347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sabah tam yerime oturdum bilgisayarımı açıyorum eşim aradı konuşuyor dedim ben bi bakayım işlere yine konuşuruz dedim kapattık. 3 dakika sonra aradı benim senle konuşmaya ihtiyacım var işin çok yoğun değilse konuşabilir miyiz dedi konuştuk iyi geldi dedi kapattı şimdi aşağıdaki videoyı izleyince aşkım depreşti çok özledimmm. Geçen annemlerde oturuyoruz annem babam ben birden durdum kocamı çok seviyorum be baba dedim babam kaldı annemde diyor sevdin diye verdik kızım diye

[video=youtube;wpF5c6eSgMo]http://www.youtube.com/watch?v=wpF5c6eSgMo[/video]

ayyy yazık demekki ne kadar sıkıldı ordaa ki seninle konusmaya ihtiyac duydu

aynen canım , kaynanam burdaydı benimde , ona "anne ben senin oğlunu çok seviyorum " dedim , o da kalakaldıı

ne kadar oldu tatlım siz evleneli ?

sedulu dışarda kedi evde panter sözü favorim oldu vuhuuu terbiyeci sedulu

kızlar hade alalllım hep beraberce vallla dışarda giymedeğim ne varsa aldım ben ohh ohh süper miniler vuhuuuuu parti yapacağım evde:)

stankiiiiiiiii canım kimbilir nasıl boşlukta ve sana ihtiyacı var kıyamam yaaa askerlere çok üzülüyorum ahhhh ahhhh zaman geçti bugünüde yedik yihuuu

herkes odada gülmemek için kendimi zor tutuyorum valla kızlar alemsinizz bu gece herkes coşmuşş özlem dorukta

Ben almaya başladım bile bi kere jartiyer takımı şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…