dimi suçta bana kalır şimdi demeseydim keşke
Evliliğimizin ilk yılında ölmeden önce yapmak istediklerimiz diye bir liste oluşturmuştuk. O listede birlikte Sezen Aksu konserine gitmek de vardı. Sezem Aksu şubatta bostancıya geliyor konser vermeye. Allah'ım o günleri gösterirse döndüğündeki ilk planımızı bugün yaptık, Sezen Aksu konserine gidiyoruzŞafağın 30'larda olması bambaşka birşeymiş.
Evliliğimizin ilk yılında ölmeden önce yapmak istediklerimiz diye bir liste oluşturmuştuk. O listede birlikte Sezen Aksu konserine gitmek de vardı. Sezem Aksu şubatta bostancıya geliyor konser vermeye. Allah'ım o günleri gösterirse döndüğündeki ilk planımızı bugün yaptık, Sezen Aksu konserine gidiyoruzŞafağın 30'larda olması bambaşka birşeymiş.
Bende bunu istiyorum aynen bakalım ankaraya ne zaman gelecek
Soruna hemen yanıt veriyorum canım,
February 02, 2013 21:00
Congresium Ankara,
inş gidersiniz de listeden biri silinir canım.bizimde öyle bir listemiz varlisteden birseyler silmek cok zevkli oluyor.bizimde listede konser olarak ajda pekkan vardı onu silmiştik ama hala listre kabarık
diğer konser şebnem ferahTüm şarkılarını neredeyse ezbere biliyoruz, bağıra bağıra eşlik etmek istiyoruz
Oleeeeyyyyyy Galatasaray
O zaman gitmek şart oldu
ayyy bende o konsere bilet almayı düşünüyorum biz en son 2 yaz önce harbiyede dinledik sezeni ama bidaha olsa bidaha gidilir yani , bilet alıp süpriz mi yapsamm ?
benimki aradı az önce tam sinir küpü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?