hahahahabizi anlatıyosun sanki, en son bende lisedeyken öyle yapıyodum galiba napıyosun niye konuşmuyosun niye mesaj atmıyosun kimle konuşuyosun diye ama bizi onlar böyle yaptılarrr
Aynenn bizi onlar yaptı böyle.Bugunde dünün soguklugu vardı tabii telefonu efendim diye actım.Neden efendim diye açtın telefonu oluyor ozamanda.Alıştı tabii arım balım peteğime
kızçeler merhabalar ben 349.dönem yareniyim yani sizin erlerinizi serbest bırakacak torun:))....aranızda askeri usta birliği K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 55'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
DADAŞKÖYÜ ERZURUM olan var mı???..sınıfıda bakımcı.......varsa nasıl biyerdir olaylı mı falan..soğuk olduğğunu biliyorm((...bide telefon falan olayı nasıldır çeker mi hat?haftasonları msn den görşme falan yapılır mı nedir ne değildiiir?...yardımcı olursanız çoook mutlu olurummm
Canım bizim grupta Erzurum yok.Soguk olması kacınılmaz.
Telefon olayı ise benim sevdiğim Bingölün Erzuruma sınır ilçesinde orda 3g bile cekıyor.
Bizimkilerin çarşısı yok ama senin askerin Erzurumda cıkar.O zaman görüşürsünüz tabi neden olmasın .Bizimkiler gibi tripten tribe girmezse gorusursunuz tabii:))
öööff aman bunların tribide hiç çekilmez yaa:))..neyse çok özledim artık neyi varsa çekiceez..bi görem sarılamda koklayamdaaa..zar zor görüşüoz zaten şimdi..ustada inş rahat eder telefn falan sokabiliir...saol canm cvp içinn
Canim nişanlım erzurum palandökende askerrlik yapiyor erzurum cok guzel biryer askerleri cok seviyorlar ,dogudaki tek teror olmayan il,ama aşırı soğuk carsisi da cok guzel
Kızlar bn yatıyorum.Çok uykum geldii.
Bugun ıyı kulaklarını cınlattık bızımkılerın.Yarın kesiin askım bebeegım kuzum deriz ama.Kesinn
İyi geceler .Opuyorum heppiniziii
dün akşam ne güzel yazmışım yarın aşkımın yüzünü görcem diye ama bu saat oldu hala göremedim çünkü benimle konuşacağına pes oynamaya gitti yine. sizce de nişanlımın önceliklerinde bi sorun mu var yoksa ben mi abartıyorum herşeyi durduk yere kendimi üzüyorum? yok askere gittiğinden beri anlayamıyorum ben bu çocuğu Allah sonumuzu hayır etsin
Sen abartımıyorsun bence canım, kim olsa sinirlenir.
Bazen hatayı hadı kendımde arayayım dıyorum.
Bız fazla yogunlasıyoruz onlara.Bence sorun bu.Erkekler rahat.
Sabah ılk uyanırız aklımıza ılk onlar gelir.
Nobet tutar gece.Yalnız kalmasın dıye dusunursun uykusuz kalırsın.
Carsıya cıkıcak diye ondan daha cok heyecan yaparsın husrana ugrarsın.
Ondan hep haber almak ıstersın sureklı mesajlasmak ıstersın.
Ama karşılığa bak.
Nasıl iş bu ?
kızçeler merhabalar ben 349.dönem yareniyim yani sizin erlerinizi serbest bırakacak torun:))....aranızda askeri usta birliği K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 55'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
DADAŞKÖYÜ ERZURUM olan var mı???..sınıfıda bakımcı.......varsa nasıl biyerdir olaylı mı falan..soğuk olduğğunu biliyorm((...bide telefon falan olayı nasıldır çeker mi hat?haftasonları msn den görşme falan yapılır mı nedir ne değildiiir?...yardımcı olursanız çoook mutlu olurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?