hümeyra sen bu konusma arkasından alırsan ooooo neler alırsın tahmin bile edemiyorum
oo senin avatar cok vahsi kızzz1:
Çıkarın anacım içinizdeki gücü ortaya çıkarın bak benim avatar herşeyi anlatır
Dışarıda kedi evde panter kesilmek gerek
Sabah tam yerime oturdum bilgisayarımı açıyorum eşim aradı konuşuyor dedim ben bi bakayım işlere yine konuşuruz dedim kapattık. 3 dakika sonra aradı benim senle konuşmaya ihtiyacım var işin çok yoğun değilse konuşabilir miyiz dedi konuştuk iyi geldi dedi kapattı şimdi aşağıdaki videoyı izleyince aşkım depreşti çok özledimmm. Geçen annemlerde oturuyoruz annem babam ben birden durdum kocamı çok seviyorum be baba dedim babam kaldıannemde diyor sevdin diye verdik kızım diye
Dışarıda kedi evde panter kesilmek gerek
Sabah tam yerime oturdum bilgisayarımı açıyorum eşim aradı konuşuyor dedim ben bi bakayım işlere yine konuşuruz dedim kapattık. 3 dakika sonra aradı benim senle konuşmaya ihtiyacım var işin çok yoğun değilse konuşabilir miyiz dedi konuştuk iyi geldi dedi kapattı şimdi aşağıdaki videoyı izleyince aşkım depreşti çok özledimmm. Geçen annemlerde oturuyoruz annem babam ben birden durdum kocamı çok seviyorum be baba dedim babam kaldıannemde diyor sevdin diye verdik kızım diye
[video=youtube;wpF5c6eSgMo]http://www.youtube.com/watch?v=wpF5c6eSgMo[/video]
hümeyra sen bu konusma arkasından alırsan ooooo neler alırsın tahmin bile edemiyorum
oo senin avatar cok vahsi kızzz1:
sedulu dışarda kedi evde panter sözü favorim oldu vuhuuu terbiyeci sedulu
kızlar hade alalllım hep beraberce vallla dışarda giymedeğim ne varsa aldım ben ohh ohh süper miniler vuhuuuuu parti yapacağım evde:)
stankiiiiiiiii canım kimbilir nasıl boşlukta ve sana ihtiyacı var kıyamam yaaa askerlere çok üzülüyorum ahhhh ahhhh zaman geçti bugünüde yedik yihuuu
ayyy yazık demekki ne kadar sıkıldı ordaa ki seninle konusmaya ihtiyac duydu
File çoraplardan alalım bari
Ben almaya başladım bile bi kere jartiyer takımı şart
Ben almaya başladım bile bi kere jartiyer takımı şart
aboooooo kız düşünemiyorum seni artık
bak bakkk az önce değılın diyene bakın hele kızlar
aboooooo kız düşünemiyorum seni artık
bak bakkk az önce değılın diyene bakın hele kızlar
1 aydır denetim vardı, canlarını çıkarttılar şimdi de bölük taşınıyormuş. Çok bunaldı 3 haftadır çarşıya çıkmadı. Sıkıntıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?