seni bilmiyorum ama ben yemeği az yerim ama aburcubur cok yiyorum maalesef yada dısarıda işte olduğumdan fastfood tarzı.su aburcuburu bi kesebilsemmm
Ben yemeğimi normal yerim ama üstüne pasta tatlı yiyebilirim geniş benim midemay benima arkadaşım var öğlen mesela dışardaydik kebap mı yedik akşam yiyemez birşey midesi onunla doyar...ben dıymam akşam da yemek yerim hiç sorun değil
keske bende öyle olsamm :) bende günün hersaati yiyebilirim yani
Dükkanı yine biz kapatıyoruz bu gecede.. Bu arada sen neden hala pc tv başındasın uyuyup dinlenmen lazım senin
Aynen canım :) Neyse değiştirmeye çalışıyorum.. Bu arada küçük abdest şeffaf yada beyaz gibi olursa yağ yakılıyor demekmiş haberin olsun
aaaaa bunu ilk kez duyuyorumm öğrendiğim iyi oldu
Arkadaşım diyetisyen e gidiyorda o sölemiş
hımm arada bizede tüyo versin
Tamam canım verirnesfit aldım bende bugün gün içerisinde 1 öğün de ondan yiyecegim bakalım nasıl faydasi olacak
nesfit abur cubur mu ki zayıflamaya yardımcı oluyor.. diyetisyenler programlarında kullanılıyorlar gevrek... markası önemli değil de müsli falan da varbende alayım demiştim de bi ara ablam bırak su aburcuburarı dedi kızdı bıraktım
Ben yatıyorum canım sabah kaçta kalkarım Allah bilir.. çok ağladım basım agirdi... iyi gecelerrr
Gunaydınnnn cuma gününden hepinizee all the ladiesssss
Şu cuma günlerini seviyorum.Sabah benim kuzuya da dedim olley bugun cuma diye.Hadi ya cuma mı? günler karıstı bende diyor.Sonrada uyudu yavrucuğum zaten hemencik.
Dün 2 saat tualimle uğraştım.Amblemin beyaz yerleri ve bursaspor yazan yerleri bitti.H.sonu da uğraşıcam sonra ahşap çerçeve.Tamamdır
Geçenlerde sıkıntıyı anlatmıştım tehlike var diye.Bu sıra ıyıce ıstıhbarat geliyor sanırım tatbikat yapmıslar bide slayttan hep kod adlarıyla tanıtmıslar ordakı zanlıları.
Allahım korusun .Bitsin artık şu 33 gün hayırlısıyla sağ sağlim.
Gel kavuşalım artık:132:
Amanın ne yetenekler var bende hiçbiri yokk maşalah kızlar günaydın buaradaabende karakalem portresini yapmayı düşünüyorum kuzucuğuma :) yağlı boya daha iyi olurdu tabi ama ona pek yeteneğim yok
inşallah sağ salim gelirler biran önce.
Birhaftayı daha bitiriyoruz yaşasın
Amanın ne yetenekler var bende hiçbiri yokk maşalah kızlar günaydın buaradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?