bende sonradan eklicem üstüne daha kağıtları gelmedi zaten ne olacağı belli olmaz en kötü ihtimalle -1 -2 sayarım napalımmercicim nasılsın15 inde cıkmazdı zaten bnmkinin kagıdı gelelli 15 gün oldu bizde hep 15 ocak hesaplıoduk bi geldi 17si 16 sında biriliğinden cıkıo merkez bölüğe gidio 1 gece orda kalıo ve 17 si sabahı havalımanına bırakıolar sabah 10.30 binio 11.30 da da istanbulda olmuş oluo muhtemelen herkesin ki de böyle olacaktır die tahmin ediorum sende bnm gibi şafagın bitince 2 gün ekle şimdi atıorum 34 diosan 36 dicen hiç işine gelmez ben eklemedm son gün 2 fazla sayıcam dedm ama gecen şafağımı karıştırdım 1 gün ekledim aradı kaynadı bugune 34 dedim ama eski sistemime göre 33 olmam lazım vs. vs kafanı çok karıştırmim ben yaaa yarım saat sevglimle konustum şimdi agzım kulaklarımda ne yazdgmıda bilmıorum
canım çok geçmiş olsunkızlar selamlar ben geldim.2gündür hastanedeydim serumlar falan derken bu sabah evime geldim yatağımı bile özledim.işyerinde rahatsızlanınca hastaneye götürdüler.bende normalde kansızlık var ciddi boyutta doktorlarda ilk basta bunu söyledi yine.ama sonradan yapılan tahliller sonucu kanımda mikrop varmısserum falan yedim 2 gündür bundan sonrada ilaç tedavisi verdiler bir poset ilaçla eve geldim maalesef.
HÜMEYRAAAAAAA ben hastanedeyken doktorda tartıldım 63kilo cıktımmmhala bunun sokundayım serumlardanmı bilemedim.sen benide ekle canım listeye.ama doktor kesinlikle kepek ekmek yemeyeceksin yediklerine dikkat et dedi kansızlık nedeniyle.artık spora yükleneceğim bende.
Kızlar bernardo'da 1 alana 1 bedava yılbaşı kampanyası var bakın derim.
canım çok geçmiş olsun
ayyy ne alsakki 2 takım ??
İyi Akşamlar şekerler
Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyoBaşka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor iyi dalga konusu oldum.
Bu ilaçları aksatmadan kullan canım.
Doktor ne öyle ya oturmaya da bekleriz der gibi sana sıkıntı vermiyorsa ameliyat olma canım çünkü kaş yaparken göz çıkaran doktor çok
İyi Akşamlar şekerler
Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyoBaşka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor iyi dalga konusu oldum.
tşk ederim canım sağol.bu arada illaki aynı takımdan almak zorunda değilsiniz demişti satıcı canım ben sorduğumda.
ii akşamlar şekerimm
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendinee
doktorun tavrıda pek hoş bu aradaiyice araştrmadan karar verme zaten canımm. kimi doktor ameliyat yapmış olmak için bile yapıyorr
Varyaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cimcikliycemmmm. Burda kimseciler yok. Bakıyorum herkes 399'ların topiğini okuyor harıl harıl. Evinize dönün.
sevdiceğimin 4-6 nöbeti var hiç sevmiyorum bu saat aralığını
puknas naber canım? Adana'da havalar nasıl. Bizimki içlik felan almadı gece nöbeti tutuyor. Üşüyorum felanda demiyor. Geceleri soğuk olmuyor mu hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?