347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ama niye ankesörlüden aramıyor.bende orayı arayamıyorum geç oldu diye..acaba dışarı çıkmaları yasak mı akşam bu saatte arayabildiği tek ankesörlü var o da dışarda.

Yat saatinden sonra çıkmak yasakmis canım.. sadece gece görevlileri ayakta olabilirmis....o yüzden olabilir canım... Yat saati kaç ki.bu arada benimki hep gece görevlisi olduğu için akşam kaçta yat düdüğü çalıyor

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 69.4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64.2 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 63.5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56.7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

ütü yeni bitti kendimi kanepeye attım çok yoruldum yaa

iyi yapmışsın bende 7 gibi işten geldşm makyajımı temizledim pijamamı giydim cuuuup yataga attım kendimi notebookta kucagımda bi yandan sizinle yazısıorum bi yandan askımla msjlasıorum her aksam bırınden tlfn alıp kendını hattını takıo ama bugun buldugu tlfn bozukmus msj yazmakta zorlanıomus bende uyuyup dınlenmesını söyledim o da sözümü dinledi

2007hu kılomu 65 yaparmsn ya 63,5 dilmişim olsam şaşardım zaten

yat kaçta tam bilmiyorum ama bukadar erken değildi sanki,yarına kadar sabredecem artık..

bence bi anda biri gelmiştir... benimki yakalandığında hemen arkadaşından mesaj atmisti canım yakalandim diye.. merakta birakmamak için

benimkide yakalandığında hemen ankesörlüden aramıştı işte,hayatta merakta bırakmaz o yüzden daha çok merak ettim bir şekilde haber verirdi ama demekki hiç ortam yok ne biliyim bilmiyorumki.

Ah be canım dua edelim, inşallah kötü birşey olmamıştır.

inşallah canım bende öyle umuyorum bir görev falan verdiler belki bir anda gitti iş yaptığı içinde arayamıyor,ya da dışarı çıkartmadılar ondan arayamadı,bir ihtimal uyuya kaldı birden telefonda kapandı..bir sürü şey düşünüyorum valla,umarım sorun yoktur.

Hımmmm olsun canım yarın güzel bulur

O zaman bence yakalanmamıştır

yok yok kötü bşy olmamıştır saqrj bıtmıs olabılır belkıde tlfn bozulmustur yada cekmıodur bu tarz bşydir yani...

inşallah canım bende kötü bir şey düşünmek istemiyorum,dışarda yazıyor olsa korkardım bişe olmuş olabilir diye çünkü taş molotof falan atıyorlar..ama içerde koğuşta yazıyor yani.

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYETGURUBU[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 69.4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64.2 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56.7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

kızlar mesaj geldi şimdi.çok şükür sorun yok tahmin ettiğim gibi iş çıkmış,acil çıkmış hastaneye gidip gelmiş tabi birden kapatmış arayamamışta gittiği için.

Tamam canım düzeltiriim üzülmek yok hadi daha gaza gel

gaza gelmiş vaziyetteyim yememi azalttım ama iş dolayısıyla hareketlerim kısıtlı günde 80 dkka yuruorum sabah 40 aksam 40 ama yetmıo demekkı bıde yarndan ıtıbaren evde spor yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…