347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım biliyorum meraklıyim.böyle şeylere azicik benimki muhendis olunca 6 senede ne kadar teknik konu varsa öğrendim

evet ya insan farkında olmadan duya duya ilgisi artıyor benimkide bilgisayarcı olunca o ney bu ney derkenn öğrenmişim hatta bazen kızdırıyorum bak ben de en az senin kadar yapıyorum diye :)

evet ya insan farkında olmadan duya duya ilgisi artıyor benimkide bilgisayarcı olunca o ney bu ney derkenn öğrenmişim hatta bazen kızdırıyorum bak ben de en az senin kadar yapıyorum diye :)

Benimki makine müh canım tasarım üzerine çalışıyor aynen aynen bende valla arkadaşlar arasında ben teknik yardım im

chezly senin ismin neden listede yok yaa neden söylemedin bana kilo ve hedefini yoksa ben mi.yazmayı unuttum :-(

Bır ıkı gundur çok fazla takılamadım ondan canım.Bı de sıkıntılar var ev arkadasım,askerimin bulundugu yerde Falan.Bu sıra ondan boşladım diyetide.Toparlamakta güçlük çekiyorum kafamı.
Ama Çağan Paşamı gördüm 5 dk tam enerjiyle geldim.Allahım yeğen bu kadar mı sevilirmiş.Bilmezdim
Kendime gelecek olursak:
Chelzy-yaş:27 boy:180 kılo:69,4 hedef kilo:64 sorunlu bölge:bel-iç bacak
Teaboya gittim gelicem

masallah canım ne güzel boyun varmıs.kıskandımmmmmmmmmmmmmmm

Feysten çaldığım iletiyi paylaşıyorum.

Ben sana hep üşüyordum,
Çünkü kıştım.
Nakıştım, bakıştım.
İnkar etmiyorum da bunu,
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.
Ve lütfen inkar etme;
Sana en çok ben yakıştım...

Allah yardımıcısı olsun ya çok ama çok zor,geldiğinde mutlaka psikoloğa gitsin derim,inşallah atlatabilir.

Tamam tatlım pc ye geçince yaziyorum listeye..

Çokkk kilo vermeyin beee belki eşleriniz etine dolgun sevicektir Yok yok bunları kilo verdiğinizi kıskandığım için söylemiyorum

Çokkk kilo vermeyin beee belki eşleriniz etine dolgun sevicektir Yok yok bunları kilo verdiğinizi kıskandığım için söylemiyorum

...

................................

öyle bi erkek yok bence.... benim.ki zayiflayinca çok güzelsin deyip.duruyor.. gerçi o beni 75 ken sevdi sevmese sevmezdi ama hoşuna gidiyor ışte spor diyet yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…