Tebriklerrr.Takımda nokta atış yapmışsınız ıkınızde.
Bizde durumlar fenaa.
Ben fanatik Beşiktaşlıyım.O ölümüne Bursalı.
Futbolla haşır neşir olan bilir Beşiktaş-Bursa nın düşmanlıgını.
Abisiyle face te konustugumuzda konu maca gelmişti.O hafta bursayla macımız vardı.8taş deyip deyip durdu.
Ben sınırden kudurduummama agzımı acıp bısey dıyemedım yaa laaa
benim sevgilimde şu anda maçı izliyor malesef fenerbahçeli kendisi
ben fanatik beşiktaşlıyım:)
Offf off bugün alışverişe gittim herkes el ele kol kola çok canım sıkıldı. Bugün camdan görüyorum varya karşımda sarılamıyorum, dokunamıyorum ( diğerlerini saymıyım:26:) Gün azaldıkça geçmeyecek galiba.
Yaa çok kararsızım sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz saçınızı uzun beğendiğini kestirmemenizi istese kestirir misiniz saçınızı? Saçımı gidip şu önü uzun arkası kısa modelden kestirmek istiyorum. Ama eşim istemiyor
Yaa çok kararsızım sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz saçınızı uzun beğendiğini kestirmemenizi istese kestirir misiniz saçınızı? Saçımı gidip şu önü uzun arkası kısa modelden kestirmek istiyorum. Ama eşim istemiyor
desene suan sinirden catlıyordur :)
muhtemelen öyledir canımbir de maçtan önce sordu bana sence ne olur diye berabere ya da gs dedim inanmadı bana
evet kızlar herşeyin hayırlısı ben böyle şeye neden ağladım ki ağlamamam lazım güçlüyümdür ama umudum kırıldı neyseki sapasağlam yaşıyorum mutluyum sevdiğimi üzdüm ona üzülüyorum onu üzdüm die de ağladım dün ona surat yaptım msn de sırf sınav stresimden yazık günah çocuk beni çekti özür diledim ondan benim onu sevmediğimi düşünmüş kıyamam onu üzdüm daha ötesi oyk bide o adam asker stres altında ama doğruyu gördüm
kızlar bende otobüs yolculuklarında uyuyorum :) benimkide tam tersim döner döner durur zonguldaktan balıkesire gitmiştik bir sefer o kadar saat yatttım benmki gözünü biran olsun kırpmamıştı ben uykuyu çok severim 12 oldumu başlar bende uyku, kaç kez ünide benimkiyle anlaşıp gece yarılarına kadar film izlicez diyordum ben uyuyordum :) benim imkanı yok gece ayakta tutamaz ben direk uykucu giz
ahaa desene simdi sucluda sensinsen dedin diye yenildi derse şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?