347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım sende cep ısıtıcısı göndersene ona bak çok işe yarıyomuş benimki kullanıyo nöbetlerde

Canım söyledim de istemiyor hiç bişi ona bişiler gönderdikçe sanki daha uzun süre orda kalacakmış psikolojisine giriyor maalesef

Günaydın kızlar

Al Gizcim al bende annemle konuştum bu sabah bu fırsat kaçmaz yani gidelim alalım dedi. İyi ki var annecim.

bende anneciğimle gidebilirim haftaya çok istiyorum gitmek alınacak çok şey var benim bakalım sanırsam 2013 kasım gibi düğünü yetiştirebiliriz gibi geliyor ama kesin değil kızlarrrr

Canım alıntı ile cevaplanın yanındakine basacaksın mesela benle kilebeke cevap vermek istiyorsun bi bendekine bi ondakine basacaksın sonra da herhangi birimizde alıntı ile cevaplaya basıp işlem tamam

bende ilk defa duydum çok su içtiğim zaman öyle oluyo

Bi de şöyle ki tv de doktor söyledi diyet yapanlar ne kadar diyet yaparlarsa yapsınlar eğer hazımsızlık sorunu varsa yani hergün 1 kere büyük abdestini yapmıyorsa zayıflayamazlar mutlaka hergün bi kere olmalıymış !!!!!

Duygu canım sende diyet yapanlar listesine girecek misin??? yani ihtiyacın var mı böyle birşeye grup kurduk da her pazartesi tartılıp canlarımız gelene kadar bi kaç kilo vermek hedefli :)

Diyet grubu!!!!!!

Tartı gününe 3 gün kaldı!!!!!

17 Aralıkta 100 gram da olsa zayıflamayana ceza veriyoruz!!!!!!

Bence bi an önce önleminizi alın!!!! Son 3 günü bol egzersizle ve sağlıklı beslenerek geçiriyoruz!!!!

Duygu canım sende diyet yapanlar listesine girecek misin??? yani ihtiyacın var mı böyle birşeye grup kurduk da her pazartesi tartılıp canlarımız gelene kadar bi kaç kilo vermek hedefli :)

ewt diyet yapmam gerek aama henüz yapmaya hazır hissetmiyorum 5 kilo versem çok iyi olucak :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…