347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlarr Şafak:33
Hümeyraaa sabah tartılmayı unuttum geç kaldım koşarak çıktım evden
ama muhtemelen ya aynı kilodayımdır yada almışımdır.
Bugün alkali diyetine başladım haftaya bomba gibi bi skorla gelicem inş
yinede yarın sabah bildiririm kilomu

tamam canım yarın bildir vere vere 200 gram.vermişim ama normal.çünkü spora az gidebildim.kazanin olduğu gün de deli gibi yemek.yedim sinirden olan oldu.. neyse azalma var Allah tan

tamam canım yarın bildir vere vere 200 gram.vermişim ama normal.çünkü spora az gidebildim.kazanin olduğu gün de deli gibi yemek.yedim sinirden olan oldu.. neyse azalma var Allah tan

olsun canım yinede 200 gram iyi, yemiş olmana rağmen vermişsin tebrikler.

Kızlar günaydın ankara benbeyazmış hümeyra aşlım düşüyomuş offf onu özledim ama gelsin aşkıma hediye bakıcam artık gelene kadar oyalanırım

doğan güneşler bitmicek yaniii , 3 gün doğacak diyosunn

o zaman bizim şafakla aynı bitecek , bende diyom biz niye fazla sayıyozz
:44::44::44:

canım daha gelmedi kağıtları hangi gün çıkacağı belli değil ama hep onun yüzünden böyle oldu 15i çıkıyorum dediği için öyle sayıyodum şimdi 18i bile olabilir dedi, tam belli olsun değiştircem bende

yağmurlu ve soğuk istanbul sabahından herkese günaydınnn...
çabucak geçen bi hafta olsun başlasın ve bitsinnnnnn

günaydın kızlar bizim şafak bugün 32 diğeri 10 inşallah ben derse oturuyorum bi selam verip kaçayım dedim bu haftanın çabuk bitmesi dileğiyle

Kızlar günaydın ankara benbeyazmış hümeyra aşlım düşüyomuş offf onu özledim ama gelsin aşkıma hediye bakıcam artık gelene kadar oyalanırım

Allah korusun... Dikkat etsin...istanbulda da kar yağar ama ankara sert olur hemen buza çeker... bende bugün arabayı cikartmayacam valla.çok fena...

Benimki ayın 18 de çıkıyormuş kızlar çok özledim gelsin artık o yokken tadı yok hiçbişeyin

Hümeyra akşam tartılcam canım sölerm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…