347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canım bende seviyorum cuma günlerini 2 gün sonra yeni bi hafta bu arada allahım esirgesin canım az kaldı inşallah

günaydın şafak güzelleri bissürü yazılmış çizilmiş her şeyi okudum da hangi birine cvp verecemi çözemedim şu forumda toplu cvp verilio ben hala nasıl yapıldıgını anlamadm topicleri bile bulamıorum bana yardm edersiniz...

çok güzel tok tutuyo almıştım bi ara ama çok yiyemedim

ya o nesfitler beni tok tutmuo o an şişiro sonra acıkıyorum mide mide dğilki çöplük cnm habire atıştırmak istio neyse ki çözüm buldum şu mısır pirinç patlakları varya etinin ülkerin sabahları ondan yıorum namnam güzel oluo be yanınada bi şekersiz çay ohhhh

önce geçmiş olsun sonra gözün aydın canım

demekki herkeste farklı senin çözümde iyiymiş

çok geçmiş olsun canım benimde burun kemiği yamuk çıkmıştı ama hiç rahatsızlık vermiyo o yüzden aldırış etmedim hastalığın geciktiği için ağlıyor olabilirsin bendede öyle oluyo çok duygusal oluyorum o zamanlar

bende sonradan eklicem üstüne daha kağıtları gelmedi zaten ne olacağı belli olmaz en kötü ihtimalle -1 -2 sayarım napalım

canım çok geçmiş olsun

ayyy ne alsakki 2 takım ??

Canım ben davet sofraları bölümünden bir kadeh takımlarından bir de fissler düdüklü tencere almayı düşünüyorum.

Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo

Bunlardan birini alırsam fissler düdüklü tencerede onların hediyesi olmuş olur. Benim böyle bir takımım yok açıkçası.

Gözünaydın selencim çok sevindim kavuşmuşsunuz ne güzel darısı bizlerin başına,bu arada geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir.

günaydın canım..alıntı ile cevap ver kısmının yanında + işareti var canım kimlerin yazısının altına yazmak istiyorsan hepsinde ona tıkla sonra konuya cecap vere tıkla hepsi senin yazacağın cevap bölümünde çıkıyor.

günaydın kızlar tripli cnaım kadehlerden ninfayı çok seviyorum bende fissler alacağım karar verdim

2013 çeyiz hedeflerim düdüklü yemek takımlarım ve hisar yada jumbo tencere setim bunları alırsam ohh dicem yani :)

Al Gizcim al bende annemle konuştum bu sabah bu fırsat kaçmaz yani gidelim alalım dedi. İyi ki var annecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…