347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen bende canım hele o facebook yok mu yok ordayım surdayıım sevgılılı fotolar ayy herkes mutlu bıldıgın kıskanıyorum uyuz oluorum sevgılım bı gelsın heryerde check in yapıp foto koymazsam:)gelsınler artık ama cok sıkıldım ben artık beklemeken

kızlar herkese iyi akşamlar benim için zor gündü şu saate şirkette olup maç izlerken sonuç açıklamasını beklicektim ama içimdeki his eve gelmemi söledi sınav geçen yılki sınavlara göre çok kolaydı ama herkese kendi yaptığı işin soruları zor geldi öyle kötü koydu ki bu koskoca kurumda 6 kişi uzman yardımcılığı mülakatlarına hak kazandı 170 kişi girdi bide

neyse biraz ağladım eve gelince aşkımda çok üzüldü en son ankaraya 17 kasımda gititğimde ağlamştm aşkım diyor ben gelincde böle hıçkırak ağlarsın her ay ağlıyorsun saatlerce ağlıyorm 1 ay boyunca ağlamıyorum daha ama iyikide ağlamışım çok rahatladım şimdi çok sevdiğim arkadaşm söledi sonucu üzülmedim biliyordum için huzurluyum eski giz olabilirim hırslarmın kölesi olmamam gerekiyor milyarlar onların olsun istemiyorum ben gencim aldığım maaş bana yetiyor ki :) şükredicem rabbim benim zamanım geldiğimde hakkımı verecektir
onun yokluğunda bile böyle kötü ağlamadım belkide üzülmüştür kıyamam yaaa hatalıyım ona yansıttım askerde ama hep destek oluyor çok kızıyorum kendime pozitif bir insanımdır ama gerizekalı bir sınav beni mahfetmeye yettti

ben bugün böle çok ağladım yaa şimdi Allahıma şükrediyorum abuk subuk şeylere ağlıyorum çaresi olmayan dert vermedin bana rabbim diyorum içim rahatlıyor Allah herkese zamanı gelince birşeyleri veriyor ben daha yolun başındaydım biraz büyümem gerek

ayyy iç döküş yaptım resmen ama rahatladım kızlar cidden

umarım herkes iyidir hümeyra 1 kiloya yakın vermişimdir belkide daha fazla stresten hasta oldum ve pekte bişi yiyemedm meyve yemessem cddi kötü olucam

tripli canım kancaevden çok çeyiz aldım bu cicileride biliyorum bakalım

şimdiki hedefimde seyahat ütüsü var morhipo 20 tl çek vermişti kenwood marka alacam seyahat ütümü malum biz deli gibi gezeriz diyoruz ütü şart

eve geldim mamalar yaptım öyle rahatladım ki hem ağlamak hemde yemek yapmak üstelik çok tembelimdir ama yapıncada yapıyormuşum kendimi becerisz sanırdım

merci canım annem bernardoyu beğenemiyor ona göre kalite kütahya ve güral porselen olacak bende annemi bernardoya götürmek istiyorum aldıklarını güle güle kullan canım

aynen öyle canım ya zaman sabitlendi geçmiyo sanki artık elele gezen sevgililere tahammül edemiyorum hiçççç

Otobüsde bir yere giderken yan yana oturmayı bile özledim. Normalde o yolculak yaparken çok konuşmayı sevmez, bende kızarım niye konuşmuyorsun diye. Konuşmasada olur yan yana olmak yeterrrrrrrrrr

Otobüsde bir yere giderken yan yana oturmayı bile özledim. Normalde o yolculak yaparken çok konuşmayı sevmez, bende kızarım niye konuşmuyorsun diye. Konuşmasada olur yan yana olmak yeterrrrrrrrrr

evet ya benimki de hep uyur otobüste sinir eder beni ama yanımda olsa da uyusa keşkeeeee

herşeyin hayırlısı canım benim hayatta hiçbişey için kendini üzmene değmez özellikle de böyle fani şeyler için. daha çok gençsin önünde o sınavların çok daha zorunu kazanabileceğin kocamannn bir ömür var çok şükür sağlıklısın çalışır herşeyi başarırsın sil gözyaşlarını kendini de sevdiğini de üzme

Bazen evet canım şükretmiyoruz halimize.. bende işim yok diye ağlayıp duruyorum bu yüzden canımdan fırça yedim nasip dedi ne zaman olursa o zaman girersin üzme lütfen sıkma canını diye

Şimdi sabah o camda görüştükten sonra sinemaya gitti, bende alışverişe gittim o askeriyeye girdikten sonra aradı beni sinema optimum alışveriş merkezinin içinde. Ya diyo alışveriş merkezinde herkes eşine sevgilisine sarılmış yürüyor birlikte yemek yiyorlar alışveriş yapıyorlar tahammül edemedim dedi. Hadi ya dedim bende aynı duyguları yaşadım

evet kızlar herşeyin hayırlısı ben böyle şeye neden ağladım ki ağlamamam lazım güçlüyümdür ama umudum kırıldı neyseki sapasağlam yaşıyorum mutluyum sevdiğimi üzdüm ona üzülüyorum onu üzdüm die de ağladım dün ona surat yaptım msn de sırf sınav stresimden yazık günah çocuk beni çekti özür diledim ondan benim onu sevmediğimi düşünmüş kıyamam onu üzdüm daha ötesi oyk bide o adam asker stres altında ama doğruyu gördüm

kızlar bende otobüs yolculuklarında uyuyorum :) benimkide tam tersim döner döner durur zonguldaktan balıkesire gitmiştik bir sefer o kadar saat yatttım benmki gözünü biran olsun kırpmamıştı ben uykuyu çok severim 12 oldumu başlar bende uyku, kaç kez ünide benimkiyle anlaşıp gece yarılarına kadar film izlicez diyordum ben uyuyordum :) benim imkanı yok gece ayakta tutamaz ben direk uykucu giz

Benimki hiç demedi böyle bişey millete hiç bakmaz ben söyleyince de boşver canım bakmadan geç git biz gelince bunların acısını çıkartırız der

Canım, insanın hayatında herşey dört dörtlük olmuyor. İş konusunda bende şu an hakettiğim yerde olmadığımı düşünüyorum ama tesellim hep şu oluyor. İnsanlar hep bir konuda imtihan oluyor hastalıklarla, sevdikleriyle, ölümlerle, parasal durumlarla diyorumki Allah'ım benim imtihanımda bu olsun sadece. Yaşadığım şeyin imtihan olduğunu düşündükçede daha kolay kabulleniyorsun. Ve birgün sabrettiğimiz kadar mükafatlandırılacağımıza inanıyorum.

ben gs li şkım fb li ben fanatik gs den fb ye geçebilirim aşkım için çok istiyordu hep fenerli olmammı kıyamam üzülüyordur şimdi canım benim

ben gs li şkım fb li ben fanatik gs den fb ye geçebilirim aşkım için çok istiyordu hep fenerli olmammı kıyamam üzülüyordur şimdi canım benim

Benimki de çok istiyor da ben gs de doğdum valla geçemem :) Ben ona GSye gel demiyorum herkes istediğini tutsun.... onun canı sıkılmasın da fb yensin sorun değil

Benim çok şükür böyle bir derdim yok ikimizde beşiktaşlıyız. Tanıştığımızda ben fanatiklik derecesindeydim hiçbir maçı kaçırmazdım ama o o kadar takip etmezdi. Şimdi bende fazla takip etmiyorum. Ama evlenmeden önce evdeki herkes GS'li bir ben beşiktaşlıyım babamla maç yüzünden sürekli kavga ederdik

Tebriklerrr.Takımda nokta atış yapmışsınız ıkınızde.
Bizde durumlar fenaa.
Ben fanatik Beşiktaşlıyım.O ölümüne Bursalı.
Futbolla haşır neşir olan bilir Beşiktaş-Bursa nın düşmanlıgını.
Abisiyle face te konustugumuzda konu maca gelmişti.O hafta bursayla macımız vardı.8taş deyip deyip durdu.
Ben sınırden kudurduumm ama agzımı acıp bısey dıyemedım yaa laaa

Bizde dersane zamanlarında FB- GS yüzünden hep kavga ederdik... hattta bizim bi türkçe hocası vardı... hani böyle eylem yapanlar olur ya caddede bizim dersanede ana cadde üzerindeydi hümeyra bak eylem yapanların hepsi kırmızılı sarılı bayrak taşıyor hiç gördün mü lacivert bayraklı eylem.... ay tüm sınıf kopmuştuk.. tabi gs li ben biraz bozuldum... hatta canımı ben sadece arkadaşımken "Fenerli" diye kaydetmiştim o kadar çekişme oluyordu ki aramızda valla Onlar aklıma geldi.. o zaman belliydi demek birbirimizi çekeceğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…