347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben uyuyorum ancak uyuyunca geçer bunalım hali hepinizi öpüyorum iyi geceler uyuyup uyanalım uyuyup uyanalım sevdiklerimiz gelsinnnnnnnn artıkkk yaaaaaaaa

kızlar ben uyuyorum ancak uyuyunca geçer bunalım hali hepinizi öpüyorum iyi geceler uyuyup uyanalım uyuyup uyanalım sevdiklerimiz gelsinnnnnnnn artıkkk yaaaaaaaa

iyi geceler canım bikaç gün düşünmemeye çalış bunu o zaman daha çabuk geçiyo zaman görceksin

Benimki de çok istiyor da ben gs de doğdum valla geçemem :) Ben ona GSye gel demiyorum herkes istediğini tutsun.... onun canı sıkılmasın da fb yensin sorun değil

Oleeeeyyyyyy Galatasaray

Re re re Ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom :124::124::124::124::124::124:

ben geldim kızlarrr , oohh beee sevindirik oldum haaaa , içim ferahladı şu maç bitincee

benim sevgilimde bjk'li ben fanatik
GALATASARAYlıyım , üniversitede 2 yıl ULTRASLAN ÜNİ bayan başkanlığını yaptım , hatta bjkli kocişime CİMBOM forması giydirip Trabzona deplasmana götürmüştüüümm

OLLLEEEEYYYY OLLLLEEEYYY OOLLLEEYYYY ŞAMPİİYYOONNN CİMBOMBOOOMMMM

Son düzenleme:
benim anam çok bomba yaaa, maç bitimi aramış , maçın kritiğini yapıyor , zaten beni böyle fanatik yapan anamla babamm , yirim onları yirim

offf bugün geçmek bilmedi sanki yaaa bitsin artık şu 4 hafta kurtulalım
Şafak sıkıştırıyo beniiiiiiiiii

stanki benim eşim adanalı , sınava orda girmişti , yüreğir başkent hastanesinin karşısında

buarada ŞAFAK : 31

Biz gittiğimizde Seyhan barajının yanındaki ordu evinde kalmıştık. Ordan otobüse bindik çarşıya gittik sonra bir otobüse daha bindik böyle yukarda bir yerde tek katlı binalar var. Ptt'nin dibinde askerlik yaptığı yer.

canım 6. piyade dediğin yer , 6. kolordu ise benim dediğim yer , önünde kanal olan

il jandarmada sanırım yüreğir tarafında olmalı , sabancı camisini diğer tarafa geçince

ya tamam son 3 günü eklicem bi ara üstünee son 3 gün üstüste doğan güneş 1,2,3 diye saycam

doğan güneşler bitmicek yaniii , 3 gün doğacak diyosunn

o zaman bizim şafakla aynı bitecek , bende diyom biz niye fazla sayıyozz
:44::44::44:

Yarın TARTI günüdür!!!! Diyet grubundakilerrrrr aç karnına olan kilonuzu yazıyorsunuz yarın sabah!!!!!!! alsanızda versenizde yazıyoruz ( Bende dahil)

Güzel sonuçlarınızı bekkliyorummmmm... Hepinize ii geceler

SON 31 HATAY

sizinkilerin yanında ben yazmayım , ürkersiniz valla , altta yazıyo zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…