347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canimin olduğu yer küçük bi yer olunca 10da açılıyormus cafe... gözünaydın canım

Sorma bende sabah sabah trip attım. Beni 8.30 da aradı 10 Dk ya nete gelicem diye 30 dk bekledim yok bende çevrimdışı yazdım sen benle dalga mı geçiyorsun 10 dk diyorsun gelmiyorsun diye sonra gelmiş diyo internet cafeler kapalıydı açılmasını bekledim Çok fenayımmm.

nete gitti camerası çalışan tek pc yok... offf offf ne biçim köhne bi yerde canım yaaa... başka bi net cafeye gidecek orası daha da geç açılıyormuş görmeden konuşuyoruz şu an o da bişeydir ne yapalım

Gunaydınlar.
En guzel pazarı sizler yaşıyorsunuz.Doya doya bakın oh misss.
Keşke bir kerecik görsem kamerada bende

onu bende çok düşündüm canım bi defa üniversitede okurken bi oynamaya gitti 5 saat haber yok arıyorum açmıyo mesaja cevap yok bunları yaşayarak çok üzerine düşmemeyi öğrendim çünkü hep üzülen benim gerçekten çok rahatlar ama dediğin gibi sorun bizde

hepsimi aynı bunların ya benide çağırıyo eşim bi taraftan oyun oynuyo bi fırça attım kızdım sonra bana döndü hemen

Gördüm gitti, sinemaya gidiyor.

Bu erkekler ne kadar meraksız ya 2 tane arkadaşı askerdeyken kaç yıllık kız arkadaşından ayrılmış kız kaç kere gelmişti çocuğu görmeye. Neden ayrılmışlar diyorum bilmiyor. Biz olsak herşeyi sorar soruştururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…