347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahaha bizi anlatıyosun sanki, en son bende lisedeyken öyle yapıyodum galiba napıyosun niye konuşmuyosun niye mesaj atmıyosun kimle konuşuyosun diye ama bizi onlar böyle yaptılarrr

Aynenn bizi onlar yaptı böyle.Bugunde dünün soguklugu vardı tabii telefonu efendim diye actım.Neden efendim diye açtın telefonu oluyor ozamanda.Alıştı tabii arım balım peteğime

Aynenn bizi onlar yaptı böyle.Bugunde dünün soguklugu vardı tabii telefonu efendim diye actım.Neden efendim diye açtın telefonu oluyor ozamanda.Alıştı tabii arım balım peteğime

arım balım peteğim duymak istiyolarsa düzgün davransın onlar da

Kızlar ben yatıyorum başım çok ağırdı bugün hem temizlik hem spor çok yoruldum hepinize ii geceler... tartılamaya son 1 GÜN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Canım bizim grupta Erzurum yok.Soguk olması kacınılmaz.
Telefon olayı ise benim sevdiğim Bingölün Erzuruma sınır ilçesinde orda 3g bile cekıyor.
Bizimkilerin çarşısı yok ama senin askerin Erzurumda cıkar.O zaman görüşürsünüz tabi neden olmasın .Bizimkiler gibi tripten tribe girmezse gorusursunuz tabii:))

öööff aman bunların tribide hiç çekilmez yaa:))..neyse çok özledim artık neyi varsa çekiceez..bi görem sarılamda koklayamdaaa..zar zor görüşüoz zaten şimdi..ustada inş rahat eder telefn falan sokabiliir...saol canm cvp içinn

Canim nişanlım erzurum palandökende askerrlik yapiyor erzurum cok guzel biryer askerleri cok seviyorlar ,dogudaki tek teror olmayan il,ama aşırı soğuk carsisi da cok guzel

Kızlarrr ben geldimmm,Göksel konseri süperdi Göksel'i zaten seviyordum şimdi daha çok sevdim çok şeker bir kadın. Benim şebek kocam akşam diyorki gazinoya gidicem konser varmış ne konseri dedim kral tv yi açıp dinleriz artık bizde diyor

demin fox 'da duyunca hatırladım bu şarkıyı bu aralar yaşadığım hisleri dile getirmiş sanki, ne kadar kızsamda kırılsamda herşey seninle güzel aşkımm...
ŞAFAK:29 kavuşmaya az kaldı az
[video=youtube;xW3u0ZbNzKU]http://www.youtube.com/watch?v=xW3u0ZbNzKU[/video]

Kızlar bn yatıyorum.Çok uykum geldii.
Bugun ıyı kulaklarını cınlattık bızımkılerın.Yarın kesiin askım bebeegım kuzum deriz ama.Kesinn
İyi geceler .Opuyorum heppiniziii

Sen abartımıyorsun bence canım, kim olsa sinirlenir.

Sen abartımıyorsun bence canım, kim olsa sinirlenir.

öyle canım ama sinirlenmem bişeyi değiştirmiyo sadece kendimi üzüyorum, o yüzden umursamıcam artık son 4 haftasonu var zaten varsın hiç gelmesin msne

Son düzenleme:

ahhh ahh sona doğru hepten coşmaya başladılar sanırım , benimki henüz bu durumlara girmedi ama bu girmeyecek anlamına gelmez heraldee

sabbııırr kızllaarr sabıırrr ....

canım öncelikle Allah kavuştursun , ben üniversiteyi Erzurumda okudum , soğuğuna diyecek tabkide bişey yok , hatta ben diyebilirimki iç anadolunun soğuğu doğunun soğuğundan beterdiirr. ama sıkı giyindiğinde hiç sıkıntı yaşamayacaktır emin olabilirsinn

dadaşköy Erzuruma çok yakın bir köy yanılmıyorsam ancak 5 km falandır , Erzurum çook güzel , büyük bir şehir Doğu anadolunun Parisidir ,yani telefon çekmemesi gibi bir ihtimalin mümkünatı yok ,hem terör yönünden hiç sıkıntınız olmaz allahın izniyle , içini rahat olsunn , yeriniz hayırlı uğurlu olsunn

chelzyy boşverrr onlar soluk almak istiyorlar, çok bunalıyorlar,
şimdiye kadar bir kere bile demedim gel internete seni göriyim diye,
hem kendimdende pay biçerek söylüyorum, bana zorla birşey yaptırılmasını sevmiyorum,
zorla beni görücekse görmesinn,
bırak 1 hafta özlesinnnnn
seni görmek için koşa koşa çarşıya çıkar, o zaman anlar pesi netiii..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…