Yaa çok kararsızım sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz saçınızı uzun beğendiğini kestirmemenizi istese kestirir misiniz saçınızı? Saçımı gidip şu önü uzun arkası kısa modelden kestirmek istiyorum. Ama eşim istemiyor
Yap yap yapBen son albümünü çok beğenmedim, inşallah geçmiş ağırlıklı söyler
Benimki de tam tersi saçım uzun sevgilim kısa istiyor ama daha sen tadını çıkar kullancak olan sensin istediğin zaman kestir diyor.
Victoria modeli mi neydi o ondan mı istiyorsun
kardeşcağzım tahrik ediyor beni kendisi fb li whatsuptan yazdı yazdı en son ben fb li oldm oğlum dedim yemedi yazdıda yazdı deliii sonra oğlum cidden diyorm dedim oda helal be enişteye senelerdr hatrımızı dinlemedin ona gelince hemen dinle aferin dedi
bende bugün bir kızı fb li yaptım dedii
ben böleyimbu çocuğu dizimizin dibinde özele göndericektik baba sözü dinelemdm devlette okusun dedim taaa aydına gitti şimdide serseri mayın gibi tek kızda yok kızlar varrr bide duygusal bir anguttur kendisi ama nedense serseri oldu
ayyy ama şu anda görkü dinlemeyip sezen konserine yoğunlaşıcam havalara uçuyorum cidden mutlandım bostancıya geliyor yehuuu
kendime not çocuğun otursun istanbulda kazansın kazanamıyorsa aç kalmak pahasına özele gönder okusun dizinin dibinde yoksa zaptedemessin yeni dünyada
szn80 burdamısın cnm? baktımda şimdi askerin ustabirliği ankara çankaya olmuş.ben de 349.dönem yareniyim.bilgi almak isterim?
İlk mesaj da tersledi beni
Evliliğimizin ilk yılında ölmeden önce yapmak istediklerimiz diye bir liste oluşturmuştuk. O listede birlikte Sezen Aksu konserine gitmek de vardı. Sezem Aksu şubatta bostancıya geliyor konser vermeye. Allah'ım o günleri gösterirse döndüğündeki ilk planımızı bugün yaptık, Sezen Aksu konserine gidiyoruzŞafağın 30'larda olması bambaşka birşeymiş.
ya bende çok severim sezen aksuyu yakın olsak bizde gelirdik yaaaaa
Sen hangi ildeydin canım?
Hani reklamda diyor ya, Aşkım beşiktaş mı ben mi diye? Sonra çocuk beşiktaşı seçiyor. Aman diyim damarına basma. Sonra gider Fener maçına Fenerbahçem benim biricik sevgilim diye bağırır
Ayrı takımlarda olmakta zor yahu biz olsak anlayış gösteririz
maç yüzündendir canım takmaa
fenerin üzüntüsüdür o canım.yarın pişman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?