Tam yolmalık zaten melek yüzlü şeytan. Maldivelere gidiyor balayına gidişi olsunda dönüşü olmasın köpek balıklarına yem olsun gelemesin buralara bir daha.
sana yakışanda bu gitmemekte çok haklısın bende olsam kesinlikle gitmezdim kimin kime ne hesap vereceği hiç umurum da olmazdı ortada çok büyük bir terbiyesizlik var o kuzen midir nedr amacı ortalığı karıştırmak bence ama üzülen kendisi olacak keyfi bilir kayın pederini çok seviyorsun üzülmesini de istemiyorsan mazeret uydur hastayım de bşy de adamcağız boşu boşuna üzülmesin
Tam yolmalık zaten melek yüzlü şeytan. Maldivelere gidiyor balayına gidişi olsunda dönüşü olmasın köpek balıklarına yem olsun gelemesin buralara bir daha.
Canım duyarsa onları üzecek, duysun zaten söyleyecekmiş daha geç olmadan kayınvalidem ona.
iyi madem siz daha iyi bilirsiniz uyuz oldum kuzene ya ne biçim insan o be
Sporumu yaptım ama yavaş yaptım doğru düzgün terlemedim bile çünkü sabah başım dönmüştü annem göndermiyordu da zorla gittim... bakalım kaç gram vereceğim merakla bekliyorum pazartesiyi... bi de yeşil çay içtim zorla
bende pazartesi alkali diyetine başlıyorum yarın gidip kitabını alıcam :128:
kızlar herkes haritasını eklemiş bende ekleyeyim.34 istanbuluz madem
İllk tanıştığımızda sıkıntıdan denizi de boyadım ben demiştin :) ay canımmm yaaa senin bu haritana hayranım
evet ya sıkıntıdan boyamıstım sonra hosumada gitti.beğenmene sevindim canımbaya bi renkli oldu ama hosuma gidiyor rengarenk olması
Benimki çok mu kötü yaaranızda en kötü benimki bence
farklı olması kullandığımız programlardan kaynaklı canım kötü değil seninkide.
ben öyle paint te boyuyorum photoshop ta mi boyasaydim tüh
Canım ben 3000 kişilik demedim. 800 kişilik yemekli demiştim o düğün bu düğün.
Canım bu kız kuzeninin en başından arkadaşı değil yalnız. Benim nişanlım tanıştırmış bunları zamanında ve bizimki ayrılmış gitmiş fakat kuzeni bizim aramız hiç bir zaman iyi olmadığı için kendisiyle hep bu kızı benim nişanlıma yapmaya çalıştı ama olmadı. Biz çok uzun zamandır görüşmüyorduk daha 2 aydır konuşmaya başladım kendisiyle çünkü çok büyük terbiyesizlikler yaptı.
Şöyle olsa bende anlarım. Bu kuzeninin arkadaşı olur, kuzeni bizimkileri tanıştırır o zaman tabi ki saygı duyarım ama bizimki bunları tanıştırıp, kendisi ayrılıyorsa kuzeninin hala bu kızla işi ne diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?