347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimki de tam tersi saçım uzun sevgilim kısa istiyor ama daha sen tadını çıkar kullancak olan sensin istediğin zaman kestir diyor.
Victoria modeli mi neydi o ondan mı istiyorsun

Eşimin abisi Gs yendi diye mutluluktan havalara uçmuştur şu an. Acaba bu mutluluk anından faydalanıp beni arabayla Adana'ya mı götür desem

Benimki de tam tersi saçım uzun sevgilim kısa istiyor ama daha sen tadını çıkar kullancak olan sensin istediğin zaman kestir diyor.
Victoria modeli mi neydi o ondan mı istiyorsun

Evet ondan istiyorum ama kestirme dediği içinde zıtlaşmak da istemiyorum, henüz karara varamadım bir gün eserse gider kestiririm

kardeşcağzım tahrik ediyor beni kendisi fb li whatsuptan yazdı yazdı en son ben fb li oldm oğlum dedim yemedi yazdıda yazdı deliii sonra oğlum cidden diyorm dedim oda helal be enişteye senelerdr hatrımızı dinlemedin ona gelince hemen dinle aferin dedi

bende bugün bir kızı fb li yaptım dedii

ben böleyim bu çocuğu dizimizin dibinde özele göndericektik baba sözü dinelemdm devlette okusun dedim taaa aydına gitti şimdide serseri mayın gibi tek kızda yok kızlar varrr bide duygusal bir anguttur kendisi ama nedense serseri oldu

ayyy ama şu anda görkü dinlemeyip sezen konserine yoğunlaşıcam havalara uçuyorum cidden mutlandım bostancıya geliyor yehuuu

kendime not çocuğun otursun istanbulda kazansın kazanamıyorsa aç kalmak pahasına özele gönder okusun dizinin dibinde yoksa zaptedemessin yeni dünyada

İlahi giz

Feysteki ilginç iletiler.

Şu an Galatasaraylılar Fenerlileri arıyor..ve Türkiye kapalı telefon rekoru kırılıyor...:))

Sizin sonunuz biziz. 2-1 Aralık.

Mayalıların kehaneti doğru çıktı 21 aralık fenerin sonu oldu

ya bende çok severim sezen aksuyu yakın olsak bizde gelirdik yaaaaa

Hani reklamda diyor ya, Aşkım beşiktaş mı ben mi diye? Sonra çocuk beşiktaşı seçiyor. Aman diyim damarına basma. Sonra gider Fener maçına Fenerbahçem benim biricik sevgilim diye bağırır

Ayrı takımlarda olmakta zor yahu biz olsak anlayış gösteririz

maç yüzündendir canım takmaa

fenerin üzüntüsüdür o canım.yarın pişman olur

Gs yenilse ben ona böyle yapmazdım ama neyse gitsin yalnız kalsın da aklı başına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…