Gördüm gitti, sinemaya gidiyor.
Bu erkekler ne kadar meraksız ya 2 tane arkadaşı askerdeyken kaç yıllık kız arkadaşından ayrılmış kız kaç kere gelmişti çocuğu görmeye. Neden ayrılmışlar diyorum bilmiyor. Biz olsak herşeyi sorar soruştururuz
Geçmiş olsun :-(günaydın fıstıklarr
aaskerler yarenleriyle düzeltmişler arayı hadi bakalım Allah bi daha bozmasın ağzınızın tadını , maşAllahh
sabah sevgilim aradı , çook hasttaa , dün saçını yıkayıp çıkmış çarşıya , bugün yatak döşek yatıyo , oooff ooffff
Hümeyraa benim eşimde çok zayıfladı canım , 85-86 kilo ile gitti şuan 80 kilo , gelince telafi ederis sıkıntı olmazz
hiç ziyaretine gittin mi peki canm?..neyle gittin gittiysende?
Ama zayıflamış iyice
Bizimde aramız bozuk.
Dün kuzenini aramış bizimki güzel güzel konuşmuş. Kuzen demiş ki düğüne gelmeyecek, arkadaşlığımızı kesmem içinde Tripliii bana zaman vermişti ben verdiğim sözün arkasında duracağım zamanla çıkaracağım hayatımdan, bende sizi üzmek istemem, siz nasıl istiyorsanız öyle olacak demiş. Bunun üzerine de bizimki yumuşamış. Madem S... gelmiyor Tripliii ile annesi gelecek düğüne demiş.
Ben bunu bir duydum çıldırdım.
Ben değil miyim sana 1 haftadır hiç bir şekilde o düğüne gitmeyeceğimi söyleyen sen benim adıma nasıl karar verebilirsin. Kaldı ki bu kadar şeyden sonra beni o kadar üzmüşler bundan sonra doğruyu yapsalar kaç yazar senin hesap sorman gereken şey beni bunca zaman üzmeleri değil mi dedim. Yanımda olan, gerekeni söyleyen tek bir kişi var o da baban dedim.
Sinirlendi kapattık telefonu saatlerce mesaj atmadım. O atmış sinirleri helak olmuş efendim orda o söylemesi gerekeni söylemişmiş. Konuşmucam, çok kırıldım. Şafak mafakta saymayacağım artık. Beter olsun. Siz benim nişanlımı gelecek gelmeyecek muhabbettiyle nasıl üzersiniz, bu saatten sonra gelmeyecek desen ne olur benim nişanlım bunca zaman üzülmüş diyeceği yerde, ben hayatımdan çıkarıp atalı yıllar olmuş, senin hala o kızla işin ne diyeceği yerde... Eğer ki gelmeyecek deyip sonradan gelirse Tripliii bizim aileden biri, o kalkarsa annemler de kalkar düşün sen artık ne kadar hoş olur demiş. Gidecekmişim gibi konuşmuş ya gel de delirme.
günaydın fıstıklarr
aaskerler yarenleriyle düzeltmişler arayı hadi bakalım Allah bi daha bozmasın ağzınızın tadını , maşAllahh
sabah sevgilim aradı , çook hasttaa , dün saçını yıkayıp çıkmış çarşıya , bugün yatak döşek yatıyo , oooff ooffff
Hümeyraa benim eşimde çok zayıfladı canım , 85-86 kilo ile gitti şuan 80 kilo , gelince telafi ederis sıkıntı olmazz
hayırlı uğurlu olsun canım... bende disardayim bardak falan aldım günlükgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.hepiniz bol bol görüşün bugun moral depolayın bakemmm
bende kuzenimin nişanına gideceğim simdi aksama görüşürüzzz:2:
Nişanlın hemen yelkenleri indirmiş kuzenı oyle dedi diye.Ama sen bir haftadan beri kendi çizginde gidiyordun kararlılıkla ki dogru olanı yapıyordun.Nişanlın sana sormadan keske oyle bısey demeseymiş senin yerine karar vermiş gibi olmuş.Amaannn olsun bitsin şu düğün kurtulun vallahi.
Topiğimize bir nazarlık şart oldu.Korkuyorum nazardan :18:
Evet şart.Bir asalağın düğünü yüzünden tartışıyoruz ya bir taraf mutlu olcak diye diğer tarafı mutsuz etmeleri hak reva mı? Başlayacağım düğünlerine.
Canım günaydın,3 kere ziyaretine gittim ,uçakla erzurum havaalanına gidiyordum ordan anlaşmalı taksicimiz vardı çok uyguna palandökene götürüyordu
Kızlar deli manyak spor yaptım.
Taebo degılde oburu.
İnanılmazzz terletıyo ve haraket ettırıyo.
Sevdım bootcamp'ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?