347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Belki kogusa komutan geldi
Belki cagırdılar sevgilini bir iş verdiler
Aklıma gelenler bunlar cunku benım sevgılımde kogusta kullanıyor cogu zaman ve ben mesaj atana kadar bekle sakın caldıırma arama dıyor.Komutanlar arama yapar dıye.He arama yapsalarda sabaha verıyolarmıs bızım orda.
Bıkac defa bızde de oyle oldu cunku.Istımaya cagırıyolar.Bır sure ses cıkmıyor ne mesaj ne arama.Bazen jammerları acıyolar ozaman telefon gıdıyor..Artık uzman oldum bu konuda.
Merak etme yanii

SELAM KIZLARRRRR

Canım söyledim de istemiyor hiç bişi ona bişiler gönderdikçe sanki daha uzun süre orda kalacakmış psikolojisine giriyor maalesef

Günaydın kızlar

canım ama ıkna etmeye calıs ya oyle cakmakla nasıl ısınırmıs ayaklar bikaç hafta rahat etsin bari

ay canım ya çok kötü bi durum gerçekten ama sen en iyisini bilirsin ne yapılması gerekiyosa yaparsın kesin. nişanlın da sonuna kadar arkanda. bakalım kayınvaliden nasıl anlatıcak bu durumu kayınpederine
ayyy çok güzelmiş yaaa

sağol canım,şimdi mesaj attı acil çıkmış hastaneye gidip gelmiş..şimdi hastaneye götürdükleri teröristmiş bir sevgilimin koluna kelepçe takmışlar bir teröristin...Allah'ım hepsini korusun...

Eşim ve bir kaç askeri lojmana anket dağıtmaya göndermişlerdi. Bugün dağıttıklarını toplatmaya göndermişler. Gitmeden önce benle konuştu dedim onların çoğu doldurmamıştır birazıda siz oturun biz dolduralım der demiştim : ) Haklı çıktım bizimkiler çay içmiş, pıtıl yemiş, elma kurabiyesi yemiş, aşure yemiş ohhh

Kızlar güzel bi tesadüf oldu kardeşimin arkadaşının eşi de askere gitmiş gördüm sonra 349larda gezinirken bi baktım isim aynı çıkan yerde aynı hahaaahh meğersem oymuş kadınlar kulübünde ilk defa gerçek hayatta tanıdığım biri çıktı iyi mi

ohh ohh maşallah canım

sağol canım,şimdi mesaj attı acil çıkmış hastaneye gidip gelmiş..şimdi hastaneye götürdükleri teröristmiş bir sevgilimin koluna kelepçe takmışlar bir teröristin...Allah'ım hepsini korusun...

İçin bir nebze rahatlasın.İşte ne zaman ne olacagı bellı olmuyor.Ben boyle oldugunda endıseden ölüyorum bişeymi oldu diye.Aksam mesajlasıyoruz mesela.Bir yarım saat cevap gelmiyor.Arıyorum acılmıyor mesgule alınmıyor.Mesajları döşüyorum nerdesin noldu bişey mi oldu?Hemen yapıstırıverıyor lafı ''asker oldugumu unutuyosun bazen''diye.:44: Çok pimpirikliyim çok evhamlıyım napayımm.Çok aşırı hemde Bir an önce bitsin artık.Hayatlarında bir daha hiç görmeyecekleri bulunmayacakları ortamdalar.Bitsin artık.

kızlar bakın bugün ne oldu ben her akşam işten çıkınca trene 20 dakika yürüorum tren istasyonun tam yanında bir butik var sadece gecelik sabahlık ve iç çamaşırı satıyor çokta şık dükkanın dekoru falan böyle süs kutuları vs var ve her gün vitrini yenileyip yeni gecelik sabahlık takımları satıyor öyle her yerde bulamayacagınız modeller her aksam hayranlıkla bakıorum geceliklerin kısası var uzun var çşit çeşit kaç zamandr uğricam üşeniyorum,neyse bugün girdim dükkana güzel karşılandım vitrinlerinin ne kadr hoş oldgnu ve fırsat bulup bir türlü uğrayamadıgımdan bahsettm neyse dükkandaki geceliklere baktım 1-2 model tam istediğim gibiydi ipek saten siz üstü gögüs kısımlar tülden sabahlıgıda tamamen tül gelin duvagını düşünün böyle inci taşlarla işli çok şık bşydi ama nese denedim üstümede güzel oldu kafamda bütçe belirledim 150 ye kadar alırım die ama dedm taş çatlasın 200 de veririm nese cıkardım tamm begendım alıorum dedim sonra bi dkka ne k dar die sordum bana 900 tl dedi dona kaldm incileri gerçekmi dedim hyr imitasyon dedi ozaman kalsn dalga gecıosun siz galiba dedim çıktım dükkandan aksam aksam uyuz oldum yaaa nişanlıma anlattım o da fiyatı çok buldu ben sana kendi ellerimle dikerim aşkım dedi

oh ne güzel tatlılarını yemiş çaylarını içmişler:)

Bende aynı senin gibiyim bi kaç bu yüzden fırça yedim

selam kızlar o benim sizler bitirdiniz darısı bize inşallah

Kızzz hemen kötü birşey yazmışmıyımdır diye düşündün mü doğru söyle

Ahhahaahahh nişanlın terzi mi kız

aynen öyle,o da diyor şimdi askerde her an bişe çıkabiliyor işte merak etme diye bir de zavallım özür diliyor seni merakta bıraktım diyor.dedim senin ne suçun var..kimlerle yan yana ya bildiğin onları vuran adamaları hasta diye hastaneye götürüyorlar,hayırlısıyla bitseydi şu askerlik.

900 liraya gecelik mi olurmuş ya neymiş ki markası onun

Allah iyiliğini versin canım çok güldüm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…