347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Humeyra sen koptun bnde kendi yazdikarima cok guluom ya ne oldu bana bu gece aklim fikrim farkli calisio beni sanirim diyet carpti diyet yapmasammi ahahah

aynen banada diyorlar kime gülüyorsun kıkır kıkır

Anam herkesin ki üstünde kalmaz falan demiş...ay ,Nena yırtılı falan yazmışsın ya ona öldüm yaaa

yok yok diyet carptı bu kızı

şu an karnıma ağrı girdi ayıyla mı evlendim hahahahh....

Hooppp muhabbet almış yürümüş +18 lik konulara giriliyor

annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm

ayyyy bende gülmekten bayılajağım gece gece ne muhabetlere girdik çıkarmıyoruz terledim haaaa diyorum kısaca gecelik muhabbeti sardı bizi :)

direk kapıdan olayamı gircem ne olucaksa ayyyy zhd doğru diyosun işten yorgun gelcek zaten bende yorgun olurum ayyy bilemedm hepte şort giymem zaten totom donar kalın kalın pijilerimi giyer polar battnymede örterim üstüme ne edem üşürüm ben yaniiiii :)))))))) ama aşkım ısıtır beniiii özledimmmm yahuuuuuu

Valla ne şortum var ne mini eteğim anam ne yapacağım ben

kızlar ben çıkıyorum uykum geldi çalışan hamile bir bayan olarak tatlı uykular bana sizin muhabbet geç saatlere kalcak belli malum konu derin tanıştığıma memnun oldum iyigeceler siz yarın içel'e uyanıyorsunuz biz 152'ye çabucak kavuşalım hepimiz

ayıp kızlar
ya bu arada aklıma ne geldi benim herifte kıskanç ama yerinde kıskanç ben çok açık giyinmem zaten şimdi mini şort görüyorum aşkım alcam ben böyle şort mini etek görüyorum bundan da alcam benimki al tabi aşkım evde bana giyersin
diyorum ne kadar anlayışlı bi sevgilisin sen mini olan dekolte olan herşeyi bana giydiriyorsun

şu an karnıma ağrı girdi ayıyla mı evlendim hahahahh....

yok yok diyet carptı bu kızı

Anam herkesin ki üstünde kalmaz falan demiş...ay ,Nena yırtılı falan yazmışsın ya ona öldüm yaaa

Gulmekten altma kacirdim kizlar ya muhabbet guzel ilerledi binun sonu gelmicrk sanirsam biz rvlendgmz naptgmzida anlatrz yaknda tobe tobe ya gozlermden yaslar geldi karnma kramp grdi oldim gulmekten askerm gttgndrn beri ilk defa bu kadr guldum

Selam fıstıklarr

nasılsınıızz ? herşey yolundadır umarımm

ZHD hoşgelmişsin canım , bebişin hayırlı uğurlu olsun inşAllahh , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn

buarada muhabbet pek bi alevli olmuşş , hay maşAllaahh

İyi geceler canım yarın yine gel... Enişteye hayırlı tezkereler dilerim

Gulmekten altma kacirdim kizlar ya muhabbet guzel ilerledi binun sonu gelmicrk sanirsam biz rvlendgmz naptgmzida anlatrz yaknda tobe tobe ya gozlermden yaslar geldi karnma kramp grdi oldim gulmekten askerm gttgndrn beri ilk defa bu kadr guldum

yok artık onlar mahrem konular valla benim karın kaslarım ağırdı... Mekik çekerken bile bu kadar çok ağırmıyor yawww

yine gel senlendirdin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…