Gs yenilse ben ona böyle yapmazdım amaneyse gitsin yalnız kalsın da aklı başına gelsin
kızlar ben uyuyorum ancak uyuyunca geçer bunalım hali hepinizi öpüyorum iyi geceler uyuyup uyanalım uyuyup uyanalım sevdiklerimiz gelsinnnnnnnn artıkkk yaaaaaaaa
Benimki de çok istiyor da ben gs de doğdum valla geçemem :) Ben ona GSye gel demiyorum herkes istediğini tutsun.... onun canı sıkılmasın da fb yensin sorun değil
Oleeeeyyyyyy Galatasaray
Re re re Ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom :124::124::124::124::124::124:
sevgilin adanadaymış galiba tam olarak nerede?
6. mekanize piyade tümen
yüreğir miydi neydi olduğu semt
stanki benim eşim adanalı , sınava orda girmişti , yüreğir başkent hastanesinin karşısında
buarada ŞAFAK : 31
şafak:28 gggiiiireeeesssuuuunnnnn
Senin askerlik bitmiş mercii
benim il jandarmada
ya tamam son 3 günü eklicem bi ara üstüneeson 3 gün üstüste doğan güneş 1,2,3 diye saycam
Biz gittiğimizde Seyhan barajının yanındaki ordu evinde kalmıştık. Ordan otobüse bindik çarşıya gittik sonra bir otobüse daha bindik böyle yukarda bir yerde tek katlı binalar var. Ptt'nin dibinde askerlik yaptığı yer.
ya tamam son 3 günü eklicem bi ara üstüneeson 3 gün üstüste doğan güneş 1,2,3 diye saycam
Yarın TARTI günüdür!!!! Diyet grubundakilerrrrr aç karnına olan kilonuzu yazıyorsunuz yarın sabah!!!!!!! alsanızda versenizde yazıyoruz ( Bende dahil)
Güzel sonuçlarınızı bekkliyorummmmm... Hepinize ii geceler
SON 31 HATAY
sizinkilerin yanında ben yazmayım , ürkersiniz valla , altta yazıyo zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?