347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aaa ne demek oo,neşe kattın canım...hepimiz kader ortağıyız:))asker yarenleri olarak

ya bizim topikteki kızlar fazla duygusal haklılar tabi ayrılık zor ben kuzenimi kaybetmiştim askerdeyken beni hayata karşı çoook olgunlaştırdı o olay ölüme çare yok Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok kötüsünü düşünüp hal,me şükrediyorum bu geçici ayrılık Rabbim beterinden korusun hepimizi... ben çok yıkılmadım o yüzden dik duruyorum çok şükür

kısaca burdaki muhabbet daha çok sardı sizin son zamanlarınıza yetiştim keyifli zamanlarınıza

babybdoller seksi olmuyor sanki onları erkekler seksi bulmuyor diye düşünüyorum

Benim diziyi öne almışlar, bir açtım sonuna gelmiş. Madem saatini değiştiriyorsunuz bir haber verin dimiii yok.

kızlar selammm

ayy bikaç saat gidiyorum masallah sayfalar ne kadar ilerlemiş yarım ssaat oldu oku oku bitmedi bi yandan okuyorum bi yandanda muhabbetinize gülüyorummm ayy koptumm

zhd hosgeldin canımm

Hahaha muhabbet bnden cikti sexi seyler baktmda bugun fiyatlarda gayet sexiydi yani ben 900tllik gecelik gysem yataga grmeye ostahim kalmazdi yirtilir mazalahh

Canım bizde ilk haftalarda öyleydik, onlarda bu süreçten geçiyorlar 2-3 hafta içinde onlarda kabullenecekler. Bizimde ağlak zamanlarımız hala oluyor Kah ağlayıp kah gülüyoruz birbirimizi seviyoruz aşk ilanı gibi oldu. seviyom lem sizi

zhd canım bizle kalabilirsin iyikide geldin yani bebişimiz var artık :))

bide bide ben çeyizime topikimdede var zaten gecelik ve pijiler aldım ama benim zalim sevgilim kısa şort ve mini etek giydirmiyor ben beğenyorsam herkes bakar giz istemiyorum giymicen diyor ve bennn çeyizeeee mini şort aldım evlennce evde giyerim artık benmkide nenanınki gibi aşkım öle şeler üstünde fazla kalmıcak dediiiiiiideli şeyyy

hoşgeldin canım aramıza,bize takıl hayatını yaşa diyormuşumbizimde bazen melankolik hallerimiz oluyor tabi.ama hep birbirimize destek oluyoruz birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz dua ediyoruz öyle yani günleri geçiriyoruz..başınız sağolsun,gerçektende öyle Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok,Allah'ım hepsini sağ salim kavuştursun bizlere.

bizde kal bizde kal bizim buranın daha bebişi yok seninkine teyze olalım bari

annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm

Humeyra sen koptun bnde kendi yazdikarima cok guluom ya ne oldu bana bu gece aklim fikrim farkli calisio beni sanirim diyet carpti diyet yapmasammi ahahah

ben de kapalıyım zaten canım evde giymelik diyorum yani akşam eve gelince gecelikle karşılamak bir garip oluyor bence adam aç yorgun geliyor zaten direk o muhabbetlere girilmez

annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm

ben de kapalıyım zaten canım evde giymelik diyorum yani akşam eve gelince gecelikle karşılamak bir garip oluyor bence adam aç yorgun geliyor zaten direk o muhabbetlere girilmez

Zuahahaha dusunsene gecelikle karsiliosun adam yorgunluktan acliktan farketmio bile seni bide diomus lan kari yemege ne var sende marur marur gozlerine bakip ben varim askim beni ye ulan kendimi ole hayal ettm de heralde sey derdm acaba adamlami evlendm yoksa ayiylami hey allahm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…