347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canımm önceden alırsan bileti 3-4 hfta önceden cok uygun olabiliyor ama oraya giden havayollari,sunexpress,thy,anadolu jet,onur air.bazen sabah erken saatlerde cok uyguna yakalayabiliyorsun cok erken oluyor ama olsun,anadolu jet ve onur air uygun oluyor,toplam 1.5 saatte gidiyor,korkulcak birsey yok cidden cok rahat karayolunda gibi gidiyorsun,ucaktaki insanlarin rahatligini gorunce sende rahatliyorsun,ben dergi okurdum uyurdum bi bakmisim pilot inise geciyoruz diyor:)otobusle hic cekilmez ve tehlikeli o yollar sakın dusunme derim,otobus en az 17 saat merkezine,baska illerine daha da uzun suruyor 20 saatte çat bolgesine gidildigini duymustum.fiyatlar valla gidis donus,taksi yeme icme derken 250 civari tutabilir tabi gunubirlik gideceksen,cok ucus olmadigi icin fiyatlar cok yuksek, bir sitelerine gir bak derim erzuruma inince askerinin oldugu yere gitmek icin de taksi veya otobus kullanacaksin onu da dusun,eger kalabilme ihtimalin varsa onlari da arastir ama 300 u bulabilir o zaman,anlasmali taksici var tanidigim istersen numarasini da verebilirim canim

ayyy canm çooook saol Allah razı olsunn.....ben gidince erzurum merkezde bi ark var onda kalmayı düşünüyorumm.valla dediğin gibi o yollar zorrr çetinnn..bi bakayım bakalım..tekrar teşekkür ederim...öpücükleeeerr:)))

Kahvem ve çikolatam yalnızlığımın tanıkları

Annem beni bugün uyardı kendine bakmıyorsun işe komşu gezmesine gidiyormuş gibi gidiyorsun dedi. Kendimi saldım, saçlarım uzun hergün toplayıp gidiyorum işe, eşime bugün sordum saçımı kestireyim diye kestirme dedi. Adam uzun saç seviyor ben uzun saça bakamıyorum. Kalıcı fön yaptırıyım dedim inernetten araştırdım 307 dolar yazıyor o kadar para verilir mi ya? Birde 3 ay kalıcıymış.

tripliii canımm hiç üzülmene değmezz sen sonuna kadar haklısın hayatım. erkekler bizim gibi ince düşünemiyor. ee bi de psikolojisinide düşünürsen kuzeni iki güzel laf ettiyse ondan öyle demiştr.
sen sakın ha üzme kendinii

Tam işime yarıyacak birşey buldum. Aşağıdaki küpelikmiş ben küpelerimi kaybediyorum genelde evde tam benlik.

triplii üzülme canımm , aahh aahh 5 kuruş etmeyen adamlar yüzünden sevdiceklerimizle papaz oluyoruz yaa , sen takma kuzum , herşey düzelir inşAllahh

ben ilişklerde şunu görüyorum , hep idare edenler kızlar oluyor , erkeğin 7 sülelesinin kahrını çeken , sindiren hep bizler oluyoruz , mevzu bizlerin aileleri akrabaları olunca aynı şeyi göremiyoruz sanırımm :26::26:

Chickpeas Al benden de o kadar.

Müge'm boşverdim zaten. Kuzenini kıramıyor ama beni kırdı. Hiç arayıp sormayacağım zaten o da hiç mesaj atmadı bugün, atmasında istemiyorum.

Stanki normalde kancaevin onlar ama trendyol, markafoni, vipdükkan gibi sitelerde indirimli satılıyor bende bir bakayım.

Vipdükkandan aldığım pamuk saten nevresim takımım gelecek bu hafta bende onu sabırsızlıkla bekliyorum.

ya kızlar ömrümden 5 sene gitti ya sanki zaman durdu bitseydi şu askerlik bitseydi şu aralık ayı bunalıma girdim ya asker haberlerini gördünüz mü

Yarın çarşı günü oley
Sabah 10 da konuşmaya başlarız öğleden sonra pes oynamaya gönderirim onu

En büyük kuzenime.geldim.bugün 35 yaşında oluyor ablamiz bizim hepimizin pasta aldık falan ama.pastada yemeyeceğim yarın tartı günü kızlarrr herkes aç karnına tartilip yazıyorrrr

Kızlar deli manyak spor yaptım.
Taebo degılde oburu.
İnanılmazzz terletıyo ve haraket ettırıyo.
Sevdım bootcamp'ı.

canımmm ben ona max 20 dk dayanabiliyorum ya 20 dk sonra yere atıyorum kendimi

kızlar bende alışverişe çıktım bugün önce bernardoya gittim ama içime sinen hiçbişey bulamadım o yüzden vazgeçtim bişey almaktan.
sonra gittim sevil parfümeriye bütün ürünlerde yüzde 25 indirim var, bide çok güzel yeniyıl setleri var parfümlerin. bende set alcaktım ama setin içindeki ürünleri beğenmeyince normal bi parfüm bide roll on aldım sevdiceğime askerlik bitirme hediyesi (mezuniyet hediyesi gibi oldu) kendime de waterproof bi göz kalemi aldım.
sonra ordan watsons a gittim herşeyde çok güzel indirimler var ben diadermine in makyaj temizleme mendillerini, peeling ini ve toniğini aldım. azıcık kendime bakmaya başlasam hiç fena olmıcak diye düşündüm son zamanlarda iyice koyvermiştim kendimi. sonuç olarak baya güzellik temalı bi pazar oldu benim için

ya kızlar ömrümden 5 sene gitti ya sanki zaman durdu bitseydi şu askerlik bitseydi şu aralık ayı bunalıma girdim ya asker haberlerini gördünüz mü

Offf off bugün alışverişe gittim herkes el ele kol kola çok canım sıkıldı. Bugün camdan görüyorum varya karşımda sarılamıyorum, dokunamıyorum ( diğerlerini saymıyım:26:) Gün azaldıkça geçmeyecek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…