347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam kızlar sevgilimin nöbeti vardı yine uzun uzun sohbet ettik iyi geldi.

yaa iki gündür bu 349lar yüzünden telefonda konuşamıyoruz çok sinirim bozuldu normalde bikere öğlen bikere akşam arıyodu herbirinde 20-25 dk konuşuyoduk 2 gündür sadece akşam arıyo oda 5 dk konuşabiliyoruz. heryeri işgal ettiler. geldiler diye seviniyoduk ama vazgeçtim evlerine geri dönsünler (

hoşgeldin canımm
ne güzel uzun uzun sohbet ediyosunuzz. biz 10 dakikadan sonra konuşacak bişey bulamıyoruzz sürekli naptın falan :))

ya ne bileyim biz o kadar sohbet ediyoruz ki bi saat sonra telefon otomatik kapanıyor tekrar arıyor 4 saatlik nöbette 3 saat kesin konuşuyoruz o 1 saatte ara ara mola oluyor

Selam kızlar sevgilimin nöbeti vardı yine uzun uzun sohbet ettik iyi geldi.

ohhh ne güzel özledim valla ben uzun uzun konusmayı

hadi ya kötü olmus.benim sevdiceğimin olduğu yerde acemilik yapanlar yok sadece usta olanlar var o yüzden rahatlar.söyle düşün canım onlar geldiğine göreeee bizimkilere yol gözüktü

ya ne bileyim biz o kadar sohbet ediyoruz ki bi saat sonra telefon otomatik kapanıyor tekrar arıyor 4 saatlik nöbette 3 saat kesin konuşuyoruz o 1 saatte ara ara mola oluyor

maşallah vallaa
bizde eskiden saatlerce konuşurdukk. eskidik galibaa
ben evdeyim bütün gün yaptığım değişik bişey yok anlatacak. oda orayla ilgili hiçbişeyden bahsetmediği için konuşmalarımız az sürüyo

orası öylede daha 36 gün var günde 5 dakika sesini duyarsam çok üzülücem inşallah zamanla azalır sıralar. Çekilin 349lar telefonumuzdan :)))

Son düzenleme:

Benimki de orayla ilgili bahsetmiyor sürekli gelince yapacağımız şeylerden konuşuyoruz bu onu motive ediyor.

kızlar herkese iyi akşamlar benim pazar sınav o yüzden çalşmam lazım öpüyorum hepinizi

buble canım benmkinin oradada acemilik yok ama bizde 2 gündür yeni gelen 15 aylıklar yüzünden pek konuşamadık hasret bağına yeni düşüp ağlıyolarmış aşkım diyorki burdaki çocukların derdi büyük birkaç telde konuşrken çocuk rica etti bende aşkım yapcak bişi yok demek adamın psikolojisi bozuldu arasın sevdiceğini dedim :)))) üzülüyorum askerlere

az daha sabredelim kızlarrrrr

Tamam tatlım :) Akşama yemeğe misafirimiz var tatlı falan yaptık ama yemedim Anam içim gidiyor çok severim şerbetli tatlı ama kararlıyım yemiyorum ben şimdi spora gidiyorummmmm öpüldünüzzzz

benim tatlıyla hiç aram yok ekmek çok az yerim oda kahvaltıda abur cubur yok gibi adet dönemi sadece bitter yerim bu arada metebolizma yaşım 13 çıktı onunda avantajları var sanırsam ama ilerde ne olur bilmem hamilelikten sonra falan

canım yüzüm hiç çökmüyo benim ama göbek yapmaya müsaitim engel olmam lazım

kötü olmuş canım ya ama az kaldı onların gelmesi iyi sonuçta bizimkilere yol göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…