347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

karnım müsade ettiği sürece gideriz bakalım ayda 1 gitsem yeter heralde bebiş de çok yorulmasın ben de

Valla öyleyim herhalde

ekimde 1 senemiz bitti canım

amiiiin.iyi geceler canım Allah rahatlık versin.

ahahah gülmekten uyuyamadm kızlar yaa 1 saat lafın gelişi 10 sn bile durmaz desenize ahahahahha ayyy gülmekten yarıldınm agzım kulaklarmda

hatta çok az giyilir kızlar o gecelikler bana sorarsanız mini etek şort falan gibi kıyafetler alın dekoltesi bol gecelikten daha kullanışlı olur

ekimde 1 senemiz bitti canım

e tabi her şey bir tecrübe sonuçta

amiiiin.iyi geceler canım Allah rahatlık versin.

Uyuyamadmki ya humeyra beni cok guldurdu ne alem kiz az daja sohbet edeym sznle

hatta çok az giyilir kızlar o gecelikler bana sorarsanız mini etek şort falan gibi kıyafetler alın dekoltesi bol gecelikten daha kullanışlı olur

Valla ben bol bol aldm ya az gyiliosa bosami aldm nese dursu. Kenarda sortlu hic yok dedgn dogru bi kac takim sortli alayim o durur belki bi kac saat ustumde

kızlar ben de muhabbetinize dalmış gibi oldum yaa kusura bakmayın rahatsız ettiysem özrü dilerim yaa hümeyra burda olunca koyverdim

Benim diziyi öne almışlar, bir açtım sonuna gelmiş. Madem saatini değiştiriyorsunuz bir haber verin dimiii yok.

karnım müsade ettiği sürece gideriz bakalım ayda 1 gitsem yeter heralde bebiş de çok yorulmasın ben de

evlilerden bekar hatunlara tavsiyeler

kızlar ben de muhabbetinize dalmış gibi oldum yaa kusura bakmayın rahatsız ettiysem özrü dilerim yaa hümeyra burda olunca koyverdim

şort dediğim beybidoller değil ama normal mini şortlar var ya onlar

bak tutamadım kendimi yazdım yine

Delimsn kizim ya ne rahatsz edicen gayet zevkli sohbet edioruz iste iyi yaptn geldn bizde her gun boyle gerekli gereksiz ne varsa konusup dertlesioruz hepmz kader ortgiyiz birbirimizi en iyi biz anlioruz boyle vakit olduruoruz napalim sende katil bize hayatni yasa maksat safak attirmak

kızlar selammm

ayy bikaç saat gidiyorum masallah sayfalar ne kadar ilerlemiş yarım ssaat oldu oku oku bitmedi bi yandan okuyorum bi yandanda muhabbetinize gülüyorummm ayy koptumm

zhd hosgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…