puknas açıldın yavru neler duyuyoruz. 124 gündür su yüzüne çıkmamış düşünceler
" Zhd " iyiki geldin canım, bekleriz her zaman topiğimize.
aaa ne demek oo,neşe kattın canım...hepimiz kader ortağıyız:))asker yarenleri olarak
kız güldürdün beni konu hakkında yorum yaptım sadece
babybdoller seksi olmuyor sanki onları erkekler seksi bulmuyor diye düşünüyorum
Benim diziyi öne almışlar, bir açtım sonuna gelmiş. Madem saatini değiştiriyorsunuz bir haber verin dimiii yok.
ya bizim topikteki kızlar fazla duygusalhaklılar tabi ayrılık zor ben kuzenimi kaybetmiştim askerdeyken beni hayata karşı çoook olgunlaştırdı o olay ölüme çare yok Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok kötüsünü düşünüp hal,me şükrediyorum bu geçici ayrılık Rabbim beterinden korusun hepimizi... ben çok yıkılmadım o yüzden dik duruyorum çok şükür
kısaca burdaki muhabbet daha çok sardı sizin son zamanlarınıza yetiştim keyifli zamanlarınıza
kızlar selammm
ayy bikaç saat gidiyorum masallah sayfalar ne kadar ilerlemiş yarım ssaat oldu oku oku bitmedibi yandan okuyorum bi yandanda muhabbetinize gülüyorummm ayy koptumm
zhd hosgeldin canımm
kızlar ben de muhabbetinize dalmış gibi oldum yaa kusura bakmayınrahatsız ettiysem özrü dilerim yaa hümeyra burda olunca koyverdim
ya bizim topikteki kızlar fazla duygusalhaklılar tabi ayrılık zor ben kuzenimi kaybetmiştim askerdeyken beni hayata karşı çoook olgunlaştırdı o olay ölüme çare yok Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok kötüsünü düşünüp hal,me şükrediyorum bu geçici ayrılık Rabbim beterinden korusun hepimizi... ben çok yıkılmadım o yüzden dik duruyorum çok şükür
kısaca burdaki muhabbet daha çok sardı sizin son zamanlarınıza yetiştim keyifli zamanlarınıza
ahahah gülmekten uyuyamadm kızlar yaa 1 saat lafın gelişi 10 sn bile durmaz desenize ahahahahha ayyy gülmekten yarıldınm agzım kulaklarmda
Valla ben bol bol aldm ya az gyiliosa bosami aldm nese dursu. Kenarda sortlu hic yok dedgn dogru bi kac takim sortli alayim o durur belki bi kac saat ustumde
Yorumlarını esirgeme. İlgiyle takip ediyoruz :122:
Hahaha muhabbet bnden cikti sexi seyler baktmda bugun fiyatlarda gayet sexiydi yani ben 900tllik gecelik gysem yataga grmeye ostahim kalmazdi yirtilir mazalahh
zhd canım bizle kalabilirsin iyikide geldin yani bebişimiz var artık :))
bide bide ben çeyizime topikimdede var zaten gecelik ve pijiler aldım ama benim zalim sevgilim kısa şort ve mini etek giydirmiyor ben beğenyorsam herkes bakar giz istemiyorum giymicen diyor ve bennn çeyizeeee mini şort aldım evlennce evde giyerim artık benmkide nenanınki gibi aşkım öle şeler üstünde fazla kalmıcak dediiiiiiideli şeyyy
zhd canım bizle kalabilirsin iyikide geldin yani bebişimiz var artık :))
bide bide ben çeyizime topikimdede var zaten gecelik ve pijiler aldım ama benim zalim sevgilim kısa şort ve mini etek giydirmiyor ben beğenyorsam herkes bakar giz istemiyorum giymicen diyor ve bennn çeyizeeee mini şort aldım evlennce evde giyerim artık benmkide nenanınki gibi aşkım öle şeler üstünde fazla kalmıcak dediiiiiiideli şeyyy
annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm
ben de kapalıyım zaten canım evde giymelik diyorumyani akşam eve gelince gecelikle karşılamak bir garip oluyor bence adam aç yorgun geliyor zaten direk o muhabbetlere girilmez
bizde kal bizde kal bizim buranın daha bebişi yok seninkine teyze olalım bari
annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm
ben de kapalıyım zaten canım evde giymelik diyorumyani akşam eve gelince gecelikle karşılamak bir garip oluyor bence adam aç yorgun geliyor zaten direk o muhabbetlere girilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?