Senin yine iyi canım benimkinin de 4-8 nöbeti var 2 saat daha fazla tutacak
benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi
canım çok zor ya soğukta donuyorlar resmen bi de sevgilimin ordaki uzman çavuş kısa dönemlere gıcıkmış bunlara sürekli gece nöbeti yazıyor astsubay yok bir aydır başlarında. sürekli 4-8 nöbeti denk gelir mi bi insana yani 12-4 tamam diyoruz adam sürekli 4-8 veriyor.
ayaklarını çakmakla ısıtmaya çalışmış kaç kere
canım çok zor ya soğukta donuyorlar resmen bi de sevgilimin ordaki uzman çavuş kısa dönemlere gıcıkmış bunlara sürekli gece nöbeti yazıyor astsubay yok bir aydır başlarında. sürekli 4-8 nöbeti denk gelir mi bi insana yani 12-4 tamam diyoruz adam sürekli 4-8 veriyor.
İyi Akşamlar şekerler
Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyoBaşka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor iyi dalga konusu oldum.
Varyaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cimcikliycemmmm. Burda kimseciler yok. Bakıyorum herkes 399'ların topiğini okuyor harıl harıl. Evinize dönün.
benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi
ya evet günde 2saat nöbet tutuyor o acıdan iyi ama sabah 6bucuk aksam 9bucuk calısıyor komutanların yanında.sanırım yakında uykusuzluktan ve yorgunluktan bigün dayanamayacak.
Canım misafir vardı akşam yemeğinde sonra çay sonra meyve derken onlar gitti mutfak topla evi topla yeni oturdum çok fena yoruldum yaa 20 kişiydik
00.02 Şafak yine 1 attı
Ah İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle kederrrrr
İstanbuldaki canlarıma selam olsun
istanbuldan da sana selamlar canım
bende uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
biraz yanlış da olsa ŞAFAK:31 HATAYYYY yani acemiliği yaptığı yerdeyiz bugünnn
Şafak 34sonunda İstanbuluma geldi şafakkkkkkk :118:
kız 20 kişimi aboooo
evet 20 kişi canım... Valla iyi yedik içtik yarın kuş kadar yemem lazım
Sonunda İstanbul dedik bakalım :)
azıcık fazla yürürsün yarın sporda canım bişey olmaz.sonundaaaa istanbul dedimmmmm
cumartesi sevdiceğimi görmeye gideceğim bi aksilik olmazsa madem o cıkamıyor ben gideyimm ben gideyim
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?