Gunaydınnnn cuma gününden hepinizee all the ladiesssss
Şu cuma günlerini seviyorum.Sabah benim kuzuya da dedim olley bugun cuma diye.Hadi ya cuma mı? günler karıstı bende diyor.Sonrada uyudu yavrucuğum zaten hemencik.
Dün 2 saat tualimle uğraştım.Amblemin beyaz yerleri ve bursaspor yazan yerleri bitti.H.sonu da uğraşıcam sonra ahşap çerçeve.Tamamdır
Geçenlerde sıkıntıyı anlatmıştım tehlike var diye.Bu sıra ıyıce ıstıhbarat geliyor sanırım tatbikat yapmıslar bide slayttan hep kod adlarıyla tanıtmıslar ordakı zanlıları.
Allahım korusun .Bitsin artık şu 33 gün hayırlısıyla sağ sağlim.
Gel kavuşalım artık:132:
Aynen canım :) Neyse değiştirmeye çalışıyorum.. Bu arada küçük abdest şeffaf yada beyaz gibi olursa yağ yakılıyor demekmiş haberin olsun
Tamam canım verirnesfit aldım bende bugün gün içerisinde 1 öğün de ondan yiyecegim bakalım nasıl faydasi olacak
çok güzel tok tutuyo almıştım bi ara ama çok yiyemedim
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
ya o nesfitler beni tok tutmuo o an şişiro sonra acıkıyorum mide mide dğilki çöplük cnm habire atıştırmak istio neyse ki çözüm buldum şu mısır pirinç patlakları varya etinin ülkerin sabahları ondan yıorum namnam güzel oluo be yanınada bi şekersiz çay ohhhh
Amanın ne yetenekler var bende hiçbiri yokk maşalah kızlar günaydın buaradaa
günaydın canım benimde elimden gelmez hiç yalnız değilsin
İyi Akşamlar şekerler
Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyoBaşka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor iyi dalga konusu oldum.
olsun canlarım sizinde kocaman yüreğiniz var o yeter
bende sonradan eklicem üstüne daha kağıtları gelmedi zaten ne olacağı belli olmaz en kötü ihtimalle -1 -2 sayarım napalım
canım çok geçmiş olsun
ayyy ne alsakki 2 takım ??
kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti..
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah
günaydın şafak güzelleri bissürü yazılmış çizilmiş her şeyi okudum da hangi birine cvp verecemi çözemedim şu forumda toplu cvp verilio ben hala nasıl yapıldıgını anlamadm topicleri bile bulamıorum bana yardm edersiniz...
günaydın kızlar tripli cnaım kadehlerden ninfayı çok seviyorum bende fissler alacağım karar verdim
2013 çeyiz hedeflerim düdüklü yemek takımlarım ve hisar yada jumbo tencere setim bunları alırsam ohh dicem yani :)
telaş yaptıımm şimdii kızlaar bana akıl verin doğum gününe ne alayımmm 1ay kaldııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?