Yok daha canım nasip kismetHümeyraaa iş görüşmenin sonucu ne oldu ses yok mu?
öyle bi erkek yok bence.... benim.ki zayiflayinca çok güzelsin deyip.duruyor.. gerçi o beni 75 ken sevdi sevmese sevmezdi ama hoşuna gidiyor ışte spor diyet yapmam
Ben 2-3 haftadır gözlemedeyim diyeti bıraktım kilo alıcak mıyım diye almadım. 3 kilom var. Veririm onuda bir ara.
Yok daha canım nasip kismet
Ben bazen diyorum keşke çalışmıyorken tanışsaydım eşimle kabullenirdi başta. Ama çalışmıyor olsaydım onla tanışamazdık çünkü biz iş yerinde tanıştık. Bundan önceki işimde çok bunaldım bırakayım dedim sen bana bakarsın dedim şakasına. Sen bu yaşam standardına alıştın çalışmazsan mutsuz olursun dedi. Adam bana sen çalışma ben sana bakarım diyemedi ya
sen kaçta kaça düştün canım
Masallah canımDiyet olayına ilk başladığımda 74 kiloydum şu an 63 kiloyum. 68'e düşünce 1 ay durdum izledim kilo alıcakmıyım diye almadım sonra devam ettim. Sonra 63'e düştüm şimdide izliyorum ama kilo almadım. 1-2 hafta sonra yine başlarım diyete.
Masallah canımbaşla.başla o zamana kadar aynı kiloya geliriz inşallah ben düğüne kadar 57-58 olmayi planliyorum sporu evlendikten sonra d devam edeceğim yoksa kesin kilo alirim
Evlendikten sonra erkekler çok kilo alıyor. Eşimin arkadaşı içeri telefon sokmuş eşim o telefondan çaldırıyor ben aryorum bugün de feyse bir girdim eşim şunu yazmış feyse ileti olarak.
" millet askerde nasil kilo aliyor bilmiyorum aşkimdan ve yemeklerinden ayri kaldim 16 kilo verdim vay arkadaş "
Evlendikten sonra erkekler çok kilo alıyor. Eşimin arkadaşı içeri telefon sokmuş eşim o telefondan çaldırıyor ben aryorum bugün de feyse bir girdim eşim şunu yazmış feyse ileti olarak.
" millet askerde nasil kilo aliyor bilmiyorum aşkimdan ve yemeklerinden ayri kaldim 16 kilo verdim vay arkadaş "
16 kilomuuuuermiş gitmiş desene canım eşinn
kızlar moralim çok bozuk ve telaşlıyım...belki hatırlarsınız erkek arkadaşım cep telefonunu 4 gün sonra yakalatmıştı,komutan ceza vermemişti telefonu aldı sadece..görev için vana gittiklerinde yanlarında gelen komutan telefon alsana falan demiş sevgilime o da aldı.şu an içerde telefonu var yani bu komutan geçenlerde telefonunu ver yakalatırsan ben yanarım demiş sonra sevgilim onu ikna etti yakalatırsam adınızı vermem falan..her neyse sadece koğuşta yatağında açıyor yakalanmamak için,akşamları bir iki mesajlaşıyoruz.bir saat önce açtı telefonu msj attı ikinci mesajından sonra ses yok arıyorum telefon kapalı ve ankesörlüdende aramadaı beni ne olmuş olabilirki?yakalansaydı hemen ankesörlüden aramazmıydı daha önce öyle yapmıştı.şu an niye bir haber yok çok merak ediyorum.beni böyle merakta bırakmaz imkanı olsa eminim arardı ankesörlüden.ben şimdi yarın akşama kadar nasıl bekleyecemakşam 7 ye adar araması mümkün olmuyor işinden dolayı,off
Napiosunuxz kizlarrr cani sikilan varmi bugun nedense cok cnm siklio bnm yatip uyuyaym diorum hafta sonum tatilsabahn korunde kalkmak istemiorm bari sizinle sohbet edeym
aynı durumu bende yaşadım biliyorsunuz kızlar.. Mesaj kesildi bi kere de komutan gelmiş hemen kapatıp saklamıştı diğer güne kadar haber.alamamistim... Sonra aradı dedim ne oldu yakalandin mi yok dedi gelince bi daha açmadım sonra
Kızlar bi de acayip bi durum var canım gittiginden beri 3 kez komutan değişti ben anlamadim valla çok acayip
kızlar moralim çok bozuk ve telaşlıyım...belki hatırlarsınız erkek arkadaşım cep telefonunu 4 gün sonra yakalatmıştı,komutan ceza vermemişti telefonu aldı sadece..görev için vana gittiklerinde yanlarında gelen komutan telefon alsana falan demiş sevgilime o da aldı.şu an içerde telefonu var yani bu komutan geçenlerde telefonunu ver yakalatırsan ben yanarım demiş sonra sevgilim onu ikna etti yakalatırsam adınızı vermem falan..her neyse sadece koğuşta yatağında açıyor yakalanmamak için,akşamları bir iki mesajlaşıyoruz.bir saat önce açtı telefonu msj attı ikinci mesajından sonra ses yok arıyorum telefon kapalı ve ankesörlüdende aramadaı beni ne olmuş olabilirki?yakalansaydı hemen ankesörlüden aramazmıydı daha önce öyle yapmıştı.şu an niye bir haber yok çok merak ediyorum.beni böyle merakta bırakmaz imkanı olsa eminim arardı ankesörlüden.ben şimdi yarın akşama kadar nasıl bekleyecemakşam 7 ye adar araması mümkün olmuyor işinden dolayı,off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?