benımde o yook işte :=) ben onun gelmesine değil düğün için zayıflamak istiyorum :=) düğünede daha çok var
günaydın kızlarrrrrrrrrrr.bugun neseli kalktım yataktan sonunda 34 istanbulu gördükk :118::124::124:
Kuzucuğumun çarşısını kitlemişler bu haftadolabı düzgün değilmiş gerekçesi bu. herzamanki halinde diyo ama işte takıcak yer aradımı buluyolar bişiler
Diyet grubu!!!!!!
Tartı gününe 3 gün kaldı!!!!!
17 Aralıkta 100 gram da olsa zayıflamayana ceza veriyoruz!!!!!!
Bence bi an önce önleminizi alın!!!! Son 3 günü bol egzersizle ve sağlıklı beslenerek geçiriyoruz!!!!
az kalmış canım... bizim eylülde olucak allah nasip ederseBende düğüne kadar tabi şu an 64.2 yim canım gelene kadar 62 düğüne kadar da 58 olmak istiyorum... düğüne 157 gün kalmış şaka gibi
günaydın kızlarrrrrrrrrrr.bugun neseli kalktım yataktan sonunda 34 istanbulu gördükk :118::124::124:
Hay ben bunların yaa.... Canım daha çarşıyla ilgili bişey demedi ne zamna çıkacak acaba geçen hafta çıkamamıştı
Kuzucuğumun çarşısını kitlemişler bu haftadolabı düzgün değilmiş gerekçesi bu. herzamanki halinde diyo ama işte takıcak yer aradımı buluyolar bişiler
Maşallah canım benim nasılsın????
az kalmış canım... bizim eylülde olucak allah nasip ederse
oh ne güzel allah neşeni daim etsin..
100 gram alana ne yapıyoruz
bahane aradıktan sonra bahane cok canım.bir kezde benm sevdiceğime odadaki biri yatağını toplamadığı için oda olarak hepsine carsı cezası vermişleridi.
daha iyiyim canım sabah gittim iğnemi oldum geldim dayanamadım buraya kostum
bizede olmuştu aynısı... yastıklarını çırpıp şişirmeden koymuş diye :=)
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun :)
100 gram alana 5 kardeş var canım kardeşim
Aferin gece gündüz girer aldık özellikle bi kaç kişi sürekli burdayız... evlenince ben böyle çok gelebilir miyim bilmiyorum :26:
Aferin gece gündüz girer aldık özellikle bi kaç kişi sürekli burdayız... evlenince ben böyle çok gelebilir miyim bilmiyorum :26:
o yastıkları kafalarına kafalarına vurmak lazımda işte yemiyo okadarı :))
kocacığını uyutup öyle gelirsin canım :)))
5 kardeş varsa işin ucunda ben bu 3 günde 100-200 gram vereyim :))
belki daha az olur enişte der yeter cık su siteden falan
Hiç sevmez zaten nette sohbet muhabbet olaylarını
benimkide :) napalım idare edecekler
Hele yanında telefonla falan oynamama sinir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?