aaa firdevs hanım da ordan mı giyiniyomuşşşş
hayırlı olsun canım çok güzel bi duygudur eminim ama bi yandan da üzüntülüdür babası ilk tekmelerini hissedemicek ama bol bol gider görürsünüz
nena vee hümeyra ama güldürdünüz beni yaaaaaa ama doğru firdevs hanımın geceliii binlerce liraydı yaniii
zhd hoş geldin canım senin yaşadığın durumu sevdiceğimin abisi yengesi yaşadılar yenges 2,5 aylık hamileyken abisi kısa dönem askere gitti ve kırıstı uçağada binemedi öle hasret çektiler ama ocakta abisi geldi şubatta bebe oldu aynı durum baba bebe hep beraber geldiler şanslı erkek desemde hamilelik sıkıntılarını çekmiyor desemde böyle bir dönemde bir bayan kocasına ihtiyaç duyar herşeyi geçtim kimbilir kocan ne halde senin için endişeleniyordur ama o her gece çocuğu ve seni hayal ederek uyuyordur buda beni çok duygulandırıyor sen iki kat daha güçlü olmak zorundasın
tez vakit eşine ve bebeğine her ikisinede sğalıkcakla kavuş mayıs senin ayın olsun inşallah
hümeyrra ne ajan kızsın amma he :) tam bir başak kadını bende koca sözlükte moderatör olan kuzenmimi bulmştm hattaha inandıramamştm kendimi :))
topikte nişanlılar çok olunca muhabbet bayaaa ateşli1 saat cidden uzun bir süre
ekimde 1 senemiz bitti canımVay be. Kaç yıllık evlisin canım. Eşimin yanındaki bir askerinde 7 aylık çocuğu varmış, geçen eşinin 4 aylık hamile olduğunu söylemiş. Dedim eşime millet askerde çoluk çocuk sahibi oluyor sen öyle oturKendi evinde mi kalıcaksın annenlerde mi ?
topikte nişanlılar çok olunca muhabbet bayaaa ateşli1 saat cidden uzun bir süre
Evliler daha iyi bilir tabi
bence almaya gerek yok aklımdan fena fena fikirler geçio akşam akşam ahahha hay allah iyiliğini versin hümeyra çok aleemsin yaa en iyisi bn yatıp uyuyayım cnm 2 saattir tatlı bşy çekıo yememek ıcın zor tutuom kendmı barı yataymda sabah kadar gecer tatlı isteğim...
kızlarrr hepiminize tatlı,mutlu mesut geceler kendinize iyi bakın yarın görüşürüz askerleriimizi allahım bütün kötülüklerden korusun hepsi sağsalim bize gelsin daha ne isteriz üzmeyn kendınızı 1 saat 45 dkka sonra 1 şafak daha batırıoruz iyi geceler öptüm hepinizi
ahahah gülmekten uyuyamadm kızlar yaa 1 saat lafın gelişi 10 sn bile durmaz desenize ahahahahha ayyy gülmekten yarıldınm agzım kulaklarmda
Oyy anneciimm aylardan beri spor yapmadıgım nasıl belliii
Taeboya 28 dakıka dayanabıldım.Pek hoşlaştıgım soylenemez.Sonra 20 dk bootcamp.Sonra 10 dakıka bisiklet surdum.Bugunluk yiterrrr
Ama dıgerı bootcamp olan super.Tam bir calorıe workŞimdi diğer videolarını arıycam.Tam 1 saatlik için.
Ama çok hamlamışım ben ya.Ilkbaharda mart-nisan-mayıshazıran her gun yurudum ben.Nıye boyle saldım kendımıki
ekimde 1 senemiz bitti canım
e tabi her şey bir tecrübe sonuçta
amiiiin.iyi geceler canım Allah rahatlık versin.
hatta çok az giyilir kızlar o geceliklerbana sorarsanız mini etek şort falan gibi kıyafetler alın dekoltesi bol gecelikten daha kullanışlı olur
hatta çok az giyilir kızlar o geceliklerbana sorarsanız mini etek şort falan gibi kıyafetler alın dekoltesi bol gecelikten daha kullanışlı olur
Valla ben bol bol aldm ya az gyiliosa bosami aldm nese dursu. Kenarda sortlu hic yok dedgn dogru bi kac takim sortli alayim o durur belki bi kac saat ustumde
kızlar ben de muhabbetinize dalmış gibi oldum yaa kusura bakmayınrahatsız ettiysem özrü dilerim yaa hümeyra burda olunca koyverdim
şort dediğim beybidoller değil ama normal mini şortlar var ya onlar
babybdoller seksi olmuyor sanki onları erkekler seksi bulmuyor diye düşünüyorum
karnım müsade ettiği sürece gideriz bakalımayda 1 gitsem yeter heralde bebiş de çok yorulmasın ben de
evlilerden bekar hatunlara tavsiyeler
kızlar ben de muhabbetinize dalmış gibi oldum yaa kusura bakmayınrahatsız ettiysem özrü dilerim yaa hümeyra burda olunca koyverdim
şort dediğim beybidoller değil ama normal mini şortlar var ya onlar
bak tutamadım kendimi yazdım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?