Humeyra sen koptun bnde kendi yazdikarima cok guluom ya ne oldu bana bu gece aklim fikrim farkli calisio beni sanirim diyet carpti diyet yapmasammi ahahah
aynen banada diyorlar kime gülüyorsun kıkır kıkır
Zuahahaha dusunsene gecelikle karsiliosun adam yorgunluktan acliktan farketmio bile seni bide diomus lan kari yemege ne var sende marur marur gozlerine bakip ben varim askim beni ye ulan kendimi ole hayal ettm de heralde sey derdm acaba adamlami evlendm yoksa ayiylami hey allahm ya
Zuahahaha dusunsene gecelikle karsiliosun adam yorgunluktan acliktan farketmio bile seni bide diomus lan kari yemege ne var sende marur marur gozlerine bakip ben varim askim beni ye ulan kendimi ole hayal ettm de heralde sey derdm acaba adamlami evlendm yoksa ayiylami hey allahm ya
aaa seve seve olun tabi teyzemiz çok çok teyzemiz olsun bizim
Anam herkesin ki üstünde kalmaz falan demiş...ay ,Nena yırtılı falan yazmışsın ya ona öldüm yaaa
annem geldi kızım ne oluyor krize mi girdin dedi oyyy ölüyorummmm
Hooppp muhabbet almış yürümüş +18 lik konulara giriliyor
Hahah lan oldum gilmekten kahkaha ata ata bi hal oldum ev ahalisi odama dolustu kizim neye guluon diyip duruolar
ayyyy bende gülmekten bayılajağım gece gece ne muhabetlere girdik çıkarmıyoruz terledim haaaa diyorum kısaca gecelik muhabbeti sardı bizi :)
direk kapıdan olayamı gircem ne olucaksa ayyyy zhd doğru diyosun işten yorgun gelcek zaten bende yorgun olurum ayyy bilemedm hepte şort giymem zaten totom donar kalın kalın pijilerimi giyer polar battnymede örterim üstüme ne edem üşürüm ben yaniiiii :)))))))) ama aşkım ısıtır beniiii özledimmmm yahuuuuuu
şu an karnıma ağrı girdi ayıyla mı evlendim hahahahh....
yok yok diyet carptı bu kızı
Anam herkesin ki üstünde kalmaz falan demiş...ay ,Nena yırtılı falan yazmışsın ya ona öldüm yaaa
ayyyy bende gülmekten bayılajağım gece gece ne muhabetlere girdik çıkarmıyoruz terledim haaaa diyorum kısaca gecelik muhabbeti sardı bizi :)
direk kapıdan olayamı gircem ne olucaksa ayyyy zhd doğru diyosun işten yorgun gelcek zaten bende yorgun olurum ayyy bilemedm hepte şort giymem zaten totom donar kalın kalın pijilerimi giyer polar battnymede örterim üstüme ne edem üşürüm ben yaniiiii :)))))))) ama aşkım ısıtır beniiii özledimmmm yahuuuuuu
kızlar ben çıkıyorum uykum geldiçalışan hamile bir bayan olarak tatlı uykular bana sizin muhabbet geç saatlere kalcak belli malum konu derin tanıştığıma memnun oldum iyigeceler siz yarın içel'e uyanıyorsunuz biz 152'ye çabucak kavuşalım hepimiz
Valla ne şortum var ne mini eteğim anam ne yapacağım ben
Gulmekten altma kacirdim kizlar ya muhabbet guzel ilerledi binun sonu gelmicrk sanirsam biz rvlendgmz naptgmzida anlatrz yaknda tobe tobe ya gozlermden yaslar geldi karnma kramp grdi oldim gulmekten askerm gttgndrn beri ilk defa bu kadr guldum
kızlar ben çıkıyorum uykum geldiçalışan hamile bir bayan olarak tatlı uykular bana sizin muhabbet geç saatlere kalcak belli malum konu derin tanıştığıma memnun oldum iyigeceler siz yarın içel'e uyanıyorsunuz biz 152'ye çabucak kavuşalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?