347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yarın eşime sorar öğrenirim orası nerde diye, benim düşündüğüm yerse merkezde bir yerdi.

biz 2 tane yere gitmiştik , birisi otobanın hemen alt tarafı , 6. kolordu , diğeride daha merkezi olan yüreğirde yavuzlarda ama sanırım orasıda il jandarmaydı , yani sevdicekleriniz aynı ilçe sınırlarında ama farklı yerlerde fıstıklarr

onu nasıl yaptın canım???? 102den 68.5 a mı düştün ben mi yanlış anladım????

canım 102den 77ye düştüm , hedefi 68.5 koydum ama diyetisyen imkansız dedi , 54 kilo kas,kemik ağırlığım varmış , ondan dolayı 70 ancak olur diyor

Sağol canımmm

canım 102den 77ye düştüm , hedefi 68.5 koydum ama diyetisyen imkansız dedi , 54 kilo kas,kemik ağırlığım varmış , ondan dolayı 70 ancak olur diyor

Canım büyük tebrik ederim seni Benim de en yüksek kilo kaybım 7 ayda 15 kiloydu üniversiteye hazırlandığım zamnlarda 80e çıkmıştım geri 65 e düştüm... ne kadar sürede verdin 25 kiloyu

Canım büyük tebrik ederim seni Benim de en yüksek kilo kaybım 7 ayda 15 kiloydu üniversiteye hazırlandığım zamnlarda 80e çıkmıştım geri 65 e düştüm... ne kadar sürede verdin 25 kiloyu

canım bende 1 yılda verdim 25 kiloyu , ama biraz daha yolum var , bebişten önce onlarıda vermem lazım , bakalım bu kadar olduysa geriside gelirr

sende güzel vermişsin canım , MaşAllaahh

Herkese iyi geceler.

rica ederim kuzum ,sanada iyi gecelerr

Canım aynı dönemde hamile olursak onuda birlikte sayarız Ben ocağın başında gidicem kadın doğumcuya vitaminler varmış kullanılması gereken 1 ay öncesinden kullanılmaya başlanması gerekiyormuş onları yazdırıcam Ben vitaminleri alıyım da bebek ne zaman isterse buyursun gelsin

olurr canım 2013 annelerinde oluruz birlikte

bende bi gideyim , olmassa senin dediğin gibi yaparım , benm jinekologum evimin yanındaki özel hastanede , düşünmeye başladığında gel diyor , bende başlarım hazırlıklara ama bebiş ne zaman gelir , onu bilememm , ayy ne güzel bebişlerimiz olsunn

oldu canım teşekkür ederimmmmm :)))) peki ben onu güncelleyince burası da günceller mi yoksa tekrar mı yapıştırmak lazım

tebrikler canımm

ben her seferinde yeniden yapıyorum , ama sen boyunu metreye çevirmemişsin o yüzden VKİ yanlış görünüyor , bi dahaya boyu metreye çevir ok mi kuzum ??

tamam canım çevirim zaten sabah tartışacağım değişiklik olacak mi bakalım yatıyorum şimdi ii geceler öptümmm

tamam canım ,sanada iyi geceler

sıkıntı etme , herşey güzel olsunn

bende yatayım bari , sabah 5.50de uyanacam , 6.50de dersim başlıyorr , 4.5 saat ancak uyurumm

stanki sanada iyi geceler canım

öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…