347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Humeyra hic bsyn yoksa alma zaten ise yaramiomus onune gelen ustunde kalmicak dedi buna bnmkide dahil yaknda sennkide der alma sen alma

Hala gülüyorummmmm anam oy çenem ağırdı.... bi de ben çok kikirik gülerim öldüm öldüm

kızlar gülmek zayıflatıyormuş

oha gülmek zayıflatıyormuş hümeyra inanmıyore yarıldım bu yoruma kızlar +18 lerde ve derin konulardayız birden ısındım vuhuuu diyorum şort ve mini şart hümoş şart alll muhakak kız fazla kalmıcak çekinme allll alll

sedulu bende ayıp dedim bu arkadaşalra ama konu sardı içimdeki canavarı çıkardım yanıyorum ayolll

iyi geceler canım,bizde memnun olduk yine bekleriz:)

iyi geceler canım , Allah rahatlık versinn , 152 bi an önce geçsin inşAllahh

Alayım alayım :)

Çıkarın anacım içinizdeki gücü ortaya çıkarın bak benim avatar herşeyi anlatır

hümoşşşşş kuzum kapalı olabilirsin ammma evinin ve beyinin kadını olucaksın mini etek şart ahahahahaha geberiyorum gülmekten kız bende hiç mini giymem giymedimde zalim babam izin vermedi sonra ünide zaten yakıştırmadım kendime zalim babamda hep yakıştırıyorsan giy derdi özgür bir insandır ama mini etek bacak gösteren tüm aktivitelere karşı ne hikmetse sevgilimde kıskanç ailesindende minili şeler görmemiş en doğalından bana yassssak :))))

geçen park bravo kampanyadadyı yemedim içmedim markafoniden cicimi cici kısamı kısa elbisler aldım evlennce evde giyineyim aşkımcama dieeeee ne fenayım beeee

Humeyra hic bsyn yoksa alma zaten ise yaramiomus onune gelen ustunde kalmicak dedi buna bnmkide dahil yaknda sennkide der alma sen alma

ehehe hakkaten aldıklarını çok fazla kullanma imkanı olmuyo , o yüzden no problem

Evet tabi evin içinde olay başka

al canım dısarda giyemiyoruz diye evde neden giymeyelim bizde evde atarız havamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…