mrb bebğm...peki hangi havayoluyla gidiyoduun..açıkcası ben uçaktan çok korkuyorum yükseklik korkum var nası bincemide bilmiyommm.erzurumada kaç saat yol otobüslede çekilmez yolda falan kalırım aileminde haberi yok ondan gizli gitceem iyce sıçarııım:S.....ne kadardı ücreti uçağın?.
Canımm önceden alırsan bileti 3-4 hfta önceden cok uygun olabiliyor ama oraya giden havayollari,sunexpress,thy,anadolu jet,onur air.bazen sabah erken saatlerde cok uyguna yakalayabiliyorsun cok erken oluyor ama olsun,anadolu jet ve onur air uygun oluyor,toplam 1.5 saatte gidiyor,korkulcak birsey yok cidden cok rahat karayolunda gibi gidiyorsun,ucaktaki insanlarin rahatligini gorunce sende rahatliyorsun,ben dergi okurdum uyurdum bi bakmisim pilot inise geciyoruz diyor:)otobusle hic cekilmez ve tehlikeli o yollar sakın dusunme derim,otobus en az 17 saat merkezine,baska illerine daha da uzun suruyor 20 saatte çat bolgesine gidildigini duymustum.fiyatlar valla gidis donus,taksi yeme icme derken 250 civari tutabilir tabi gunubirlik gideceksen,cok ucus olmadigi icin fiyatlar cok yuksek, bir sitelerine gir bak derim erzuruma inince askerinin oldugu yere gitmek icin de taksi veya otobus kullanacaksin onu da dusun,eger kalabilme ihtimalin varsa onlari da arastir ama 300 u bulabilir o zaman,anlasmali taksici var tanidigim istersen numarasini da verebilirim canim
Kızlar deli manyak spor yaptım.
Taebo degılde oburu.
İnanılmazzz terletıyo ve haraket ettırıyo.
Sevdım bootcamp'ı.
ya kızlar ömrümden 5 sene gitti ya sanki zaman durdu bitseydi şu askerlik bitseydi şu aralık ayı bunalıma girdim ya asker haberlerini gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?