347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tam yolmalık zaten melek yüzlü şeytan. Maldivelere gidiyor balayına gidişi olsunda dönüşü olmasın köpek balıklarına yem olsun gelemesin buralara bir daha.

maldivler mi necati şaşmazla karşılaşır inaşşalhta tek kurşunlar alnından vurur ahahaha

Canım duyarsa onları üzecek, duysun zaten söyleyecekmiş daha geç olmadan kayınvalidem ona.

Sporumu yaptım ama yavaş yaptım doğru düzgün terlemedim bile çünkü sabah başım dönmüştü annem göndermiyordu da zorla gittim... bakalım kaç gram vereceğim merakla bekliyorum pazartesiyi... bi de yeşil çay içtim zorla

bende pazartesi alkali diyetine başlıyorum yarın gidip kitabını alıcam :128:

kızlar mesaim bitti eve gidiyorum evden pek girmiyorum bizim evde herkes pc kullanıo bnm tabletin interneti yavaşlıo pek verimli olmuo ama hafta sonu ara ara takipte olur eşlik ederim muahbbetinize kocaman öpüldünüzzzz

Ben ütü yapmaya gidiyorum bi daya ütü var yaaa nasıl çıkıyor bu anlamıyorum... yap yap bitmiyor bitince gelirim inşallah tabi biterseee

Heee.Ah be canım kuzenın ne dolaplar cevırdıgını demedın ki.O nasıl kuzen oyle ? Gitme hiç hatta o resti çekmeye bile gerek yok o gelırse gelmem gibi.Gitme hiç.Eksık kalsın oylesının düğünü.Keyif bozmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…