Gözünüz aydın.... Ayrıca ameliyat içinde şimdiden geçmiş olsun.. inşallah çabucak iyileşir... Darısı bizim başımıza inşallah
çook sağol canım.. önemli bişey değil ama acil olunca olmak zorunda kalmış tabi..bu mutluluk anlatılamaz ağzım kulaklarımda34 gün sonra darısı başınızaaa..
sebep kötü olsa da güzel birşeye vesile olmuşş, hem geçmiş olsunn hemdee gözünaydınnnn:)))
ben artık karamsar değilimm
bugün 34 İSTANBULLL elbet birgün adana dicezzzz,
gelsede tatil yapsakkkkkkkkkkkkk
Amin...Ben bu gece ağlama duvarıyım
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
ama canım yapma öyle tamam anlıyorum seni bende öyleydim ama faydası yok ne kendini ne de onu üzmenin..herşeyin başı sağlık zaten Allaha şükür ki iyiler..hiç üzülme geleceği günü düşün :)
gözünaydın ve çok geçmiş olsun canımm neyse ki önemli bişey değilmiş güzel süpriz olmuşş
Yok ben çok ağlamıyorum da insan bazen kendini tutamıyor işte
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
hadi gözün aydın inş büyük bi hastalık değildir canım.
ağlamak yookkkk
Geçti canım geçti
sen ağlar üzülürsen sevdiceğine da yansır bu o zaman o da üzülür canım
saat 01.35 hiç uykum yok canım yemek yemek istiyor
sorma benmde hi. uykum yok zombi gibi oturuyorumtv de film varmıs ona bakıyorum bende :)
yemek yemek miiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet bak aslında hiç aç değilim ama canım deli gibi o yaptığımı tatlılardan yemek istiyorKendimi zor tutuyorum ağladığımda yemek yeme ihtiyacı duyuyorum ben nasıl insanım yaaa millet yemeden içmeden kesilir kendini yatklara vurur ben mutfağa gitmek istiyorum
bende maalesef.hep özeniyorum su üzüntüden yemeden içmeden kesilenlere oysa ben buzdolabının basında buluyorum kendimi.
Midemizin küçülmesi lazım onun için... Benimki maşallah ne küçülmesi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?