yüzünden telefonda konuşamıyoruz çok sinirim bozuldunormalde bikere öğlen bikere akşam arıyodu herbirinde 20-25 dk konuşuyoduk 2 gündür sadece akşam arıyo oda 5 dk konuşabiliyoruz. heryeri işgal ettiler. geldiler diye seviniyoduk ama vazgeçtim evlerine geri dönsünler (
hoşgeldin canımm
ne güzel uzun uzun sohbet ediyosunuzz. biz 10 dakikadan sonra konuşacak bişey bulamıyoruzz sürekli naptın falan :))
oh ne iyi aman gelene kadar da öyle olsunlar
evet canım boyum uzun değil kilo kötü oluyo evlendiğimde 43 kiloydum ama yüzüm hiç çökmez ve karın bölgem kötü oluyo kilo alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?