347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi

canım çok zor ya soğukta donuyorlar resmen bi de sevgilimin ordaki uzman çavuş kısa dönemlere gıcıkmış bunlara sürekli gece nöbeti yazıyor astsubay yok bir aydır başlarında. sürekli 4-8 nöbeti denk gelir mi bi insana yani 12-4 tamam diyoruz adam sürekli 4-8 veriyor.
ayaklarını çakmakla ısıtmaya çalışmış kaç kere

evet ya bi de o var dimi birçok yerde kısa dönemler sevilmiyor nasıl bir mantık anlamam yani.

canım sende cep ısıtıcısı göndersene ona bak çok işe yarıyomuş benimki kullanıyo nöbetlerde

Canımmmm bebiş geliyor olmasın :)

Varyaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cimcikliycemmmm. Burda kimseciler yok. Bakıyorum herkes 399'ların topiğini okuyor harıl harıl. Evinize dönün.

Canım misafir vardı akşam yemeğinde sonra çay sonra meyve derken onlar gitti mutfak topla evi topla yeni oturdum çok fena yoruldum yaa 20 kişiydik

benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi

ya evet günde 2saat nöbet tutuyor o acıdan iyi ama sabah 6bucuk aksam 9bucuk calısıyor komutanların yanında.sanırım yakında uykusuzluktan ve yorgunluktan bigün dayanamayacak.

Allah yardımcıları olsun kızlar.... Benimki de günde 4 saatti normalde bel fıtığı olduktan sonra 2 saate indirdiler çok şükür bunda bile beli çok ağırıyormuş

00.02 Şafak yine 1 attı

Ah İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle kederrrrr

İstanbuldaki canlarıma selam olsun

istanbuldan da sana selamlar canım
bende uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
biraz yanlış da olsa ŞAFAK:31 HATAYYYY yani acemiliği yaptığı yerdeyiz bugünnn

istanbuldan da sana selamlar canım

bende uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
biraz yanlış da olsa ŞAFAK:31 HATAYYYY yani acemiliği yaptığı yerdeyiz bugünnn

İyi geceler tatlım

Şafak 34 sonunda İstanbuluma geldi şafakkkkkkk:118:

kız 20 kişimi aboooo

evet 20 kişi canım... Valla iyi yedik içtik yarın kuş kadar yemem lazım
Sonunda İstanbul dedik bakalım :)

evet 20 kişi canım... Valla iyi yedik içtik yarın kuş kadar yemem lazım
Sonunda İstanbul dedik bakalım :)

azıcık fazla yürürsün yarın sporda canım bişey olmaz. sonundaaaa istanbul dedimmmmm
cumartesi sevdiceğimi görmeye gideceğim bi aksilik olmazsa madem o cıkamıyor ben gideyimm ben gideyim

kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah

Gözünüz aydın.... Ayrıca ameliyat içinde şimdiden geçmiş olsun.. inşallah çabucak iyileşir... Darısı bizim başımıza inşallah

sebep kötü olsa da güzel birşeye vesile olmuşş, hem geçmiş olsunn hemdee gözünaydınnnn:)))
ben artık karamsar değilimm
bugün 34 İSTANBULLL elbet birgün adana dicezzzz,
gelsede tatil yapsakkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…