canım benim eşimde büyük ihtimal 18 de çıkıyo aynen gelsinler artı keşke kısa dönem 4 aya düşse
kız ben geleceğim 10 gün sonra oraya kesin düşerim
tabi regl döneminde 1 kilo oynuyor yani sen.bu hafta kilo vermedinyine 49sun
herkes 18 ocakta çıkıyor zaten... kaç tanıdığım varsa öyle yazı gelmiş hep alaylardan
Himm anladım canım aralık bitmeden imzayi atacakmis... benimki.kesin yani 18 ocak ta geleceği biletini rezerve ettik alacağızbizimki hala hastanede haberi yok gelmişmi gelmemişmi daha iki üç gün daha kalıcaklarmış
Himm anladım canım aralık bitmeden imzayi atacakmis... benimki.kesin yani 18 ocak ta geleceği biletini rezerve ettik alacağız
:-( yaa canım.hatasını anlar bugün merak etme.. bu arada düğün oldu bitti demi
herkes 18 ocakta çıkıyor zaten... kaç tanıdığım varsa öyle yazı gelmiş hep alaylardan
Canım cuma günü kına gecesi oldu bu hafta cuma da düğün var.
Canım yol izni 2 gün olanlar 18'inde çıkmayacak. 17'sinde çıkacaklar. Yol izni 1 gün olanlar 18'inde çıkacak.
Bize daha kağıt gelmedi son hafta gelirmiş doğudakilere. Erkende çıkabilirlermiş geçte havaya göre belli olacak. Ben sayıyorum varsın geç çıksın önemli değil zaten.
benim arkadasimin sevgilisi tunceli de 16sında ordan elazığ a gidecekmis 18inde ordan çıkacakmis... valla ne alem şey şu askeriye anlamadim
Kıbrıs başka olur tabiKızlar benım sevgılımde 16sında cıkıo sabah kıbrıs oldugu ıcın sanırım ama usta bırlıgıne teslımıde 3 gun olmustu aynı yanı ordan hesaplıyabılırsınız sanırım kac gun yol ıznı verdıklerını ucak bıletlerını aldılar hep kesın yanı
evet o çok kötü oluyor yaaaBizim 15 ile 17 arası konuşuluyormuş bakalım. Komutanı belki erken çıkartacağım sizi demiş ama yapabilirse bana sen yine de öyle bekleme ama demişti hayal kırıklığına uğramayayım diye.
Selam şekerleer çıkış tarihini tam bilmiyorum ama çıksında herşey düzene girsin istiyoruumm artıkkk
Amin canm amin bizim nişanlılık durumuda yokya aileye sinirim depreşti 5 yıllık ilişkimde hala kız bulmalar falan çocuğaa sanki 1 kaç aylık insanm yaa bugün sinirlerim çok bozuk çookk tanışmadık bile, önyargımıdır bu nedir anlam veremedimGirecek canım çok az kaldı allah bize biraz daha sabır versin.
Amin canm amin bizim nişanlılık durumuda yokya aileye sinirim depreşti 5 yıllık ilişkimde hala kız bulmalar falan çocuğaa sanki 1 kaç aylık insanm yaa bugün sinirlerim çok bozuk çookk tanışmadık bile, önyargımıdır bu nedir anlam veremedim
Haberleri var canım olmaz mı liseliyiz sanki ya yaş 23 tatlm az değill. onun taktığı yok kız bulmalarını falanda neden böyle onlarda çocuk gibi böyle davranıyolar anlamadm sonuçta biliyorlar ama tanımıyolar beni. garipsedim bu durumuu o işin gırgırında ya. belki de o ailesine karşı kesin durmadığından böyleler döndüğünde konuşcakmış ama kırdı beni bu durumAaa olur mu öyle şey falan ya sevgilin seni kıskandırmak için söylüyor olmasın. 5 yıllık bir ilişkiden elbet ailesinin haberi vardır.
Nişanlın kaç yaşında canım, sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?