347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende sonradan eklicem üstüne daha kağıtları gelmedi zaten ne olacağı belli olmaz en kötü ihtimalle -1 -2 sayarım napalım
canım çok geçmiş olsun
Kızlar bernardo'da 1 alana 1 bedava yılbaşı kampanyası var bakın derim.

ayyy ne alsakki 2 takım ??

İyi Akşamlar şekerler

Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyo Başka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor iyi dalga konusu oldum.

Ve bende bugün Konyaya veda ediyorum Geriden gelmek sonu söylenmiş bir filmi izlemek gibi oluyor.

Bu ilaçları aksatmadan kullan canım.
Doktor ne öyle ya oturmaya da bekleriz der gibi sana sıkıntı vermiyorsa ameliyat olma canım çünkü kaş yaparken göz çıkaran doktor çok

Bu ilaçları aksatmadan kullan canım.
Doktor ne öyle ya oturmaya da bekleriz der gibi sana sıkıntı vermiyorsa ameliyat olma canım çünkü kaş yaparken göz çıkaran doktor çok

Evet canım, benim arkadaşım aynı durumdan yeni ameliyat oldu burnunun görünüşü bozdular. Başka bir arkadaşımında ameliyattan sonra hala burnu açılmadı nefes alamıyor burnundan. Çok güvenilir bir doktor lazım ki anca. 25 yıl sonra burun kemiğimin yamuk olduğunu öğrendim. Kalbim, böbreklerim diğer organlarım Allah'a emanet

ii akşamlar şekerimm
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendinee
doktorun tavrıda pek hoş bu arada iyice araştrmadan karar verme zaten canımm. kimi doktor ameliyat yapmış olmak için bile yapıyorr

ii akşamlar şekerimm
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendinee
doktorun tavrıda pek hoş bu arada iyice araştrmadan karar verme zaten canımm. kimi doktor ameliyat yapmış olmak için bile yapıyorr

Sağol canım, yaşlı tonton bir doktordu zaten sohbet etmeye can atıyordu. iki sohbet eder ameliyatıda aradan çıkartırız diye düşündü sanırım

puknas naber canım? Adana'da havalar nasıl. Bizimki içlik felan almadı gece nöbeti tutuyor. Üşüyorum felanda demiyor. Geceleri soğuk olmuyor mu hala?

Varyaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cimcikliycemmmm. Burda kimseciler yok. Bakıyorum herkes 399'ların topiğini okuyor harıl harıl. Evinize dönün.

puknas naber canım? Adana'da havalar nasıl. Bizimki içlik felan almadı gece nöbeti tutuyor. Üşüyorum felanda demiyor. Geceleri soğuk olmuyor mu hala?

iyidir canım senden naber?bence gece soğuk oluyor canım bize göre soğuk yani ama o üşümüyorsa bilemem:)belki buranın soğuğu çok gelmemiştir ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…