347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım memnun olduk, bebek mi bekliyorsunuz hayırlı olsun. Eşinle Allah kavuştursun. Hamile olmak nasıllll bir duyguu sen hümeyrayı boşber bizle konuş

amin canım inşallah valla garip bir duygu içinde bir canlı olduğunu düşünmek daha hareketlerini hissetmiyorum o zaman daha da heyecan verici olur heralde darısı başınıza inşallah

amin canım inşallah valla garip bir duygu içinde bir canlı olduğunu düşünmek daha hareketlerini hissetmiyorum o zaman daha da heyecan verici olur heralde darısı başınıza inşallah

Bebek şimdi doğmak için babasını bekleyecek yani. Zamanlamaya bak süper ya. Önce baba gelecek sonra bebek. Kalp atışlarını duydunuz mu? Cinsiyetini öğrenince de yaz bize ben unutmam merak ederim

zhd hoş geldin aramıza allah seni çabucak eşine kavuştursun inşallah beklerken zorlanmazsın hyrlı tezkereler şimdiden... bebeğinide allah saglıklı dünyaya getrmeyi nasip etsin nasıl bir duygu bilmiorum ama emınım cok güzel hissiyat içerisindesindr bebekten ötürü babasıda sag salim gelir mutlu mesut yaşarsınız

Bebek şimdi doğmak için babasını bekleyecek yani. Zamanlamaya bak süper ya. Önce baba gelecek sonra bebek. Kalp atışlarını duydunuz mu? Cinsiyetini öğrenince de yaz bize ben unutmam merak ederim

ayy canım yaaa tamam inşallah öğrenince yazarım evet biz de böyle olsun istiyorduk Rabbim denk getirdi çok şükür tabi kalp atışımız var çarşamba doktora gittim "aaa artık insana benziyor" dedim doktor güldü evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim yıldönümünde eşime söyledim

OOO maşallah canımmmmm

Kızzzz aşkı memnu da firdevs hanımın geceliğ 20000 tlydi

markası ne bılmıorum aman ne olursa olsun markası ustune az daha ekler gelınlıgı alırım be

sende 20 bine al humeyra
bide nişanlım dioki gecelik bi tek gece gyilmio o kadar parra vermeye gerek yok zaten 1 saat bile kalmıcakki dio üstünde ahahah çok güldüm yaaa

Hahahaahh çok güldüm bence 1 saate bile kalmaz

Vay be. Kaç yıllık evlisin canım. Eşimin yanındaki bir askerinde 7 aylık çocuğu varmış, geçen eşinin 4 aylık hamile olduğunu söylemiş. Dedim eşime millet askerde çoluk çocuk sahibi oluyor sen öyle otur Kendi evinde mi kalıcaksın annenlerde mi ?

nena vee hümeyra ama güldürdünüz beni yaaaaaa ama doğru firdevs hanımın geceliii binlerce liraydı yaniii

zhd hoş geldin canım senin yaşadığın durumu sevdiceğimin abisi yengesi yaşadılar yenges 2,5 aylık hamileyken abisi kısa dönem askere gitti ve kırıstı uçağada binemedi öle hasret çektiler ama ocakta abisi geldi şubatta bebe oldu aynı durum baba bebe hep beraber geldiler şanslı erkek desemde hamilelik sıkıntılarını çekmiyor desemde böyle bir dönemde bir bayan kocasına ihtiyaç duyar herşeyi geçtim kimbilir kocan ne halde senin için endişeleniyordur ama o her gece çocuğu ve seni hayal ederek uyuyordur buda beni çok duygulandırıyor sen iki kat daha güçlü olmak zorundasın

tez vakit eşine ve bebeğine her ikisinede sğalıkcakla kavuş mayıs senin ayın olsun inşallah

hümeyrra ne ajan kızsın amma he :) tam bir başak kadını bende koca sözlükte moderatör olan kuzenmimi bulmştm hattaha inandıramamştm kendimi :))

Kızzzz aşkı memnu da firdevs hanımın geceliğ 20000 tlydi
aaa firdevs hanım da ordan mı giyiniyomuşşşş
hayırlı olsun canım çok güzel bi duygudur eminim ama bi yandan da üzüntülüdür babası ilk tekmelerini hissedemicek ama bol bol gider görürsünüz

ne güzel bir hediye olmuş,Allah analı babalı büyütsün.

iyi cevap vermiş haklı çocuk valla

hamilelik sıkıntılı geçmiyor şükür annemler yanımda onlar çekiyor artık kahrımı sağlık olsun canım napalım

Hahahaahh çok güldüm bence 1 saate bile kalmaz

bence almaya gerek yok aklımdan fena fena fikirler geçio akşam akşam ahahha hay allah iyiliğini versin hümeyra çok aleemsin yaa en iyisi bn yatıp uyuyayım cnm 2 saattir tatlı bşy çekıo yememek ıcın zor tutuom kendmı barı yataymda sabah kadar gecer tatlı isteğim...

kızlarrr hepiminize tatlı,mutlu mesut geceler kendinize iyi bakın yarın görüşürüz askerleriimizi allahım bütün kötülüklerden korusun hepsi sağsalim bize gelsin daha ne isteriz üzmeyn kendınızı 1 saat 45 dkka sonra 1 şafak daha batırıoruz iyi geceler öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…