347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gözünüz aydın.... Ayrıca ameliyat içinde şimdiden geçmiş olsun.. inşallah çabucak iyileşir... Darısı bizim başımıza inşallah

çook sağol canım.. önemli bişey değil ama acil olunca olmak zorunda kalmış tabi..bu mutluluk anlatılamaz ağzım kulaklarımda 34 gün sonra darısı başınızaaa..

evet canım duyunca çok üzüldüm tek başına oralarda hastanelerde falan ama acil olunca bekletememişler..bu arada çok teşekkürler bir an önce geöer inş..olsun geldi ya bakarım ona ben
kesinlikle karamsar olma tabi ki ne kaldı şunun şurasında bir aycık..ne şafaklar attırdık biz.

Amin...Ben bu gece ağlama duvarıyım

ama canım yapma öyle tamam anlıyorum seni bende öyleydim ama faydası yok ne kendini ne de onu üzmenin..herşeyin başı sağlık zaten Allaha şükür ki iyiler..hiç üzülme geleceği günü düşün :)

gözünaydın ve çok geçmiş olsun canımm neyse ki önemli bişey değilmiş güzel süpriz olmuşş

gözünaydın ve çok geçmiş olsun canımm neyse ki önemli bişey değilmiş güzel süpriz olmuşş

teşekkürler canım güzel dileklerin için hemdeee ne süpriz ben geldim diyince şok oldum resmen..Allahıma şükür önemli bişey değil ama ağrısı var dikişler falan kötü oldum..olsun ama geldi ya iyileşir hemencecik :)

Yok ben çok ağlamıyorum da insan bazen kendini tutamıyor işte

anlıyorum seni hemde çok bakma öyle dediğime bende aynıydım..bi şarkı bile ağlamama sebepti ama geçeçek canım yani nasıl ediyorsan öyle yap ağlamak bile bazen iyi geliyor

hadi gözün aydın inş büyük bi hastalık değildir canım.

hadi gözün aydın inş büyük bi hastalık değildir canım.

çok teşekkürler canım darısı başınıza tabi benimki gibi değil sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı Allah nasip etsin inş..
yok canım kötü bişey değil kıl dönmesi sorunu askere gitmeden de vardı orda baya bi ilerlemiş ameliyat olmak zorunda kalmış napalım hayırlısıda bymuş bizim için demekki..

sorma benmde hi. uykum yok zombi gibi oturuyorumtv de film varmıs ona bakıyorum bende :)
yemek yemek miiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet bak aslında hiç aç değilim ama canım deli gibi o yaptığımı tatlılardan yemek istiyor Kendimi zor tutuyorum ağladığımda yemek yeme ihtiyacı duyuyorum ben nasıl insanım yaaa millet yemeden içmeden kesilir kendini yatklara vurur ben mutfağa gitmek istiyorum

bende maalesef.hep özeniyorum su üzüntüden yemeden içmeden kesilenlere oysa ben buzdolabının basında buluyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…