kızlar moralim çok bozuk ve telaşlıyım...belki hatırlarsınız erkek arkadaşım cep telefonunu 4 gün sonra yakalatmıştı,komutan ceza vermemişti telefonu aldı sadece..görev için vana gittiklerinde yanlarında gelen komutan telefon alsana falan demiş sevgilime o da aldı.şu an içerde telefonu var yani bu komutan geçenlerde telefonunu ver yakalatırsan ben yanarım demiş sonra sevgilim onu ikna etti yakalatırsam adınızı vermem falan..her neyse sadece koğuşta yatağında açıyor yakalanmamak için,akşamları bir iki mesajlaşıyoruz.bir saat önce açtı telefonu msj attı ikinci mesajından sonra ses yok arıyorum telefon kapalı ve ankesörlüdende aramadaı beni ne olmuş olabilirki?yakalansaydı hemen ankesörlüden aramazmıydı daha önce öyle yapmıştı.şu an niye bir haber yok çok merak ediyorum.beni böyle merakta bırakmaz imkanı olsa eminim arardı ankesörlüden.ben şimdi yarın akşama kadar nasıl bekleyecemakşam 7 ye adar araması mümkün olmuyor işinden dolayı,off
Canım söyledim de istemiyor hiç bişi ona bişiler gönderdikçe sanki daha uzun süre orda kalacakmış psikolojisine giriyor maalesef
Günaydın kızlar
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Siz olsanız nişanlınızın eski sevgilisiyle aynı düğünde bulunmak ister misiniz?
Nişanlım kuzeniyle eski sevgilisini tanıştırmış ve bunlar kanka olmuşlar zamanında. Nişanlımın kuzeninin düğünü var ve bana bu durum bahsedildiğinde "düğüne o gelirse ben gelmem" dediğim halde çağırmış. Bende bu durumda düğüne gitmeyeceğimi bildirdim.
Kayınvalidem de nişanlımın kuzeniyle ağız birliği yapmışçasına aynı şeyleri söylüyor zaten çok kalabalık bir düğün olacak birbirinizi görmeniz imkansız vs.
Bu durum benim canımı çok sıkıyor çünkü ben isterdim ki kayınvalidemin kuzene senin o kızı çağırman tripliii ve ailesine büyük bir saygısızlık olur, tripliii o gelirse ben gelmem dediği halde madem sen çağırdın o zaman bizde gelmeyelim kızım demesini ve arkamda durmasını isterdim ki ben kayınvalidemi çok sever ve sayarım. Bu durum beni çok üzdü. Dün çok ağladım. Kimin kayınvalidesi gelinini oğlunun eski sevgilisiyle aynı ortamda bulunmasına müsade eder ki, böyle bir şeyi çok normalmiş gibi konuşur???
Bizimki 2 gün önce annesini arayıp bağırmış çok. Madem o kız geliyor, Tripliii gitmiyorsa sizde gitmiyorsunuz demiş. Oldu ki gelmicek dendi Tripliii'yi de ikna ettiniz hep birlikte gittiniz sonradan çıkıp gelirse o kız Tripliii kalkarsa sizde onunla birlikte ortamı terkedeceksiniz demiş.
Benim kayınpederim beni çok sever sayar, gelinim aşağı gelinim yukarı şeklinde dolaşır. Bu durumu ondan saklıyorlarmış. Öğrenirse kıyameti koparacak. Benim gözümün bir damlasına dünyayı yakacağını biliyorum. Kayınvalidem söyleyecekmiş ama doğru zamanı kolluyor sanırım.
ayyy çok güzelmiş yaaaFeysten çaldığım iletiyi paylaşıyorum.
Ben sana hep üşüyordum,
Çünkü kıştım.
Nakıştım, bakıştım.
İnkar etmiyorum da bunu,
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.
Ve lütfen inkar etme;
Sana en çok ben yakıştım...
Belki kogusa komutan geldi
Belki cagırdılar sevgilini bir iş verdiler
Aklıma gelenler bunlar cunku benım sevgılımde kogusta kullanıyor cogu zaman ve ben mesaj atana kadar bekle sakın caldıırma arama dıyor.Komutanlar arama yapar dıye.He arama yapsalarda sabaha verıyolarmıs bızım orda.
Bıkac defa bızde de oyle oldu cunku.Istımaya cagırıyolar.Bır sure ses cıkmıyor ne mesaj ne arama.Bazen jammerları acıyolar ozaman telefon gıdıyor..Artık uzman oldum bu konuda.
Merak etme yanii
Eşim ve bir kaç askeri lojmana anket dağıtmaya göndermişlerdi. Bugün dağıttıklarını toplatmaya göndermişler. Gitmeden önce benle konuştu dedim onların çoğu doldurmamıştır birazıda siz oturun biz dolduralım der demiştim : ) Haklı çıktım bizimkiler çay içmiş, pıtıl yemiş, elma kurabiyesi yemiş, aşure yemiş ohhh
sağol canım,şimdi mesaj attı acil çıkmış hastaneye gidip gelmiş..şimdi hastaneye götürdükleri teröristmiş bir sevgilimin koluna kelepçe takmışlar bir teröristin...Allah'ım hepsini korusun...
Eşim ve bir kaç askeri lojmana anket dağıtmaya göndermişlerdi. Bugün dağıttıklarını toplatmaya göndermişler. Gitmeden önce benle konuştu dedim onların çoğu doldurmamıştır birazıda siz oturun biz dolduralım der demiştim : ) Haklı çıktım bizimkiler çay içmiş, pıtıl yemiş, elma kurabiyesi yemiş, aşure yemiş ohhh
İçin bir nebze rahatlasın.İşte ne zaman ne olacagı bellı olmuyor.Ben boyle oldugunda endıseden ölüyorum bişeymi oldu diye.Aksam mesajlasıyoruz mesela.Bir yarım saat cevap gelmiyor.Arıyorum acılmıyor mesgule alınmıyor.Mesajları döşüyorum nerdesin noldu bişey mi oldu?Hemen yapıstırıverıyor lafı ''asker oldugumu unutuyosun bazen''diye.:44: Çok pimpirikliyim çok evhamlıyım napayımm.Çok aşırı hemdeBir an önce bitsin artık.Hayatlarında bir daha hiç görmeyecekleri bulunmayacakları ortamdalar.Bitsin artık.
Kızlar güzel bi tesadüf oldu kardeşimin arkadaşının eşi de askere gitmiş gördüm sonra 349larda gezinirken bi baktım isim aynı çıkan yerde aynı hahaaahh meğersem oymuş kadınlar kulübünde ilk defa gerçek hayatta tanıdığım biri çıktı iyi mi
Kızlar güzel bi tesadüf oldu kardeşimin arkadaşının eşi de askere gitmiş gördüm sonra 349larda gezinirken bi baktım isim aynı çıkan yerde aynı hahaaahh meğersem oymuş kadınlar kulübünde ilk defa gerçek hayatta tanıdığım biri çıktı iyi mi
kızlar bakın bugün ne oldu ben her akşam işten çıkınca trene 20 dakika yürüorum tren istasyonun tam yanında bir butik var sadece gecelik sabahlık ve iç çamaşırı satıyor çokta şık dükkanın dekoru falan böyle süs kutuları vs var ve her gün vitrini yenileyip yeni gecelik sabahlık takımları satıyor öyle her yerde bulamayacagınız modeller her aksam hayranlıkla bakıorum geceliklerin kısası var uzun var çşit çeşit kaç zamandr uğricam üşeniyorum,neyse bugün girdim dükkana güzel karşılandım vitrinlerinin ne kadr hoş oldgnu ve fırsat bulup bir türlü uğrayamadıgımdan bahsettm neyse dükkandaki geceliklere baktım 1-2 model tam istediğim gibiydi ipek saten siz üstü gögüs kısımlar tülden sabahlıgıda tamamen tül gelin duvagını düşünün böyle inci taşlarla işli çok şık bşydi ama nese denedim üstümede güzel oldu kafamda bütçe belirledim 150 ye kadar alırım die ama dedm taş çatlasın 200 de veririm nese cıkardım tamm begendım alıorum dedim sonra bi dkka ne k dar die sordum bana 900 tl dedi dona kaldm incileri gerçekmi dedim hyr imitasyon dedi ozaman kalsn dalga gecıosun siz galiba dedim çıktım dükkandan aksam aksam uyuz oldum yaaa nişanlıma anlattım o da fiyatı çok buldu ben sana kendi ellerimle dikerim aşkım dedi
İçin bir nebze rahatlasın.İşte ne zaman ne olacagı bellı olmuyor.Ben boyle oldugunda endıseden ölüyorum bişeymi oldu diye.Aksam mesajlasıyoruz mesela.Bir yarım saat cevap gelmiyor.Arıyorum acılmıyor mesgule alınmıyor.Mesajları döşüyorum nerdesin noldu bişey mi oldu?Hemen yapıstırıverıyor lafı ''asker oldugumu unutuyosun bazen''diye.:44: Çok pimpirikliyim çok evhamlıyım napayımm.Çok aşırı hemdeBir an önce bitsin artık.Hayatlarında bir daha hiç görmeyecekleri bulunmayacakları ortamdalar.Bitsin artık.
selam kızlar o benimsizler bitirdiniz darısı bize inşallah
selam kızlar o benimsizler bitirdiniz darısı bize inşallah
Canım memnun olduk, bebek mi bekliyorsunuzhayırlı olsun. Eşinle Allah kavuştursun. Hamile olmak nasıllll bir duyguu sen hümeyrayı boşber bizle konuş
kızlar bakın bugün ne oldu ben her akşam işten çıkınca trene 20 dakika yürüorum tren istasyonun tam yanında bir butik var sadece gecelik sabahlık ve iç çamaşırı satıyor çokta şık dükkanın dekoru falan böyle süs kutuları vs var ve her gün vitrini yenileyip yeni gecelik sabahlık takımları satıyor öyle her yerde bulamayacagınız modeller her aksam hayranlıkla bakıorum geceliklerin kısası var uzun var çşit çeşit kaç zamandr uğricam üşeniyorum,neyse bugün girdim dükkana güzel karşılandım vitrinlerinin ne kadr hoş oldgnu ve fırsat bulup bir türlü uğrayamadıgımdan bahsettm neyse dükkandaki geceliklere baktım 1-2 model tam istediğim gibiydi ipek saten siz üstü gögüs kısımlar tülden sabahlıgıda tamamen tül gelin duvagını düşünün böyle inci taşlarla işli çok şık bşydi ama nese denedim üstümede güzel oldu kafamda bütçe belirledim 150 ye kadar alırım die ama dedm taş çatlasın 200 de veririm nese cıkardım tamm begendım alıorum dedim sonra bi dkka ne k dar die sordum bana 900 tl dedi dona kaldm incileri gerçekmi dedim hyr imitasyon dedi ozaman kalsn dalga gecıosun siz galiba dedim çıktım dükkandan aksam aksam uyuz oldum yaaa nişanlıma anlattım o da fiyatı çok buldu ben sana kendi ellerimle dikerim aşkım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?