geç cevap verdiysen uyuya kalmış olamaz mı?
ama niye ankesörlüden aramıyor.bende orayı arayamıyorum geç oldu diye..acaba dışarı çıkmaları yasak mı akşam bu saatte arayabildiği tek ankesörlü var o da dışarda.
yok ben hemen cevap verdim uyuya kalmış olamaz bence çünkü telefonuda kapalı yani.
yok ben hemen cevap verdim uyuya kalmış olamaz bence çünkü telefonuda kapalı yani.
Ah be canım dua edelim, inşallah kötü birşey olmamıştır.
ütü yeni bitti kendimi kanepeye attım çok yoruldum yaa
[FONT="]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU[/FONT]
[FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]10-17 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Chelzy: 69.4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]İnciçiçeği35: 65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]2007hu: 64.2 Hedef: 58[/FONT]
[FONT="] [/FONT][/B
[FONT="]Nena87: 63.5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Kilebek: 63 Hedef: 58[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Giz08: 58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Bubble: 56.7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
Yat saatinden sonra çıkmak yasakmis canım.. sadece gece görevlileri ayakta olabilirmis....o yüzden olabilir canım... Yat saati kaç ki.bu arada benimki hep gece görevlisi olduğu için akşam kaçta yat düdüğü çalıyor
bence bi anda biri gelmiştir... benimki yakalandığında hemen arkadaşından mesaj atmisti canım yakalandim diye.. merakta birakmamak için
Ah be canım dua edelim, inşallah kötü birşey olmamıştır.
iyi yapmışsın bende 7 gibi işten geldşm makyajımı temizledim pijamamı giydim cuuuup yataga attım kendimi notebookta kucagımda bi yandan sizinle yazısıorum bi yandan askımla msjlasıorum her aksam bırınden tlfn alıp kendını hattını takıo ama bugun buldugu tlfn bozukmus msj yazmakta zorlanıomus bende uyuyup dınlenmesını söyledim o da sözümü dinledi
yat kaçta tam bilmiyorum ama bukadar erken değildi sanki,yarına kadar sabredecem artık..
benimkide yakalandığında hemen ankesörlüden aramıştı işte,hayatta merakta bırakmaz o yüzden daha çok merak ettim bir şekilde haber verirdi ama demekki hiç ortam yok ne biliyim bilmiyorumki.
inşallah canım bende öyle umuyorum bir görev falan verdiler belki bir anda gitti iş yaptığı içinde arayamıyor,ya da dışarı çıkartmadılar ondan arayamadı,bir ihtimal uyuya kaldı birden telefonda kapandı..bir sürü şey düşünüyorum valla,umarım sorun yoktur.
yok yok kötü bşy olmamıştır saqrj bıtmıs olabılır belkıde tlfn bozulmustur yada cekmıodur bu tarz bşydir yani...
2007hu kılomu 65 yaparmsn ya 63,5 dilmişim olsam şaşardım zaten
Hımmmm olsun canım yarın güzel bulur
saolsun arkdslarından kimden istese veriolar bnmkı almıo cok bı günü kalmadgı ıcın yakalanıp riske atmaym kendımı dio o da otlanıo milletten
kızlar mesaj geldi şimdi.çok şükür sorun yok tahmin ettiğim gibi iş çıkmış,acil çıkmış hastaneye gidip gelmiş tabi birden kapatmış arayamamışta gittiği için.
Gözünaydın canım
Tamam canım düzeltiriim üzülmek yok hadi daha gaza gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?