Yarın eşime sorar öğrenirim orası nerde diye, benim düşündüğüm yerse merkezde bir yerdi.
onu nasıl yaptın canım???? 102den 68.5 a mı düştün ben mi yanlış anladım????
biz 2 tane yere gitmiştik , birisi otobanın hemen alt tarafı , 6. kolordu , diğeride daha merkezi olan yüreğirde yavuzlarda ama sanırım orasıda il jandarmaydı , yani sevdicekleriniz aynı ilçe sınırlarında ama farklı yerlerde fıstıklarr
canım 102den 77ye düştüm , hedefi 68.5 koydum ama diyetisyen imkansız dedi , 54 kilo kas,kemik ağırlığım varmış , ondan dolayı 70 ancak olur diyor
Canım büyük tebrik ederim seniBenim de en yüksek kilo kaybım 7 ayda 15 kiloydu üniversiteye hazırlandığım zamnlarda 80e çıkmıştım geri 65 e düştüm... ne kadar sürede verdin 25 kiloyu
Sağol canımmm
Herkese iyi geceler.
canım bende 1 yılda verdim 25 kiloyu , ama biraz daha yolum var , bebişten önce onlarıda vermem lazım , bakalım bu kadar olduysa geriside gelirr
sende güzel vermişsin canım , MaşAllaahh
rica ederim kuzum ,sanada iyi gecelerr
Ama onu buraya nasıl ekleyeceğim???
canım bende 1 yılda verdim 25 kiloyu , ama biraz daha yolum var , bebişten önce onlarıda vermem lazım , bakalım bu kadar olduysa geriside gelirr
sende güzel vermişsin canım , MaşAllaahh
rica ederim kuzum ,sanada iyi gecelerr
canım profilini açtığında orda çizelge bölümü var , çizelgenin HTML kısmındaki HTTP ile başlayı PNG ile sona eren kısmını alıp oraya yapıştıracaksın
Canım aynı dönemde hamile olursak onuda birlikte sayarızBen ocağın başında gidicem kadın doğumcuya vitaminler varmış kullanılması gereken 1 ay öncesinden kullanılmaya başlanması gerekiyormuş onları yazdırıcam Ben vitaminleri alıyım da bebek ne zaman isterse buyursun gelsin
Çizelgeye linki yapıştırıyorum olmuyor diyor anlamadım
oldu canım teşekkür ederimmmmm :)))) peki ben onu güncelleyince burası da günceller mi yoksa tekrar mı yapıştırmak lazım
tamam canım çevirimtebrikler canımm
ben her seferinde yeniden yapıyorum , ama sen boyunu metreye çevirmemişsin o yüzden VKİ yanlış görünüyor , bi dahaya boyu metreye çevir ok mi kuzum ??
tamam canım çevirimzaten sabah tartışacağım değişiklik olacak mi bakalım yatıyorum şimdi ii geceler öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?