biliyorsan photoshop dene bakalım belki onu daha cok beğenirsin
evet canım biliyorum meraklıyim.böyle şeylere azicikbenimki muhendis olunca 6 senede ne kadar teknik konu varsa öğrendim
evet ya insan farkında olmadan duya duya ilgisi artıyor benimkide bilgisayarcı olunca o ney bu ney derkenn öğrenmişimhatta bazen kızdırıyorum bak ben de en az senin kadar yapıyorum diye :)
Kızlar yeğenimin nur cemalini göreyimsonra taeboya yapıcam 1 saat
chezly senin ismin neden listede yok yaa neden söylemedin bana kilo ve hedefini yoksa ben mi.yazmayı unuttum :-(
Bır ıkı gundur çok fazla takılamadım ondan canım.Bı de sıkıntılar var ev arkadasım,askerimin bulundugu yerde Falan.Bu sıra ondan boşladım diyetide.Toparlamakta güçlük çekiyorum kafamı.
Ama Çağan Paşamı gördüm 5 dk tam enerjiyle geldim.Allahım yeğen bu kadar mı sevilirmiş.Bilmezdim
Kendime gelecek olursak:
Chelzy-yaş:27 boy:180 kılo:69,4 hedef kilo:64 sorunlu bölge:bel-iç bacak
Teaboya gittim gelicem
Neden imkansız canım? Yoksa geldi mi.bileArtık imkansız
canım çok teşekkür ederim.valla bu kez 7.arkadaşını şehit verdi 10 kişi gitmişlerdi başlayınca şimdi 3 kişi dönecekler atlatabilirmi bilmiyorum çok tuhaflaştı ama elimden geldiği kadar destek oluyorum artık geldiğindede psikoloğa falan gitmeyi düşünüyoruz
Tamam tatlım pc ye geçince yaziyorum listeye..Bır ıkı gundur çok fazla takılamadım ondan canım.Bı de sıkıntılar var ev arkadasım,askerimin bulundugu yerde Falan.Bu sıra ondan boşladım diyetide.Toparlamakta güçlük çekiyorum kafamı.
Ama Çağan Paşamı gördüm 5 dk tam enerjiyle geldim.Allahım yeğen bu kadar mı sevilirmiş.Bilmezdim
Kendime gelecek olursak:
Chelzy-yaş:27 boy:180 kılo:69,4 hedef kilo:64 sorunlu bölge:bel-iç bacak
Teaboya gittim gelicem
YaaTBMM Canlıda bakan şarkı söylüyor. Ne günlere kaldık.
Çokkk kilo vermeyin beee belki eşleriniz etine dolgun sevicektirYok yok bunları kilo verdiğinizi kıskandığım için söylemiyorum
...
................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?