347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evliliğimizin ilk yılında ölmeden önce yapmak istediklerimiz diye bir liste oluşturmuştuk. O listede birlikte Sezen Aksu konserine gitmek de vardı. Sezem Aksu şubatta bostancıya geliyor konser vermeye. Allah'ım o günleri gösterirse döndüğündeki ilk planımızı bugün yaptık, Sezen Aksu konserine gidiyoruz Şafağın 30'larda olması bambaşka birşeymiş.

Bende bunu istiyorum aynen bakalım ankaraya ne zaman gelecek

ne güzel bir listeymiş o tuttum :) gerçekleştirmesi zevkli olacaktır.

inş gidersiniz de listeden biri silinir canım.bizimde öyle bir listemiz var listeden birseyler silmek cok zevkli oluyor.bizimde listede konser olarak ajda pekkan vardı onu silmiştik ama hala listre kabarık

inş gidersiniz de listeden biri silinir canım.bizimde öyle bir listemiz var listeden birseyler silmek cok zevkli oluyor.bizimde listede konser olarak ajda pekkan vardı onu silmiştik ama hala listre kabarık

Diğer konser Şebnem Ferah Tüm şarkılarını neredeyse ezbere biliyoruz, bağıra bağıra eşlik etmek istiyoruz

diğer konser şebnem ferah Tüm şarkılarını neredeyse ezbere biliyoruz, bağıra bağıra eşlik etmek istiyoruz

hadi bakalımm insallah.gercekten zevkli oluyor sevdiceğinle konsere gidip beraber sarkılar söylemekk .ahhhhh cok özledim o gÜnleri yaa gelseler artık

Son düzenleme:
Sevgilim de maç bittiği gibi aradı çok sevindik ikimizde bi an herşeyi unuttum maç izlerken sanki sivildeymişim gibi oldu dedi
Sabahta çarşısı var oley be oley

szn80 burdamısın cnm? baktımda şimdi askerin ustabirliği ankara çankaya olmuş.ben de 349.dönem yareniyim.bilgi almak isterim?

ayyy bende o konsere bilet almayı düşünüyorum biz en son 2 yaz önce harbiyede dinledik sezeni ama bidaha olsa bidaha gidilir yani , bilet alıp süpriz mi yapsamm ?

benimki aradı az önce tam sinir küpü

ayyy bende o konsere bilet almayı düşünüyorum biz en son 2 yaz önce harbiyede dinledik sezeni ama bidaha olsa bidaha gidilir yani , bilet alıp süpriz mi yapsamm ?

benimki aradı az önce tam sinir küpü

Yap yap yap Ben son albümünü çok beğenmedim, inşallah geçmiş ağırlıklı söyler

Son düzenleme:
inanmıyore sezen şubatta bostancıyamı geliyor hemen bilet alıp aşkımla gidceğim oleyyy be koca yaz üzüntülü geçti artık aşkla sezene gidicez varmı ötesi bizde hiç sezeni canlı dinleyemedik şu anda içim içime sığmıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…