347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Eşiminde ailesinde bi o beşiktaşlı, benim ailemde de bir ben beşiktaşlıyım. Eşimin abisi fanatik gs'li normalde beni kıramaz, bir dediğimi iki etmez. Bir gün gs-beşiktaş maçından sonra yorum yaptım insanların kalbini tek kırabileceğim konu gs dedi. Dünde eve digitürk almış Gs-bjk derbisinde gel dedi izleyelim. Dedim ya sen katil olursun ya ben

benim askerim maçı izleyemedi kapandı heryer bir asker kendini asmış uzun dönem herhalde aşkım normal böyle biryerde herşey anormal olunca böle oluyor dedi allahım yarabbiç güç ver şu Ankaradan çıkalım yiterrrr

chelzy cidden sizinki çok kötü canım yaa takım konsunda fb gs bir nebze bursa beşiktaş kimi köşe yazarlarına göre dost gibi görünen düşmanlar yani ciddi ciddi beşiktaşla ayrı sorunları var gs le bile bu kadar yok bursanının taraftarı deli oluyor yaaaa taraftar belgeselini izlemiştim amigolarını felan

kızlar bu arada ben bir ortaokul ve lisede futbol ve f1 analistydim yıllara göre oranlar futbolcu yaşları dünya kupası performanslarını arşivlemiştim premier lig ve la liga favorimdir yabancıları kardeşimle markaj altına alırdım ve iyi bir futbol bilgim vardır yani şampiyonalr ligi maçları özellikle

ama son 5 senedir benim aşkım bana giz herşeyi bilme futboldan çek kendini senle tartışmak istemiyorum benden daha deli oluyorsun seyrederken dedi bende kız gibi taklıyorum aaaaaa o ne öleee diyorum :)))))yoksa kendimi kaybediyordum

yıl 2008 oturduk evinde arkadaşalrıyla iddaya girdik gs şampiyon olursa o gs li fb olursa ben fb li olucaktık son anda ben caydım keşke caymasaydm o şimdi gs formasıyla 20 45 te salınıyor olacağdı :)))

ben takım tutmuyodum ama aşkımdaki fenerbahçeye aşık oldum ben benim için aşkım fenerbahçe demek, fenerbahçe de aşk demek. onunla maçlara gitmek paha biçilemezzz yensek de yenilsek de..

selam kızlarrr

bende hemen konuya dalayım bizde her ikimizde fenerli olduğumuzdan sorun cıkmıyor aramızda.az maca gitmedik birlikte yağmurda soğukta
suan nöbette olduğundan izleyemiyordur sevdiceğim ama eğer yenilirde bunu sabah öğrenirse vayyki ne vayyyyyy

aşkım aradı yahu fb ye geçmemi fb kaldıramadı bak üzülüyorum yeniliyonuz en iyisi ben eskiye döneyim alışığım yenilemlere dedim yok yok fb sana alışıcaktır bağrına basacaktır forma alırıs sana giyinrsin ohhh ohhh demezmi bayılajammm :)))

bizim sülalede tek ben gs liyim bide annem herkes fanatik fb kardeşimde yani gs şampiyonluğu bile kardeşim üzülmesin die kutlanamıyor şu evde annem yinede bana nevresim takımı almıştı canım annem beni kararlarım yüzüdnen eleştirmedi ki biz aile apartmanındayız dayılarım herkes fb li ben onalrın gözüne çok batıyorum ne yazıkki

Yaa çok kararsızım sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz saçınızı uzun beğendiğini kestirmemenizi istese kestirir misiniz saçınızı? Saçımı gidip şu önü uzun arkası kısa modelden kestirmek istiyorum. Ama eşim istemiyor

aynen bende internette görüştüğümde çok çaresiz hissediyorum kendimi ağlamak geliyor sürekli içimden zaten çift görmek istemiyorum valla son günler geçmek bilmiyor regl olacağım olsam da rahatlasam bir belki ondan bunalıma giriyorum

valla canım benim saçlarımın da önü uzun arkası kısa ama nişanlım karışmaz öyle şeylere, o istemese bende sadece kırıklarını aldırır kestirmezdim.

benimkide maç izliyo şimdi sinirden kudurmuşturrr

ben kestirmezdim ya hele ki asker gelince istediği beğendiği gibi görsün beni:)ama yanımda olsa ben çok istiyorsam kestirmek için ikna eder kestirirdim.

şimdiye kadar hiç karısmadı canım ama sanırım ben kendi fikrimi uygulardım.

gizim üzme kendini bak senin de söylediğin gibi şükretmemiz gereken çok şey var sağlıklıyız sevdiklerimiz sağlıklı çok şükür ve yaşın genç zamanla herşey olur yeter ki sağlık olsun bu arada bende aynı senin gibiyim eşimle her akşam film izleyelim diyoruz daha yarım saat olmadan uyuyorum hiç dayanamıyorum uykuya ve yolculuğa çıktığım ilk yarım saatten itibaren uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…