347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Siz olsanız nişanlınızın eski sevgilisiyle aynı düğünde bulunmak ister misiniz?

Nişanlım kuzeniyle eski sevgilisini tanıştırmış ve bunlar kanka olmuşlar zamanında. Nişanlımın kuzeninin düğünü var ve bana bu durum bahsedildiğinde "düğüne o gelirse ben gelmem" dediğim halde çağırmış. Bende bu durumda düğüne gitmeyeceğimi bildirdim.
Kayınvalidem de nişanlımın kuzeniyle ağız birliği yapmışçasına aynı şeyleri söylüyor zaten çok kalabalık bir düğün olacak birbirinizi görmeniz imkansız vs.

Bu durum benim canımı çok sıkıyor çünkü ben isterdim ki kayınvalidemin kuzene senin o kızı çağırman tripliii ve ailesine büyük bir saygısızlık olur, tripliii o gelirse ben gelmem dediği halde madem sen çağırdın o zaman bizde gelmeyelim kızım demesini ve arkamda durmasını isterdim ki ben kayınvalidemi çok sever ve sayarım. Bu durum beni çok üzdü. Dün çok ağladım. Kimin kayınvalidesi gelinini oğlunun eski sevgilisiyle aynı ortamda bulunmasına müsade eder ki, böyle bir şeyi çok normalmiş gibi konuşur???

Bizimki 2 gün önce annesini arayıp bağırmış çok. Madem o kız geliyor, Tripliii gitmiyorsa sizde gitmiyorsunuz demiş. Oldu ki gelmicek dendi Tripliii'yi de ikna ettiniz hep birlikte gittiniz sonradan çıkıp gelirse o kız Tripliii kalkarsa sizde onunla birlikte ortamı terkedeceksiniz demiş.

Benim kayınpederim beni çok sever sayar, gelinim aşağı gelinim yukarı şeklinde dolaşır. Bu durumu ondan saklıyorlarmış. Öğrenirse kıyameti koparacak. Benim gözümün bir damlasına dünyayı yakacağını biliyorum. Kayınvalidem söyleyecekmiş ama doğru zamanı kolluyor sanırım.

Son düzenleme:

Ayyy Giz o yorganlar muhteşem canım. Foto çekip ekleyecektim ama unuttum sen baktın mı onlara? İçi polarlı olanları diyorsun dimi? Biz bu hafta gittik bir çift kişilik daha almaya ondan o kadar güzellerki acaba Taç eklemiş midir ki sitesine bakacağım. Yeni çıkmış onlar ve fiyatları da çok uygun.

Son düzenleme:
kuzeni yapmış ilk yanlışı diye düşünüyorum canımm çağırmaması gerekirdii sen o gelirse gelmem demesen bile çağırmaması gerekirdi sana saygısından ilşkinizie saygısından ötürü kendini senin yerine koyup düşünmeliydi kayınvaliden de kuzeniyle senin aradanda kalıcandan korktu herhalde o tarafla kötü olmamak için rest çekemememş olabilir kayınpederin ne dicek bakalmm kabul etmicene göre bence hiç canını skma seen kendileri bilir nişanlında diceni demiş sendee

Tripliii nisanlinin kuzeni hala kankalarmi? Cok yakinlarsa gelme diyemez bence.Daha dogrusu bende olsam diyemezdim.
en mutlu gununde sevdigin bir arkadasini cagirmamazlik yapamazdim.
Simdi kendimi hepinizin yerine koyuyorum.
senin icinde zor.nisanlimin eski sevgilisiyle ayni ortamda olmak istemezdim ama kuzenini dusundukce de o gelirse ben gelmem demeyi kendimde hak bulamazdim.cunku bu onun dugunu derdim.3000 kisilik dugun dedigin bu dugunmuydu?

Evet çağırmamalıydı ama suratına artık o kızla arkadaşlığını bitirmesi gerektiğini, görüşmeye devam edecekse bundan sonra bizim onunla özel günler dışında (bayram gibi) bir araya gelmeyeceğimizi belirttiğim halde çağırmış. Benim kayınvalidem de ona rest çekememiş. Konuşmuş ama bu dinlemiyormuş. Yani kayınvalidem baktı onu ikna edemiyor, bu durumu bana aslında çokta sorun edilmicek bir şeymiş gibi kabul ettirmeye çalışıyor ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Bende en sonunda dedim ki niye benim ailem oğlunuzu bu duruma sokmuyor, neden onu bu durumda bırakmıyor dedim. Geldiler artık yapılan hoş mu sizce?

Kuzeni yanlış yapmış ne kadar kanka da olsalar senin olacağın ortamda onun olması yanlış.
Üstelik keyınvalidenin de ince düşünmesi gerekirdi kuzenine tepki verebilirdi yani nişanlının verdiği tepkinin aynısını kuzenine kayınvaliden vermeliydi.

Canım ben 3000 kişilik demedim. 800 kişilik yemekli demiştim o düğün bu düğün.

Canım bu kız kuzeninin en başından arkadaşı değil yalnız. Benim nişanlım tanıştırmış bunları zamanında ve bizimki ayrılmış gitmiş fakat kuzeni bizim aramız hiç bir zaman iyi olmadığı için kendisiyle hep bu kızı benim nişanlıma yapmaya çalıştı ama olmadı. Biz çok uzun zamandır görüşmüyorduk daha 2 aydır konuşmaya başladım kendisiyle çünkü çok büyük terbiyesizlikler yaptı.

Şöyle olsa bende anlarım. Bu kuzeninin arkadaşı olur, kuzeni bizimkileri tanıştırır o zaman tabi ki saygı duyarım ama bizimki bunları tanıştırıp, kendisi ayrılıyorsa kuzeninin hala bu kızla işi ne diye düşünürüm.

Herkes bu fikirde işte canım. Çok kırgınım.

ece canım son anlatığın kuzenin yaptığından sonra hayatta gitmezdim ama diğer türlü kuzenle arkadaş olsalardı daha önceden cidden giderdim neden gitmiyim gayyette nişanlıyım evlencem utancak bişi yok onlar utansınlar

ama kuzen terbiyeslik yapıp öyle davranışlar sergilediyse feriştahı gelse o düğüne beni götüremez öylede lanet huyum var eniştemiz senin yanında ötesi yok gitme bişi kaybetmiceksin sert dur aynı bu şekilde kayınvalidene pes sen ona resmejn empati yapın demişsin oğlunuzunbaşına gelse ne olur demişsin

hem zaten kuzenine sen demişsin o halan çağırdıysa bu işte art niyet oldğnu sezerim gerek yok canım cidden bayramdan bayurama görüşün gitsin

can sıkıcı bir durum ben olsam katti surette gitmezdim 800 değil 1800 kişide olsa karşılaşıp karşılaşmamak değil mesele o ortamda düşüncesi bile keyif vermiyor kayınvaliden ne düşünür ne der ne eder bilmem ben ama nişanlını çok tebrik ederim bu kadar arkanda durdu bravo yani ben kendi kuzenimle konuşmadgm için düğününe bile gitmedim dayımın hatrıda annemin hatrıda umurumda olmadı o bana saygısızlık yapmıştı bende ona aynı saygısızlık adına gitmedm düğününe çok ayıpladılar beni yaakışmadgnı söylediler ama herkesin ne düşündüğü önemli değildi bnm ne hissettiğim önemliydi bnm için sen bilirsin buna pek yorum yapamicam ama sıkıcı bi durum tuhaf yani o kuzeninde çağırması he senden pek hoşlanmıosa seni davet etmseydi ne o o öyle inat eder gibi sen gel o da gelsin sinirlendim şimdi

Aynen önceden arkadaş olsalar gerçekten saygı duyarım ama durum öyle değil. Bana inat kurulan bir dostluk var ortada. Güç birleştirmişler yani bana karşı. Ben yıllarca mecbur kalmadıkça aynı ortama girmedim kuzeniyle. Bu sene hatalarım oldu falan filan dedi barıştım. İnsanın kızgınlığı geçiyor ama kırgınlığı geçmiyor. Bunu ona da söyledim.

Bugün kına gecesi haftaya cuma düğünü var hiç birine gitmicem.

O kızla arkadaşlığını kesmediği sürece de görüşmeyeceğiz. Benden zaman istemişti, nişanlımla bile tanıştırmadım daha dedi ama ben görmüştüm nişanlısıyla bile facebookta arkadaş olmuşlar. Tanışmıyor olsalar nerden ekleyecekler birbirilerini...
Geçen gün kız doğum gününde duvarına iyi ki doğurmuş f.. teyzem seni, sizi çok seviyorum falan yazmış.
Kuzen iş çeviriyor, elimizde kalacak.

Son düzenleme:

hayır sakın o düğünede kınayada gitme sen hanfendiliğinde bozma değmez kızın hakkında gel buraya konuş kayınvalndene bişi deme gerek yok seni nişanlın biliyor ve anlıyor aynı durum ona olsa emin ol kaldıramazdı bu durumu sakın gitme canım sakın

iş yapsa elinde patlıcak sen evleniceksin o kadar hazirana düğünün var nefret ediyorum el değil kuzen bu bunu kuzen çekemiyorsa kusura bakmasın ama ihtiyacında yok ona, sen güçlüsün gitsende güçlü durursun ama korksunlar senden tavrını koy cidden ayıp yaptıkları

kuzen o kızlar herhalde senelerce görüşcek kendi kuzeninin eşi olucak kıza bunu yaptığına göre neyse canım sen en iyi kararı verirsin ama ben çok sabırlı ve anlayışlıyımdır böyle bir durumda emin ol o ortamda arkadaş olsalar daha öncesinden bulunurdum ama senin nişanlından sonra kurulan bir arkadşlk var bu kuzen denen şiahsın sana hatası olduysa hiç kusura bakmasın hiç

nişanlının babasına ne diyecekler acaba

Son düzenleme:

Canım benim nişanlım kendi kuzeninin ne b.k olduğunu bildiği için bu kadar arkamda. Aslında annesi de farkında. Dün beni kayınvalidemin aile dostları sayılan alt komşuları aradı. Kayınvaliden sana hak veriyor, hepimiz veriyoruz kimse senin yerinde olmak istemezdi dediler. Nişanlım çok sinirliymiş sanırım, çok bağırmış annesine gidilmicek o düğüne oldu da gittiniz Tripliii kalktığı an onu yalnız bırakmayıp sizde kalkacaksınız demiş.

Dün kuzeninide aramış askerden bizimki ama nişanlısının yanındaymış ben seni arayım demiş o yüzden sayıp sövememiş ona bugünde kına gecesi var diye aramıcak ama yarın ağzına s.... bizimki biliyorum.

Son düzenleme:

hay allah yaaa şimdi gitmesine gidersiniz de sen kalkrmısın ki aileside seninle gelsin ben ya gitmezdim gittim diyelim nişanlımın ailesi kalkana kadar beklerdim sanırım ay ben bunaldım gidiyorum da diyip ayrılamazdım böyle bi durumu yaşamamak için hiç gitmezdim daha iyi sana gitme demiyorum ama ben gitmezdim...

ay canım çok iyi anlıyorum seni saçını başını yolasım geldi şimdi o kızın

Canım ben kesinlikle gitmeyeceğim zaten bana yakışan bu. Kimse kusura bakmasın ben onlar kadar geniş mideli değilim. Kuzenin annesiyle babası ayrı ve benim kayınpederim onunda babası sayılır kapıda durmayacaklar mı misafirlere hoşgeldiniz demeyecekler mi bu kızla da el mi sıkışacak benim kayınvalidemle kayınpederim?

Kesin ve son kararım ben gitmeyeceğim ama bizimki annesine diyor ki olurda Tripliii'yi kandırmayı başarır götürürseniz o kız gelmicekmiş deyip ve sonradan o kız gelirse Tripliii kalkacak o zaman sizde kalkacaksınız o ordan yalnız ayrılmayacak diyormuş. Çünkü benim geldiği an o düğünü terkedeceğimi biliyor nişanlım. Ben bunları bile yaşamak istemiyorum o yüzden gitmicem. Kayınpederim sormucak mı Tripliii gelmiyor mu, neden gelmedi diye şimdi söylemeseler o gün çıkacak ortaya. Buyursunlar benim neden o düğüne gitmediğimi gelinin nerde diye sorduklarında herkese açıklasınlar.

Saçını başını yollalım nişanlının annesinin adı f ile mi başlıyor???????

gerizekalı işte.. nişanlanmış oğlan evlenecek takmış kancayı işte... enişte bunlara bakmaz canım sen sıkma canını kayınvalidene de postayı koy

sana yakışanda bu gitmemekte çok haklısın bende olsam kesinlikle gitmezdim kimin kime ne hesap vereceği hiç umurum da olmazdı ortada çok büyük bir terbiyesizlik var o kuzen midir nedr amacı ortalığı karıştırmak bence ama üzülen kendisi olacak keyfi bilir kayın pederini çok seviyorsun üzülmesini de istemiyorsan mazeret uydur hastayım de bşy de adamcağız boşu boşuna üzülmesin

Bende olsam gitmezdim boştan yere sinirlerim yerinden oynayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…