347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmm nasılsınız? yine kilo muhabbetimi yaaa üfff konuşmayın psikolojim bozuluo bnm nikaha kadar 10 kg vermem lazm borumu kosakoca 10 kilo ben 100 gr zor verıom öffffffffffff

Ay inanmıyorum morvent istemiyoruz topikçe böyle haberler almak biz. Uzak olsun sevdiklerimizden tüm askerlerimizden. Geçmiş olsun çok. Barıştığınıza da çok sevindim. Allah yaşatmasın bir daha.
canım benim çok teşekkür ederiim.Allah hepsini korusun çok üzülüyoruz ama elimizden birşey gelmiyo ne yazıkki
hoşgeldin canımm. barışmanıza çok sevindim gerçektenn
çok çok geçmiş olsun allah korusunn canım
allah sağsağlim kavuşmayı nasip etsin hepimizedee
kuzuumm çok teşekkür ederim
canım barıştığınıza sevindim bende inşallah öyle kötü günler yaşamazsınız bi daha çok geçmiş olsun
amin canım inşallah..
canım çok teşekkür ederim.valla bu kez 7.arkadaşını şehit verdi 10 kişi gitmişlerdi başlayınca şimdi 3 kişi dönecekler atlatabilirmi bilmiyorum çok tuhaflaştı ama elimden geldiği kadar destek oluyorum artık geldiğindede psikoloğa falan gitmeyi düşünüyoruz

Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum inşallah çabuk atlatır

Giz annem gitmiş bernardoya ama düdüklüler o kampanyaya dahil değilmiş. Yani ben 779 tllık o takımlardan alayım diyordum yanındada seçtiğim düdüklü hediye olur diyordum ama maalesef düdüklüleri başka bir kampanyaya sokmuşlar fiyatları da çok uygun geldi senin misafir için yemek takımın yoksa yemek takımı alabilirsin yanınada o kadeh takımları hediye olur mesela böylece gayet uyguna gelir.

ben her seyımı bernardodan aldım hala taksitlerini ödüyorum tripliii bardak takımlarının fıyatı ne kadarmıs bi onları almamıstım gidip bakmam gerekicek

canım fissler kampanyada olmuıyor onada 100 tl çek veriyolar benim beğendiğim misafir yemek takımı paris antique 2500 tl ama veresim hiç yok günlük yemek takımıda rosy bakalım ne olucak yemek takımının yanında çkb takımıda veriliyormuş annemle konuştum oda bugün eve alışverş yapıyor tamam kızım haftaya gidelim dedi

sevdicek gelmeden çoğu şeyi halledeyim geldiğinde böyle şeylere girişince masraf çok olucak demi ama ececim :)

Evet canım benim eğer sizde 2013 düşünüyorsanız çoğu şeyi halletmeye bak sonra zor oluyor ben çoğu şeyi halettim artık ufak tefek eksikler kaldı kalsında herşey tam olmak değil zaten tam oldu dediğinde bile olmuyor evlendikten sonrada çıkıyor birşeyler. Unutulan çok şey oluyor.

canım bende artık çoğu şeyin aradan çıkmasını istiyorum yakın vadede hisar yada jumbodan çeyiz seti günlük yemek takımı felan düdüklüydü bornoz setiydi halletmem lazım mutfak ıvır zıvırları halletim gibi bakalım yatak odasıda alacağım yorgan felan kaldı oda senin dediklerini almayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…